Profielfoto van

Robert

Affiliate Marketing

Instructeur

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Robert

"Je bent één beslissing verwijderd van een compleet ander leven."

Je kunt vandaag die ene beslissing nemen om het leven zo te vormen zoals jij dat wil.
 

Beste lezer,

Het is Robert hier! Over beslissingen gesproken... "die ene" levensveranderende beslissing heb ik zelf eind 2016 genomen.

Ik besloot werk te maken van dat wat ik zelf zo ontzettend belangrijk vind in het leven; vrijheid.

Op dat moment voelde ik me absoluut niet vrij. Van loonstrook naar loonstrook leven in een baan waar ik allesbehalve happy was.

Ondertussen zag ik steeds meer mensen grof geld verdienen met het internet. En ook al was ik wantrouwend, het trok me aan de andere kant ook weer aan.

Mijn aller, allerbelangrijkste goed is mijn vrijheid. En dat is wat ik bij die mensen terugzag. Ze doen wat ze tof vinden. Elke dag opnieuw. Zonder zich iets aan te trekken van anderen.

Toen zag ik de kans schoon om met affiliate marketing te beginnen. Sceptisch en vol ongeloof als ik was, toch had ik zoiets van dit MOET ik doen.

In het begin ging het langzaam. Ik verdiende wel wat geld online, maar nog niet heel veel. Zeker nog niet genoeg om van te kunnen leven.

Pak en beet anderhalf - twee jaar nadat ik ben begonnen verdiende ik met het internet maandelijks ruim voldoende om van te leven. En dat was het moment dat ik tegen mijn vriendin zei, ik ga mijn vaste baan opzeggen en me volledig richten op mijn online business.

Aan de ene kant was ik angstig, want "je weet maar nooit hoe het loopt". Aan de andere kant was ik super gemotiveerd en ontzettend blij dat het moment daar was. Dit was het moment waar ik naartoe had geleefd en waar ik zo hard voor heb gewerkt.

Ik belde mijn baas op en heb sindsdien nooit meer een dag in loondienst gewerkt. Buiten dat het fantastisch voelt, is het voor mij ook heel belangrijk. Ik ben namelijk gelukkiger dan ooit en daar is de (financiële) vrijheid een zeer belangrijke schakel in.

Elke dag weer ben ik dankbaar voor het werk wat ik er toen in heb gestoken. Die ene beslissing om hier mee aan de slag te gaan is letterlijk life-changing geweest voor mij.

Wel heb ik altijd de missie gehad om andere mensen ook te helpen. Met iets waar ik zelf goed in ben en wat ik anderen ook gun. En daarom ben ik vanaf 2020 mijn eigen videocursus gestart; hoe je je online business bouwt met affiliate marketing en daar een extra of zelfs volledig inkomen mee verdient.

Waarom alles voor jezelf houden als je ook kan delen? Daar haal ik persoonlijk heel veel voldoening uit. Een aantal leden hebben al lovende woorden over de cursus uitgesproken op Trustpilot

Per 2022 is de cursus volledig over naar Soofos, om zo nog meer mensen te kunnen bereiken. Het is geweldig om dit te mogen doen.

Als je zelf een inkomen met het internet wilt verdienen en je wilt weten of affiliate marketing iets voor je is, begin dan met het gratis hoofdstuk. Zo ontdek je meer over het verdienmodel en leer je mij een beetje meer kennen!

Op jouw succes & geluk,

Robert

P.S. Vragen mag je altijd mailen naar [email protected]

Cursussen

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →