Profielfoto van

Patty

Levensintelligentie

Instructeur

5

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Over Patty

Patty Harpenau is coach, life teacher, meditatieleraar en oprichtster van The Life Foundation, een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze is auteur van ruim veertig boeken op het gebied van levensgroei waaronder het boek The Life Codes, dat internationaal een bestseller werd. Haar website is www.pattyharpenau.com

Cursussen

 • 4 Hoofdstukken

  Coach van je eigen leven: Deel 1

  1
  "Coach van je eigen leven". Hoe klinkt dat? Je coach in dit programma is Patty Harpenau die je tijdens het volgen van deze cursus vragen kunt stellen. Je hebt dus een coach on the couch bij de hand tot jij zelf de coach van je eigen leven bent. De complete opleiding bestaat uit 5 delen waarin je de do's and don'ts van coaching leert en als je alle delen hebt gevolgd ontvang je een certificaat. Een opleiding voor iedereen die een droom heeft om te leren coachen, of voor coaches die al aan de slag zijn maar een verdieping zoeken of gewoon voor jezelf om het beste uit je eigen leven te halen.
 • 10 Hoofdstukken

  Shit wat Nu? Een cursus in nieuwe mogelijkheden

  7
  Shit wat Nu? is een online workshop-training met een boek en een compleet programma om na te denken over je leven en je toekomst. Want tijdens en na het Corona virus zal het leven nooit meer hetzelfde zijn en brengen veranderingen onzekerheden mee. Hoe ga je hier mee om? Hoe zorg je dat je vertrouwen in de toekomst houdt? En wellicht nog veel belangrijker: gebruik deze tijd om goed over jezelf en daarmee je toekomst na te denken.Patty Harpenau is coach en gaat met jou stap voor stap aan de slag om je door veranderingen in je leven te coachen en vervolgens koers te zetten naar een nieuwe mogelijkheden. Want soms moet je het leven zoals je had gepland loslaten om ruimte te maken voor het leven dat voor je ligt. Heel veel plezier bij deze cursus en mocht je vragen hebben dan hoor ik je graag. Met warme groet, Patty Harpenau.
 • 5 Hoofdstukken

  The Soul Door – Oneindige Mogelijkheden

  27
  Vaak denken we dat we afhankelijk zijn van omstandigheden buiten onze wil om. Maar het omgekeerde is waar! Dat wat je denkt en voelt weerkaatst als een spiegel in je leven. Leer jezelf brainsurfen en ontdek de intelligentie achter jouw leven. Zet je brein als een computer aan het werk om jouw realiteit te sturen. Is dit geschikt voor iedereen? Ja, zeker! Brainsurfing is een coachingsmethode om de deur naar het veld met oneindige mogelijkheden te openen en het leven te creëren dat jij wilt.
 • 4 Hoofdstukken

  Happy Way of Life

  11
  Wat is meditatie en hoe leer je gedegen mediteren? En wat kun je eigenlijk met meditatie? Veel meer dan je denkt! Patty Harpenau is je leraar in deze cursus die veel verder gaat dan de juiste techniek maar waarin je tevens ook een ' boost' krijgt in gelukkig leven, het beste uit jezelf halen en een flinke dosis levensintelligentie.
 • 2 Hoofdstukken

  Gratis Cursus Mediteren – A Happy Way of Life

  0
  Patty Harpenau is je coach in deze cursus en auteur van het gelijknamige boek. A Happy Way of Life is een lifestyle in geluk. Deze complete cursus leert je de theorie, praktijk en de zeven wetten van meditatie, maar ook een lifestyle met de codes van geluk. Je volgt in je eigen tempo een weekprogramma met elke dag van de week een workshop en een geleide meditatie.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.