Profielfoto van

StudioPurple

Kleur- en inrichtingsadvies

Instructeur

0

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met StudioPurple

Margriet van Eijk is ruim 30 jaar actief in interieurs.
Ooit begonnen als projectadviseur en later actief als schilder (regulier, decoratief en restauratief), en als lesgever.

Door het zowel adviseren als aanbrengen van kleur in het interieur is weet Margriet perfect wat kleur doet in het interieur. De talloze uitgevoerde projecten zijn hier het voorbeeld van.

Margriet wil deze kennis graag delen met zowel particulieren als professionals, omdat zij van mening is dat er vaak ongefundeerd advies gegeven wordt en overtuigingskracht van de adviseur/aanbrenger mist. Door gedegen kennis wordt dat een stuk eenvoudiger.

Een referentie van een klant zegt meer:

Een paar jaar geleden in contact gekomen met Margriet, want we wilden 1 muur in de zitkamer een kleurtje. Ze kwam binnen met haar kleurwaaier en ging druk kleuren zoeken en voorstellen, alle muren moesten ook dezelfde kleur krijgen. Dat vond ik wel een beetje TE spannend en we hebben niet direct actie ondernomen. Totdat we het resultaat zagen bij mijn schoonmoeder die haar hele woonkamer op advies van Margriet “oud-groen” had laten maken; prachtig geworden. Snel daarna Margriet nog eens gebeld; we zijn er klaar voor – alles een kleurtje! We hebben een kleur uitgezocht met de juiste tint en ondertonen, Margriet is een expert die zich niet laat inpakken door de naam die de fabrikant de kleur heeft gegeven. Er stond 1 muur in de verf toen ik ’s avonds thuis kwam en schrok me rot; toch maar even vragen of ze er morgen nog een beetje wit bij kan doen? Maar besloten het volledige vertrouwen bij Margriet te leggen, want haar filosofie is; naast wit (de andere muren) lijkt alles veel heftiger uit te komen dus je moet het geheel zien. De dag erna was alles gedaan en ik was oprecht opslag verliefd op mijn huis geworden! Wat een verschil met de avond ervoor en vooral ook wat een verschil met alles wit. Als mensen bij ons binnen komen valt de kleur op de muur niet eens op, maar zegt men vooral “wat een gezellig” huis. De meubels komen beter uit en er is meer sfeer. Direct ook de keuken laten doen en nu 1,5 jaar laten toch ook de slaapkamer, hal en babykamer – een heel huis in kleur en ik geniet er nog steeds elke dag van. AanbevelingMargriet is een expert op het gebied van kleur en sfeer, een echte vakidioot met een passie voor wat ze doet. Ze werkt met de mooiste verf voor een prachtig resultaat en kan adviseren in precies de juiste tint, zowel intuïtief als rationeel onderbouwd. Het voordeel van kleur op de muur is eindeloos; meer sfeer, meer eenheid, meer rust, meer balans en meubels die beter uit komen. Het enige nadeel is; als je er eenmaal aan begint wil je je hele huis en nooit meer anders. Ik zou nooit meer (echt nooit meer) terug gaan naar witte muren in elk toekomstig huis. Daan en Jaimy

 

StudioPurple geeft les over deze onderwerpen

Cursussen

Deze instructeur heeft nog geen cursussen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.