Profielfoto van

Machiel

Bedrijfskunde, zelfontwikkeling, SEO

Instructeur

3

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Machiel

Na de studies bedrijfseconomie, bedrijfskunde en een PhD, werd het tijd om zelf de business in te duiken. Ik deed dat als werknemer en als freelancer, in allerlei business rollen, in alle takken van sport, klein en groot, commercieel en non-profit. Zo zag ik de ins & outs van o.a. financiële instellingen, overheden, industrie, MKB en ideële clubs. Daarnaast ben ik sinds 2007 ook zelf ondernemer, met zowel failures als (enig) succes als resultaat.

Vanwege mijn stevige content-achtergrond ben ik er ook altijd mee bezig geweest om content te doorgronden en beter toegankelijk te maken. Zo publiceerde ik 3 boeken en een kleine 150 artikelen. Ook heb ik me met mijn drang tot systematisering, integratie en versimpeling van content gericht op een paar notoir versplinterde content-domeinen, wat tot een paar cursussen heeft geleid waarin ik alles van dat domein tot een logische eenheid smeed. De reacties hierop zijn doorgaans erg fijn.

Cursussen

Opleidingen

Leer in deze opleiding op Soofos alles over persoonlijke ontwikkeling en verhoog jouw effectiviteit

Persoonlijke ontwikkeling – Verhoog jouw effectiviteit

Alle niveaus
30 uur

Vergroot de controle over alle facetten van jezelf en je leven. Krijg zicht op alle mogelijkheden, en zet gerichte stappen voor verbetering.

800
In deze opleiding leer je om zowel jezelf als je business succesvoller te maken door meer begrip over management, ondernemerschap en leiderschap

Management, ondernemerschap en leiderschap

Beginner
30 uur

Leer om zowel jezelf als je business succesvoller te maken door compleet begrip van hoe IEDER bedrijf werkt. Managers en ondernemers noemen dit supergestructureerde traject meer dan nuttig en direct toepasbaar in hun onderneming.

800

Blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →