Profielfoto van

Koosje Ansems

Diepgaande transformatieprocessen, Bewustzijnsontwikkeling, Persoonlijke ontwikkeling, Massagetherapie, Mindfulness, Coaching, Voice Dialogue

Instructeur

0

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Koosje

Hallo, leuk dat je dit leest!

Heel graag wil ik me aan je voorstellen. Mijn naam is Koosje Ansems en in 2012 begon ik te ontwaken. Zoals bij veel mensen ging hier ook bij mij een "crisis" aan vooraf. Mijn relatie liep ten einde, wat uitmondde in een vechtscheiding, ik moest op zoek naar een andere woning en vervolgens verloor ik als gevolg van een reorganisatie mijn vaste baan als HRM -adviseur. Dat ik voor mezelf wilde beginnen was voor mij meteen duidelijk. Na het volgen van verschillende opleidingen, cursussen en workshops, ben ik in 2015 mijn eigen praktijk (Essence) gestart. Precies op het moment dat ik mijn leven weer een beetje op orde had, stortte ik volledig in. Blijkbaar mocht ik nog een laag(je) dieper gaan.

Dit alles was op z'n minst gezegd niet bepaald prettig om te ervaren, maar het heeft me wel weer thuisgebracht bij mezelf. Vanaf de bodem ben ik gaan onderzoeken waarom ik deze ellende had aangetrokken in mijn leven en wat ik hiervan mocht leren. Gaandeweg werd dit steeds duidelijker.

Als gevolg van wat er momenteel gaande is, beginnen steeds meer mensen te ontwaken en belanden in een diepgaand transformatieproces. Dit is een heel bijzonder en intens, maar soms ook pittig proces. Daarom is het mijn passie en missie om deze mensen, vanuit mijn (ervarings)deskundigheid, hierbij te ondersteunen. Uit alles wat mij tijdens mijn eigen proces het meeste en fijnste heeft geholpen, is het online EHBO (eerste hulp bij ontwaken) traject ontstaan.

Het is een praktisch en ogenschijnlijk eenvoudig traject, waarbij je steeds een stukje dieper mag gaan. Dieper naar binnen om je weer te verbinden met jouw kern en thuis te komen bij jezelf.

 

Welkom thuis.

Namasté

Koosje Ansems

 

 

Koosje geeft les over deze onderwerpen

Cursussen

Deze instructeur heeft nog geen cursussen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.