Profielfoto van

Jessica

Vitaliteit, gedragscoaching, energiemanagement

Instructeur

0

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Jessica

Ik help krachtige, energieke en positieve vrouwen die het 'op dit moment allemaal even niet meer zien' terug met zichzelf in verbinding.

Als voormalig hotel- en eventcoördinator weet ik als geen ander de consequenties wanneer je iedereen prioriteit stelt boven jezelf. Flexibel zijn en iedereen willen pleasen brengt zowel positiviteit als vele uitdagingen met zich mee.
Grenzen stellen, kenbaar maken en ze bewaken, keuzes maken, anderen potentieel teleurstellen.

Zoals ik het zie ga je door 4 fases:

1. Inzicht
Je voelt je 'meh', overweldigd en compleet over-alles. Je denkt dat je klachten erbij horen en dat iedereen hier last van heeft. Dat is alleen niet zo.. Je praat met mensen en vraagt je af of het ook anders kan?

2. Bewustzijn
Je hebt 2 keuzes wanneer je weer voelt dat je grens wordt overschreden, wanneer je weer baalt of wanneer je weer teveel hooi op je vork hebt genomen. 1. je gaat zo door. 2. je komt in actie. Dit kun alleen jij doen.

3. Plan van aanpak 
Wanneer je de keuze hebt gemaakt om in actie te komen kom je wellicht bij mij uit. In deze e-course bied ik je een plan van aanpak bestaande uit 5 stappen, de 5 modules in de e-course.

4. Verandering
Na het volgen van de e-course heb je de eerste stappen gezet richting verandering. Je hebt nog niet de skills geleerd om alle uitdagingen volledig zelfstandig te kunnen tackelen, maar je doorloopt de eerste fases van verandering om verbetering op te kunnen merken.

Ik sta voor energie, positiviteit en verbinding (je hoofd en je lijf, met jezelf en je partner) en ik weet als geen ander hoe het is om te zijn als een schim van jezelf.

Dat is dan ook wat je gaat doen: terug naar en aan de slag me jouw kern, je energieniveau en verwachtingen van het leven met verhoogde energie, levenszin en mentale rust als gevolg!

Jessica geeft les over deze onderwerpen

Cursussen

Deze instructeur heeft nog geen cursussen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.