Profielfoto van

Sanne

Holistisch wonen, cyclisch leven, 5-elementen, Feng Shui, edelstenen

Instructeur

0

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Sanne

Ik ben Sanne (1978) en HSP’er (hoogsensitief). Hierdoor ben ik extra gevoelig ben voor prikkels, maar ook voor de sfeer en de energie in een ruimte. Het is voor mij erg belangrijk dat mijn huis een fijne plek is met positieve energie. Een leefomgeving waar ik kan opladen en ontspannen zodat ik genoeg energie overhoud om leuke dingen te doen met mijn familie en vrienden. Het leven is zo druk; een baan, een gezin, je moet alle ballen hooghouden, er wordt veel van je verwacht. Als je thuis niet goed tot rust kunt komen, ben je al snel prikkelbaar, oververmoeid of erger nog overspannen…

Zelf heb ik jaren geworsteld met mijn woonomgeving. Ik kon in huis niet goed ontspannen en ik voelde me er nooit echt helemaal thuis. Ik was veel bezig met de inrichting en bleef maar veranderen in de hoop de disbalans die ik onbewust ervaarde op te lossen. Ondanks al mijn inspanningen om een mooie en leuke inrichting te creëren, voelde mijn huis nooit helemaal ‘goed’.

Pas toen ik me ging verdiepen in o.a. Feng Shui, holisme, de kracht van edelstenen en mindfulness en op basis van deze nieuwe inzichten mijn woning ging aanpakken, ervaarde ik ineens verandering in de sfeer en energie in huis. Sindsdien zit ik lekkerder in mijn vel en blijft mijn energielevel veel beter op pijl. Hoe ik dat gedaan heb? En welke lessen ik heb geleerd? Dat heb ik allemaal met veel liefde voor jou in deze cursus gestopt. Gun jij jezelf ook meer rust en harmonie in huis en hoofd?

Sanne geeft les over deze onderwerpen

Cursussen

Deze instructeur heeft nog geen cursussen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.