Profielfoto van

Hettie

Creativiteit, Art Journal, mozaïek, tekenen en leren

Instructeur

5

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Over Hettie

Na 10 jaar lesgegeven in het voortgezet onderwijs, heb ik mij gespecialiseerd in het maken van educatieve materialen. Ik vind het belangrijk om dat mensen leren hoe je je creativiteit kunt ontwikkelen. Het gaat om lekker werken, je fijn voelen en ontdekken wat je kunt. Niks is fout, het is een proces een ontwikkeling. Daarnaast schrijf ik levensverhalen en interview ik mensen die iets te vertellen hebben, bijvoorbeeld over hun ervaringen in de Tweede Wereldoorlog. Ook deze verwerk ik in mijn cursussen.

Ik geef ook live creatieve workshops, levensverhalen schrijven en ik maak eigen werk, Art Journals, Pocket Doodle boekjes, kaarten, schilderijen en mozaïek. Meer daarover op mijn website www.tussendeschapen.nl,

 

 

Cursussen

 • 1 Hoofdstuk

  Over de Tweede Wereldoorlog

  1
  Andries van der Broek maakt als jong jochie De Tweede Wereldoorlog mee. Hij is 7 als de oorlog begint. Andries woont op dat moment in Rotterdam-Zuid. Andries is inmiddels 88. Hij kan mooi en aangrijpend vertellen over alles wat hij als kind heeft meegemaakt. De cursus is bedoeld voor jongeren en hun ouders. Een aanrader voor iedereen die wil dat kinderen van nu, blijven leren van de ervaringen van toen.
 • 1 Hoofdstuk

  Een Art Journal maken / mixed media – Vervolg

  1
  Jij weet vast al hoe leuk het is om een Art Journal te maken en bij te houden. In deze cursus ontdek je verschillende technieken en mogelijkheden. Je merkt hoe heerlijk het is om bezig te zijn met kleuren en vormen, soms gedachteloos en instinctief een andere keer bewust gepland. Laat je dagelijkse beslommeringen even los met deze cursus.
 • 1 Hoofdstuk

  Een Art Journal Pocket Doodler maken

  9
  Deze cursus is speciaal als je even niks te doen hebt en toch creatief bezig wilt zijn. Lekker leren doodlen! Have fun en ontwikkel je creativiteit. Erg leuk om te doen!
 • 1 Hoofdstuk

  Art Journal maken Beginnerscursus Inkt en meer

  3
  Een Art Journal maken, een soort kunstdagboek, is erg leuk om te doen. Je kunt met allerlei materialen werken. In deze beginnerscursus 2 wordt ingezoomd op het werken met Ecoline, inkt en brushpennen in combinatie met andere materialen en technieken.
 • 1 Hoofdstuk

  Art Journal maken Beginnerscursus Acrylverf en meer

  11
  Een Art Journal bijhouden is gewoon hartstikke leuk om te doen. De meeste mensen zijn nogal met hun hoofd bezig, met kennis, al dan niet op de computer. Om dan jezelf te ontspannen en creatief te gaan uiten, is een heerlijke bezigheid. Je laat je dagelijkse beslommeringen even los en bent bezig met kleuren, vormen, gedachteloos, instinctief of naar aanleiding van een ontwerp. Het maakt niet uit, kies je eigen werkwijze, creatief bezig zijn is een vorm van je uiten en emoties verwerken. Hoe je dat kunt doen leer in je in deze cursus. Ik hoop dat jij het even leuk gaat vinden als dat ik het vind. Heel veel plezier.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.