Profielfoto van

Hilda & Sietske

Trainingen in duurzaam denken en doen

Instructeur

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Hilda & Sietske

Hilda Feenstra: ik ben vanuit mijn achtergrond als journalist en daarna communicatie mijn groene hart gaan volgen. Ik heb van duurzaamheid mijn werk gemaakt en wil zoveel mogelijk mensen inspireren om bij te dragen aan een groene, eerlijke wereld. Daarom heb ik ook het boek Duurzaam zijn moet je Durven geschreven en geef lezingen en trainingen door het hele land.

​Sietske de Jong: vanuit mijn milieukundige achtergrond heb ik gewerkt als projectleider in duurzame ontwikkeling van de fysieke omgeving. Maar ik heb mijn passie pas echt gevonden nu ik mensen en  organisaties train in duurzaam denken en doen.

Samen zijn wij Local Matters en wij komen elke dag ons bed uit om de wereld een beetje beter te maken. Dat doen we door het containerbegrip duurzaamheid begrijpelijk te maken en toepasbaar in je eigen werk. Dat is waar wij goed in zijn en wat we het allerliefste doen. Meestal in-company. Maar wij willen iederéén in Nederland kunnen helpen om een positieve impact te maken voor een betere wereld. Daarom hebben we deze cursus 'Duurzaamheid, wat je moet weten voor in je werk gemaakt. Hierin helpen we jou met kennis over integrale duurzaamheid. Zodat ook jij, elke dag weer, betere keuzes kunt maken. Want ook jij kunt een verschil maken, zowel thuis als in je werk!

Hilda & Sietske geeft les over deze onderwerpen

Duurzaamheid Mindset Ondernemen Ondernemen Zakelijk

Cursussen

Blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.