Profielfoto van

Evelien de Groot

Cryptocurrencies

Instructeur

0

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Evelien

Ik ben Evelien, noem me maar gewoon Eef, en ben moderator in de Cryptocurrency Groep. In het dagelijks leven ben ik samenwonend met mijn partner en hebben we een heerlijk gezin met drie kinderen en niet te vergeten onze berner Jack. Ik werk sinds 2 jaar op parttime basis bij ValentineZ, een re-integratiebureau, als officemanager. Daarvoor heb ik 13 jaar lang voor grote Franse onroerend Goed bedrijven gewerkt als zelfstandig ondernemer, bij een Call Center als Supervisor en bij een projectontwikkelingskantoor in Barendrecht. Mijn interesse voor Cryptocurrencies is in juli 2017 begonnen door nieuwsberichten en een paar vrienden die mij wat meer konden vertellen. In november 2017 ben ik na goed inlezen daar zeer actief in geworden. Vooral op het vlak van informatie vergaren en het onderscheiden van FUD en reality, onderscheid maken in kwaliteit van verschillende currencies, leren lezen en begrijpen van TA’s, etc breid ik mijn kennis nog dagelijks uit. In februari ben ik Moderator geworden in de Cryptocurrency Groep van Stef. Ik maak met enorm veel plezier deel uit van het team van Stef – we runnen met elkaar de steeds groter wordende groep en we proberen iedereen van alle gewenste informatie te voorzien. Inmiddels heb ik ook een aantal personal-trainingen gegeven en dat vind ik helemaal geweldig. Mijn kennis delen, mensen verder helpen in deze toch nog nieuwe wereld. Ik kijk enorm uit naar wat er allemaal nog komen gaat. Naast de Facebook pagina’s, de Website, het Telegramkanaal, de interviews en de cursussen! Kennis delen = samen sterk!

Evelien geeft les over deze onderwerpen

Cursussen

Deze instructeur heeft nog geen cursussen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.