Profielfoto van

Erica Kraan - Art

boetseren met klei

Instructeur

0

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Erica

Over Erica Kraan
Ik ben beeldend kunstenaar Erica Kraan (1965) en ik woon, samen met mijn partner,  in de mooie, gezellige stad Schagen. Ik maak vooral figuratieve beelden van klei en ook wel in brons.  In de Ondernemerscentrale in Tuitjenhorn, waar mijn atelier gevestigd is, zijn deze te zien, indien ze niet elders in expositie staan.
 
Sinds eind 2012 ben ik gaan werken met klei. Ik heb les gehad van Monique Vink, Alberto Bustos, Natasja Bennink, Eddy Roos, Carien van Dongen, Sanne van Tongeren, Alex Kafoussias, Marco degl’Innocenti en ik volg nog regelmatig workshops.
 
Je kunt bij mij workshops en lessen boetseren volgen in het atelier in de Ondernemerscentrale, Oostwal 2, in Tuitjenhorn. Meer informatie hierover vind je op mijn website www.ericakraan-art.com  onder de kopjes “workshops” en “lessen”.
 
Het scheppen van een mooi of leuk beeld geeft mij veel voldoening. Mijn fascinatie ligt bij de anatomie; menselijke figuren, die ik graag op allerlei manieren beeld geef in klei en soms in brons. Daarbij spelen houding en emotie een rol. De ene keer zeer gedetailleerd, de andere keer zegt beweging genoeg. Ook maakt ik dieren, organisch en abstract werk. Vrouwelijk naakt heeft mijn voorkeur, graag werk ik met een model.  Steeds ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging om mijn grenzen te verleggen en nieuwe technieken te leren. Die uitdaging ga ik ook aan met mijn cursisten. Ik laat ze versteld staan van hun eigen kunnen in een ontspannen sfeer.
 
Ik ben actief op Facebook onder de naam Erica Kraan – Art. Ook hier kondig ik workshops en cursussen aan en laat ik vaak recent werk zien.
atelier Erica Kraan - Art, Oostwal 2, 1747EZ Tuitjenhorn

tel. 0612729948, [email protected] www.ericakraan-art.com

 

Erica geeft les over deze onderwerpen

Cursussen

Deze instructeur heeft nog geen cursussen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.