Profielfoto van

Emma

Mindset & innerlijk werk

Instructeur

0

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Emma

Ik was ongelukkig met depressieve gevoelens, had een heel laag zelfvertrouwen, zette anderen altijd boven mezelf en voelde mij niet goed in de wereld. En dit is de korte samenvatting. ;)

Dus besloot ik met school te stoppen en mijn eigen weg te gaan zoeken. Eén die mij wel bij geluk, zelfvertouwen en voldoening in mijn leven zou brengen. Ik vond dàt en nog vèèl meer.

Ik kocht voor 7000 euro aan cursussen, ging heel diep in mezelf en leerde mezelf op een diep level kennen. Die kennis hielp mij om helderheid te creëren in wat ik nu echt graag doe. Ik weet nu wat ik wil en werk daar naartoe met enthousiasme en een visie.

Er is een hele wereld voor mij open gegaan, waar ik nog nooit van gehoord had, maar die er wel voor gezorgt heeft dat ik het leven beter begrijp en het naar mijn hand kan zetten.  Ik ben zo enorm dankbaar voor alle kennis en wijsheden die ik heb mogen op doen in de laatste 2 jaar. Nu, met alles dat ik weet, is het tijd om die wijsheden weer aan anderen door te geven.

Ik ben gewoon zo trots en dankbaar voor waar wij mensen allemaal tot in staat zijn. En juist nu in een wereld die zo snel verandert en waar er steeds meer chaos leeft, wens ik voor jou hetzelfde. Ik wens jou het vertrouwen en de kennis om boven de chaos te leven. Een leven dat je voldoening geeft, vrijheid en rust.

Het leven waar jij van droomt, zit in jou! Te popelen tot het er uit kan springen. Voor mij was het tijd om die te ontdekken en realiteit te maken, voor jou ook?

Het kan, het mag en ik begeleid je daar graag in.

 

 

Emma geeft les over deze onderwerpen

Cursussen

Deze instructeur heeft nog geen cursussen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.