Profielfoto van

Leeris

Instructeur

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Over Leeris

Allebei hebben we - Drikje en Niels - een opleiding tot grafisch vormgever gedaan.

Niels heeft 25 jaar een eigen studio gehad en daarnaast jaren in de flexo-industrie gewerkt. Drikje heeft nog steeds haar eigen studio en is een creatieve duizendpoot.
Wat ons beiden opviel toen we na onze studie grafische vormgeving gingen werken is dat we eigenlijks nog niet veel wisten van de praktijk: over welk vervolgstappen er komen nadat je een mooi ontwerp had gemaakt. Sterker nog, vaak moest het ontwerp worden aangepast omdat het zo niet kon worden uitgevoerd.

Voorkom tijdverlies en extra kosten in het proces

Dat is de reden dat we deze cursus, specifiek voor 'cadeaupapier en dessins ontwerpen, gedrukt in flexo' hebben geschreven.

Maak mooie uitvoerbare ontwerpen en verdien geld met je cadeaupapier

We hebben beide jarenlange ervaring, en met alle partijen contact gehad (opdrachtgevers, ontwerpers en uitvoerders als drukkerijen en afwerkers) en we snappen waar de verschillende partijen tegenaan lopen, en welke taal iedere partij spreekt. Want ook hier kan makkelijk verwarring en onduidelijkheid ontstaan. Je zult die intermediair worden die de verschillende talen spreekt en valkuilen kent maar nog belangrijker, ook de oplossingen weet.

Leeris geeft les over deze onderwerpen

Design Design DTP Kunst

Cursussen

  • 10 Hoofdstukken

    Cadeaupapier en dessins ontwerpen, gedrukt in flexo (bundel)

    1
    Hier leer je hoe je ontwerpen maakt die ook uitvoerbaar zijn. Of je een beginner of ervaren ontwerper bent of gewoon leuke dingen wilt maken, hier zit je goed. De cursus is voor iedereen geschikt!Ontwerpen maken is leuk, en hoeveel leuker is het als het ook echt in de winkel ligt en je er ook nog eens voor betaald krijgt?!Deze cursus is de bundel van de twee losse cursussen: - 'Cadeaupaper en dessin ontwerpen' - voor beginners en gevorderden - 'Uitleg druktechniek flexografie' - hier leer je het hele proces wat er na het ontwerpen bij komt kijken De inhoud van de bundel is gelijk aan de twee losse cursussen, de prijs is lager.Verdien geld met je ontwerp! Ontwerp cadeau- of inpakpapier en leer vrijwel alles wat erbij komt kijken om een serieuze gesprekspartner te worden. Zet je creativiteit om in daadwerkelijk technisch goede ontwerpen met voorspelbare drukresultaten.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.