We zouden Soofos niet zijn als we niet stiekem gewoon even lekker op vakantie wilden gaan. Elke dag op kantoor dromen we weg van de lekkerste stranden, mooiste uitzichten en beste drankjes en diners. Vandaag wij jou weten wat wij échte aanraders vinden als we het over vakantie hebben. Want zeg nou zelf, waarom zou je werken, als je over vakantie kan dromen.

De aanraders komen vandaag van Mike, onze design expert, Anton, onze baas (zijn woorden, niet de mijne) en van Rick, onze marketinggoeroe (en schrijver van dit artikel).

 

Een klein beetje afleiding mag wel

We hebben allemaal weleens die gedachte gehad: “ik wou dat ik lekker ergens op een strand zat”. Vaker dan niet wordt die gedachte dan meteen weer verstoord door een telefoontje of het geluid van het verkeer. Om een beetje inspiratie op te doen, en je nog meer af te leiden, krijg je dus vandaag wat tips van ons, wat vinden wij bij Soofos nou echt toffe landen? We vertellen je er graag over!

 

Zweden

Woorden kunnen eigenlijk nauwelijks beschrijven wat je in Zweden ziet, maar als we Mike moeten geloven kijk jij je daar echt je ogen uit. Uitgestrekte landschappen, prachtige meren en indrukwekkende bergen behoren tot de dagelijkse kost. Zweden heeft wel één nadeel, net als de rest van Scandinavië, alles is er gewoon duur, vooral eten en drinken. Maar de natuur is gratis, dat dan weer wel.

 

Mike's favoriet: China

 

China

Mike’s roots liggen in China en uiteraard brengt dat een bepaald gevoel met zich mee, de verhalen die we hier op kantoor horen zitten vol energie en enthousiasme. China is het mooist in de Lente, met alles in bloei lijkt het net alsof China ook een beetje opbloeit. De natuur lijkt ongeremd, en dat is een vreemd gevoel voor een land met de meeste inwoners op aarde. Maar China is dus zeker de moeite waard!

 

Georgië

Toen de grote baas gevraagd werd wat zijn favoriete vakantielanden waren, sprong er één land meteen van de tong: “Georgië”. Als we Anton moeten geloven, en dat doen we, is Georgië een ongekend mooi land. Ongekend, maar ook onbekend. De mensen zijn er aardig, de natuur is prachtig en de dorpjes zijn er schilderachtig. Het zal je niet verbazen, je komt in Georgië bijna geen andere toeristen tegen.

 

Anton's favoriet: Georgië

 

Iran

Net als Georgië is Iran eigenlijk een onontdekte parel. De mensen zijn er erg gastvrij en super vriendelijk. Het eten smaakt naar meer, en ook over de diverse landschappen wilt Anton maar niet ophouden. Van de bergen, tot de zoutvlaktes, en de groene gebieden tot de woestijn. In Iran ervaar je een land dat alles heeft, dat je van een actieve en sociale vakantie mag verwachten.

 

Oostenrijk

We zoeken het weer wat dichter bij huis. Voor een student is het niet altijd mogelijk naar de andere kant van de wereld te reizen. Oostenrijk is een land met veel van dezelfde gebruiken als Nederland, alleen het is stukken, stukken mooier. We eens is wezen wintersporten in dit prachtige land, weet dat de uitzichten er grandioos uitzien. Ook in de zomer, kan je er lekker actief mountainbiken, wandelen en bijvoorbeeld boogschieten. Erg leuk! En niet te duur.

 

Rick's favoriet: Italië

 

Italië

Mijn tweede, en tevens de laatste, aanrader is Italië. Iedereen die houd van goede smaken, lekkere wijnen, romantiek en gezelligheid zal van Italië houden. Steden zoals Venetië en Napels horen tot mijn persoonlijke favorieten, maar ook de landschappen met boerderijen en bergen mogen niet vergeten worden. Italië is ook niet zo ver weg en ideaal voor een stedentripje. Lekker eten en genieten kan op elke hoek van de straat.

 

Oké, nu zijn wij ook weggedroomd

Praten over vakantie heeft weer flink wat reuring gecreëerd op kantoor, laat ons dus zeker even weten wat jouw favoriete vakantiebestemming is!

8 oktober 2019

0 Reacties op "Soofos' favoriete vakantielanden"

    Geef een reactie op dit artikel

    © 2019 - Soofos B.V.