INLOGGEN

Registreer

FACEBOOKGOOGLE Creër een Account

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag

 

Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat je met een paar vragen zit hebben we hier de meest gestelde vragen opgesteld met daarbij passend antwoord. Kom je er als nog niet uit? Of heb je een andere specifiekere vraag? Geen probleem neem dan contact met ons op via de onderstaande link. Indien je vragen hebt met betrekking tot het maken en plaatsen van een online cursus of Soofos kijk dan op de onderstaande link om naar de FAQ voor instructeurs te gaan.

 

Een account maken en hebben of Soofos is helemaal gratis. Echter moet je moet voor de meeste cursussen die je wilt volgen betalen. Er staan ook een aantal gratis cursussen waar je je gratis voor kunt aanmelden. Klik hier om gratis een account aan te maken.

We helpen altijd graag! Het snelst kun je eerst op “Wachtwoord vergeten” drukken. Je kunt dan je e-mail adres invullen zodat je je gebruikersnaam krijgt, en een nieuw wachtwoord kan aanvragen. Klik hier om meteen je wachtwoord te resetten. Nog steeds problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

We helpen altijd graag! Het snelst kun je eerst op “Wachtwoord vergeten” drukken. Je kunt dan je e-mail adres invullen zodat je je gebruikersnaam krijgt, en een nieuw wachtwoord kan aanvragen. Klik hier om je gebruikersnaam te achterhalen door je e-mailadres in te vullen. Nog steeds problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Dit is verschillend per cursus. De meeste cursussen bestaan uit Video’s, oefenbestanden, vragen en opdrachten. Deze kun je allemaal vanaf een locatie volgen dat jou uitkomt.

Je kunt met bijna alle cursussen direct starten na de aankoop. Dit doe je door in te loggen op onze website, en vervolgens in je account naar cursussen te gaan. Hier kun je zien welke cursussen je volgt. Je kunt ook beginnen met de cursus door naar de cursus pagina te gaan en op Start cursus te drukken (dezelfde knop die je gebruikte om hem aan te schaffen).

Er zijn een paar uitzonderingen, maar over het algemeen kun je een cursus onbeperkt volgen en terugkijken. Ook over een jaar nog.

Bij sommige cursussen krijg je een certificaat. Of je een certificaat krijgt hangt volledig af van de instructeur. Op dit moment krijg je bij de meeste nog geen certificaat, we werken er aan om dit voor meer cursussen mogelijk te maken.

Dat is mogelijk. Om dit te doen kun je ons het best even een mailtje sturen.

Voor inhoudelijke vragen kun je het best contact opnemen met de instructeur van de cursus. Mocht de desbetreffende instructeur niet (snel) reageren, laat het dan aan ons weten dan zorgen wij ervoor dat jullie in contact komen!

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de video speler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze feature, ons advies is daarom om de video's via Chrome of Firefox te bekijken

Als je binnen 14 dagen een mailtje naar ons stuurt kunnen we de cursus kosteloos voor je annuleren en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Klik hier voor onze contact informatie.

We controleren alle cursussen voordat ze online komen te staan. Hierbij letten we vooral op de aandacht die is besteed aan de productie. Daarnaast vragen we om de ervaringen van cursisten, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Koop je een cursus waar de kwaliteit niet van bevalt? Je krijgt binnen 14 dagen gewoon je geld terug.

Leuk dat je dat wilt! Het aanmelden als instructeur op Soofos is gewoon gratis. Een goed begin is het halve werk. Kijk rond op onze word instructeur pagina of neem gerust met ons contact op om je plannen te bespreken, dan kunnen we je het best advies geven. Kijk voor nuttige en praktische tips, ook even op onze blog.

Via onze speciale deelpagina kun jij jouw vrienden, familie en kennissen €10 korting geven op hun eerste online cursus. Voor iedereen die een cursus koopt met jouw kortingscode krijg jij ook €10! Klik hier om jouw vrienden uit te nodigen.