Kom je er niet uit? Wij helpen je graag

 

Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat je met een paar vragen zit, hebben we hier antwoord gegeven op de meestgestelde vragen. Kom je er alsnog niet uit? Of heb je een andere specifieke vraag? Geen probleem. Neem dan contact met ons op via de onderstaande link. Indien je vragen hebt met betrekking tot het maken en plaatsen van een online cursus op Soofos, kijk dan op de onderstaande link om naar de FAQ voor instructeurs te gaan.

 

Een account maken en hebben op Soofos is helemaal gratis. Je moet echter wel voor de meeste cursussen die je wilt volgen betalen. Er staan ook een aantal gratis cursussen waarvoor je je kosteloos kunt aanmelden. Klik hier om gratis een account aan te maken.

We helpen altijd graag! Het snelst kun je eerst op “Wachtwoord vergeten” drukken. Je kunt dan je e-mailadres invullen zodat je je gebruikersnaam krijgt, en een nieuw wachtwoord kunt aanvragen. Klik hier om meteen je wachtwoord te resetten. Nog steeds problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

We helpen altijd graag! Het snelst kun je eerst op “Wachtwoord vergeten” drukken. Je kunt dan je e-mailadres invullen zodat je je gebruikersnaam krijgt, en een nieuw wachtwoord kunt aanvragen. Klik hier om je gebruikersnaam te achterhalen door je e-mailadres in te vullen. Nog steeds problemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Dit is verschillend per cursus. De meeste cursussen bestaan uit video’s, oefenbestanden, vragen en opdrachten. Deze kun je allemaal vanaf een locatie volgen die jou uitkomt.

Je kunt met bijna alle cursussen direct starten na de aankoop. Dit doe je door in te loggen op onze website, en vervolgens in je account naar "Cursussen" te gaan. Hier kun je zien welke cursussen je volgt. Je kunt ook beginnen met de cursus door naar de cursuspagina te gaan en op "Start cursus" te drukken (dezelfde knop die je gebruikte om hem aan te schaffen).

Er zijn een paar uitzonderingen, maar over het algemeen kun je een cursus onbeperkt volgen en terugkijken. Ook over een jaar nog.

Ja, dat is er! We hebben onlangs Soofos Plus gelanceerd. Vanaf €20 per maand krijg je toegang tot bijna alle cursussen. Ben je van plan veel verschillende dingen te leren, dan is Soofos Plus echt iets voor jou. Hier vind je er meer informatie over.

Bij een losse cursus krijg je levenslange toegang. Als je dus over 2 jaar besluit dat je de cursus opnieuw wilt volgen, dan kun je er nog steeds bij. Met Soofos Plus heb je toegang tot bijna alle cursussen zolang jouw abonnement loopt. Afhankelijk van jouw voorkeur kun je kiezen voor Soofos Plus of voor losse cursussen. Over het algemeen is het voordeliger om een abonnement te nemen als je twee of meer cursussen wilt volgen.

Bij de meeste cursussen krijg je een certificaat van deelname. Of je een certificaat krijgt, hangt volledig af van de instructeur. Als je een certificaat krijgt bij de cursus staat er aan de rechterkant 'Cursuscertificaat'. Staat dit er niet, dan zit er geen certificaat bij de cursus.

Dat is mogelijk. Om dit te doen, kun je ons het best even een mailtje sturen.

Voor inhoudelijke vragen kun je het best contact opnemen met de instructeur van de cursus. Mocht de desbetreffende instructeur niet (snel) reageren, laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor dat jullie in contact komen!

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan, zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze feature, ons advies is daarom om de video's via Chrome of Firefox te bekijken.

Als je binnen veertien dagen een mailtje naar ons stuurt, kunnen we de cursus kosteloos voor je annuleren en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Klik hier voor onze contactinformatie.

We controleren alle cursussen voordat ze online komen te staan. Hierbij letten we vooral op de aandacht die is besteed aan de productie. Daarnaast vragen we om de ervaringen van cursisten, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Koop je een cursus waar de kwaliteit niet van bevalt? Je krijgt binnen veertien dagen gewoon je geld terug.

Leuk dat je dat wilt! Het aanmelden als instructeur op Soofos is gewoon gratis. Een goed begin is het halve werk. Kijk rond op onze 'word instructeur'-pagina of neem gerust met ons contact op om je plannen te bespreken, dan kunnen we je het best advies geven. Kijk voor nuttige en praktische tips ook even op onze blog.

Via onze speciale deelpagina kun jij jouw vrienden, familie en kennissen €10 korting geven op hun eerste online cursus. Voor iedereen die een cursus koopt met jouw kortingscode krijg jij ook €10! Klik hier om jouw vrienden uit te nodigen.

Soofos vindt de kwaliteit van alle cursussen en het systeem erg belangrijk. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het toch voorkomen dat iets niet naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Dit betreuren wij ten zeerste. Ons doel is dan ook om zo spoedig mogelijk een oplossing te vinden voor de cursist.

Heeft u een klacht, dan kunt u die bij ons indienen via onderstaand formulier of per e-mail naar [email protected] Uw klacht zal uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Qshops, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag. Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

KLANTENSERVICE

 

Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer: 085 130 15 47
E-mailadres: [email protected]
KvK-nummer: 63225255
BTW-identificatienummer: NL855145006B01
Bankrekeningnummer (IBAN en BIC): NL33TRIO 0390522511, BIC: TRIONL2U

 

Telefonisch

We zijn telefonisch te bereiken op het nummer 085 130 15 47. Wordt er niet opgenomen? Laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

 

Chat 

Doordeweeks tussen 09:00 - 18:00 uur kun je live met ons chatten, met de chatbox rechtsonder. Is de chat niet beschikbaar? Dan kun je via het chatvenster direct een e-mail naar ons sturen. We komen zo snel mogelijk terug op jouw vraag.

 

E-mail

Via e-mail zijn we te bereiken op: [email protected]. Je kunt ook het onderstaande formulier gebruiken, dan komt je vraag ook direct bij ons binnen.

Ons adres

Gedempt Hamerkanaal, 1021 KM Amsterdam

© 2019 - Soofos B.V.