Jij vraagt. Wij geven antwoord

 

Om snel een antwoord te geven op jouw vraag hebben we op deze pagina de meest gestelde vragen met antwoord neergezet. Heb je een specifiekere vraag of wil je graag persoonlijk contact? Geen probleem! We houden van persoonlijk contact en helpen je graag verder. Indien je vragen hebt met betrekking tot het volgen van een online cursus als cursist kijk dan op de onderstaande link om naar de FAQ voor cursisten te gaan.

 

Ja! Aanmelden is geheel vrijblijvend en volledig gratis. Klik hier om je aan te melden. Eerst wat meer weten? Kijk dan even op onze word instructeur pagina of neem contact met ons op.

Ja, het plaatsen van een cursus is volledig gratis. We werken aan de hand van commissie en krijgen dus alleen maar iets als wij hard voor jullie werken.

We rekenen 40% commissie als wij de cursist aandragen. Als de cursist via jouw eigen kanalen komt rekenen we 4% om de transactiekosten te dekken.

Je krijgt van ons unieke links waarmee je door kan verwijzen naar Soofos, jouw cursus of zelfs direct de afrekenpagina. Als een cursist binnen 5 dagen de cursus aanschaft wordt dit beschouwd als iemand die via jou de cursus aanschaft. In dat geval betalen we jouw 96% van de verkoopprijs!

Dan rekenen wij ook commissie, maar: 40% over gratis is 0, dus het kost je niets.

Voor elke cursus kijken we wat de beste manier is om te promoten. Dit doen we door een speciale marketingmix te maken per cursus die bestaat uit verschillende promoties, denk hierbij aan email marketing, facebook en advertenties op zoekmachines. Daarnaast hebben we een uitgebreid partner netwerk waar we cursussen extra onder de aandacht kunnen brengen.

Ja, je blijft altijd eigenaar van je materiaal. Wij zijn alleen een tussenpersoon die het technische platform leveren en ondersteunen bij de marketing.

Ja, wij helpen je graag met het overzetten van jouw cursus. Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op!

Wanneer een cursist binnen 14 dagen na aankoop besluit de cursus toch niet te willen mag de cursus kosteloos geretourneerd worden en geven we het volledige aankoop bedrag terug.

Het best kun je daarvoor even contact met ons opnemen, zodat we samen kunnen overleggen hoe we dit het best kunnen aanpakken.

De video’s komen op een externe server te staan waar niet vandaan gedownload kan worden. De video’s worden dus alleen gestreamed en komen niet op de computers te staan.

Via ons systeem kun je cursisten berichten sturen. Je mag ze daar altijd relevante dingen sturen. Via mail ontvangen ze daarvan bericht. In verband met privacy wetgeving mogen wij niet de contactgegevens kenbaar maken.

We controleren alle cursussen voordat ze online komen te staan. Hierbij letten we vooral op de aandacht die is besteed aan de productie. Daarnaast vragen we om de ervaringen van cursisten, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen.

Jazeker! We vinden het leuk als je Soofos verder verspreidt. Zo hebben we bijvoorbeeld stickers die je kunt gebruiken, of kunnen we je extra banners opsturen. Hiervoor kun je het best met ons contact opnemen.

Jazeker! We vinden het heel leuk als je zelf actief bezig bent om extra cursisten te vinden. We kunnen je op verschillende manieren helpen door bijvoorbeeld unieke kortingscodes aan te leveren (tot 100% korting) voor de cursus. Hierbij beschouwen wij dit als jouw marketing effort, dus rekenen we alleen transactiekosten (á 4%) als ze nog bij ons moeten afrekenen. Als ze al betaald hebben rekenen we niets. Het best kun je even contact opnemen met Anton om de mogelijkheden te bespreken. 

Gezellig! Wij vinden het leuk om onze instructeurs persoonlijk te kennen. Stuur gerust een mailtje om een afspraak in te plannen, we zorgen dat de koffie (of iets anders natuurlijk) klaarstaat! Klik hier voor onze contactgegevens.

Leuk dat je dat wilt! Het aanmelden als instructeur op Soofos is gewoon gratis. Een goed begin is het halve werk. Kijk rond op onze word instructeur pagina of neem gerust met ons contact op om je plannen te bespreken, dan kunnen we je het best advies geven. Kijk voor nuttige en praktische tips, ook even op onze blog.

Soofos Plus is het vernieuwde Soofos Zakelijk. Het is een maand abonnement voor het onbeperkt volgen van cursussen. Door het met een maand abonnement te geven bouwen we voor iedereen stabielere inkomsten! Je bent vrij om jouw cursussen hier aan deel te laten nemen.

Ja, dat mag! Wel controleren we elke cursus voordat hij online komt, en kan het zijn dat we extra eisen stellen aan de cursus voordat deze online komt bij Soofos Plus. Het kan dus zijn dat jouw cursus wel via het normale gedeelte wordt aangeboden, en niet via Soofos Plus. Het is voor niemand verplicht om hier aan mee te doen.

De inkomsten worden 50/50 verdeeld over de instructeurs en Soofos. Dit wordt aan de hand van de hoeveelheid gevolgde cursussen gedaan. Als rekenvoorbeeld: In totaal zijn er via Soofos Plus voor 500 minuten aan cursussen bekeken, en wordt er €1.000 verdeeld over de instructeurs. Cursus A is voor 150 minuten bekeken, Cursus B voor 250 minuten. Dan krijgt cursus A: 150/500 * €1000 = €300. Cursus B krijgt dan: €500 uitgekeerd. Zo krijgt iedereen zo eerlijk mogelijk de inkomsten.

Ja, we hanteren een paar extra voorwaarden. De belangrijkste:- Indien je jouw cursus niet meer op Soofos wilt plaatsen, blijft hij minimaal 13 maanden beschikbaar na het moment van opzeggen. Dit zodat mensen die een jaarabonnement afsluiten ook de cursus kunnen blijven volgen.

INSTRUCTEUR SUPPORT

 

Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer: 085 130 15 47
Emailadres: [email protected]
KvK-nummer: 63225255
BTW-identificatienummer: NL855145006B01
Bankrekeningnummer (IBAN en BIC): NL33TRIO 0390522511, BIC: TRIONL2U

 

Telefonisch

We zijn telefonisch te bereiken op het nummer 085 130 15 47. Wordt er niet opgenomen? Laat dan je naam en nummer achter dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

 

Chat 

Doordeweeks tussen 09:00 - 18:00 kun je live met ons chatten, met de chatbox rechtsonder in. Is de chat niet beschikbaar? Dan kun je via het chatvenster direct een email naar ons sturen. We komen zo snel mogelijk terug op jouw vraag.

 

E-mail

Via email zijn we te bereiken op: [email protected]. Je kunt ook het onderstaande formulier gebruiken dan komt je vraag ook direct bij ons binnen.

Ons adres

Gedempt Hamerkanaal, 1021 KM Amsterdam

© 2019 - Soofos B.V.