Online onderwijs voor in het klaslokaal

Ontdek de mogelijkheden van online onderwijs voor scholen en universiteiten.
Ontdek de mogelijkheden van online onderwijs.

Ontdek de kracht van online leren binnen het middelbaar en hoger onderwijs

Voorbeeld van online educatie als onderdeel van curriculum: videomontagelessen

Gebruik e-learning binnen jouw lesprogramma

Studenten zijn veel meer gewend aan het kijken van video's dan aan het lezen van teksten. Daarnaast kan er met behulp van video en beeld veel sneller informatie overgedragen worden. Ga daarom mee met de tijd en maak gebruik van digitaal leren binnen jouw opleidingen. Gebruik e-learning als aanvullend materiaal op de studieboeken, of ga een stap verder en vervang het boek door eigen samengestelde e-learning programma's. Je zult zien dat studenten deze manier van leren als zeer prettig ervaren.

 

Monitor de voortgang van jouw studenten

Met de uitgebreide statistieken kun je de voortgang van jouw studenten nauwkeurig monitoren. Zo weet je op welke onderwerpen studenten vastlopen, welke studenten extra begeleiding kunnen gebruiken en wie er extra verdieping kunnen gebruiken. Vervolgens heb je dankzij de flexibiliteit en het enorme aanbod van cursussen ook de mogelijkheid om deze verdieping aan te bieden, zonder dat het ten koste gaat van aandacht aan andere studenten. Zo stem je jouw lesprogramma af op het niveau en de leersnelheid van jouw studenten.

 

Stimuleer een leven lang leren

Leer jouw studenten leren. Laat zien hoe leuk het is om nieuwe kennis te krijgen en stimuleer ze om verder te kijken dan verplichte onderwerpen. Bij Soofos krijgen jouw studenten de mogelijkheid om gebruik te maken van alle cursussen. Dit kunnen ze zowel binnen als buiten het klaslokaal doen. Hierdoor kunnen jouw studenten meer leren dan enkel het verplichte. Zo geef je naast de juiste instelling óók de juiste tools voor een leven lang leren.

 

Vraag een gratis account aan 

 

duizenden cursisten volgen met succes online cursussen op soofos

Ontdek de kracht van video

Met de vele afleidingen waar studenten tegenwoordig aan worden blootgesteld, is het moeilijk om efficiënt lesstof over te dragen buiten het klaslokaal. Boeken worden daarom slecht gelezen en minimaal gebruikt. Video's en e-learning blijven beter hangen én zijn ook leuker om te volgen voor studenten.

alle online cursussen zijn volledig in het Nederlands

Flexibele abonnementen

Bij Soofos begrijpen we dat hele klassen en opleidingen toegang moeten hebben tot de studiematerialen. Met speciale tarieven voor studenten en docenten is het daarom voor iedereen mogelijk om Soofos in te zetten binnen de educatie. Ga een samenwerking aan voor de gehele organisatie, een deel ervan of laat studenten een eigen abonnement afsluiten.

online cursussen bestaan uit hoge kwaliteit video's en opdrachten

Altijd up-to-date

Het vernieuwen van cursussen gaat sneller dan het vernieuwen van boeken. Door e-learning in te zetten binnen jouw lesprogramma blijf je verzekerd van de meest up-to-date informatie. Onze instructeurs zorgen er bovendien voor dat ontwikkelingen binnen de markt zo snel mogelijk naar nieuwe cursussen worden omgezet.

Creëer een eigen online academie voor jouw school

Een eigen omgeving met een duidelijke herkenning voor studenten

Zorg voor extra herkenning voor de studenten. Vanaf twintig gebruikers kun je een geheel eigen academie krijgen, afgestemd op de voorkeuren van jouw school. Naast het gebruik van jouw logo’s en kleuren krijg je een unieke eigen URL voor de toegang. Daarnaast kunnen op de geheel afgeschermde omgeving alleen jouw studenten, docenten en medewerkers bij de inhoud van de academie. Stem de gehele inhoud van de academie af op de wensen en eisen van jouw school.

 

Maak eigen digitale e-learning met eigen content

Naast het gebruikmaken van onze bestaande content heb je de volledige vrijheid om eigen content toe te voegen. Maak een eigen cursus met video’s, opdrachten en toetsen afgestemd op en exclusief voor de studenten van jouw school. Studenten kunnen deze flexibel volgen, zoals gebruikelijk is met elk e-learning traject. Zo kun je zelf verdiepende materialen geven aan jouw studenten. Heb volledig inzicht in het gebruik en de voortgang van de studenten.

 

Stel trajecten samen, afgestemd op jouw student

Aan de hand van bestaande lessen en modules kun je geheel eigen trajecten samenstellen afgestemd op jouw opleiding. Combineer verschillende lessen van verschillende cursussen om tot een mix te komen die volledig aansluit bij de eisen en wensen van jouw opleiding. Geef daarnaast de mogelijkheid voor extra verdieping in de volledige cursussen voor studenten die zichzelf graag verder verdiepen in een bepaald onderwerp.

 

Vraag een gratis account aan 

Eigen academie om in te zetten binnen de educatie

Cursussen ontwikkeld door Nederlandse experts

Al onze cursussen zijn gemaakt door Nederlandse experts in hun vakgebied. Met meer dan 150 online trainingen van designers, marketeers, ondernemers, programmeurs en artiesten zijn er altijd relevante onderwerpen. De kennis is toegespitst op de Nederlandse markt en altijd van de hoogste kwaliteit. Door ons brede netwerk aan instructeurs hebben we altijd vernieuwde onderwerpen en trainingen.
 
Jij bent de expert voor jouw klaslokaal. Maak gebruik van onze trainingen, en maak trajecten op maat voor jouw opleiding.
 

 

"Ik heb mijn eigen ontwikkeling altijd belangrijk gevonden. Niet alleen van zakelijke vaardigheden, maar ook de training van persoonlijke skills is cruciaal. Tijdens mijn opleiding miste ik echter vaak de aansluiting met de ontwikkelingen in de markt door verouderd studiemateriaal. Ook miste ik de mogelijkheid om mezelf op andere vlakken te ontwikkelen dan enkel de verplichte onderwerpen.

Om dit voor iedereen beschikbaar te maken, ben ik begonnen met Soofos. Met Soofos is het nu makkelijker en effectiever om jezelf door te ontwikkelen. Binnen én buiten jouw opleiding."

Anton Verkooijen, Oprichter Soofos

Vraag gratis een account aan  

 

Wil jij de mogelijkheden van Soofos binnen jouw opleiding ontdekken?

Vraag dan nu jouw gratis account aan. Ontdek de kracht van e-learning binnen het onderwijs en ga met ons in gesprek over hoe dit binnen jouw klaslokaal ingezet kan worden.
© 2019 - Soofos B.V.