Maak je klaar voor Cyber Monday 2019!

Anton Verkooijen
  | 
24 december 2019

Hét moment om het perfecte cadeau voor de feestdagen te bemachtigen!

Nu kregen we niet alleen Black Friday, maar nu ook Cyber Monday. Maar wat is Cyber Monday? Waar komt het vandaan?

En wat kun jij verwachten van deze speciale maandag op Soofos? Lees snel verder om er achter te komen!

 

Wat is Cyber Monday en waar komt het vandaan?

Je zou deze maandag kunnen zien als een soort ‘naschok’ van Black Friday. Ook dit fenomeen komt van origine uit de Verenigde Staten.

Deze dag is ontstaan door het feit dat, een aantal jaar geleden, online retailers de omzet zagen stijgen. Sterker nog, ze namen waar dat er op de eerstvolgende werkdag na Black Friday veel mensen in de Verenigde Staten hun Black Friday inkopen deden.

Hier zijn de online retailers op ingesprongen en staat die eerstvolgende werkdag na Black Friday tot de dag van vandaag bekend als: Cyber Monday!

Deze term werd officieel voor het eerst gebruikt op 28 november 2005 door Scott Silverman en Ellen Davis. Op deze dag staan aantrekkelijke acties en kortingen centraal.

Sommige online retailers geven pas op het allerlaatste moment aan wat de specifieke aanbiedingen zullen worden.

 

Cyber Monday en Black Friday

Hier in Nederland wordt Thanksgiving vrijwel niet gevierd. Echter is Black Friday en Cyber Monday al een aantal jaar ook een groot succes in Nederland. Het wordt bovendien elk jaar weer populairder! Bij Soofos doen we ook mee aan de aankomende Cyber Monday!

Maar wat is dan het verschil tussen Black Friday en Cyber Monday? Het verschil zit hem in het feit dat Black Friday voornamelijk de focus legt op het lokken van klanten naar fysieke winkels. Tijdens Cyber Monday kun je ook profiteren van hoge kortingen, maar dan enkel en alleen online!

 

Cyber Monday bij Soofos!

Je kunt tijdens deze maandag online cursussen aanschaffen voor een aanzienlijk lagere prijs dan de reguliere prijs! Zorg dat je op tijd van de partij bent! Deze aanbiedingen zijn alleen geldig tijdens deze actieperiode! Het is aan te raden om onze sociale mediakanalen en de website goed in de gaten te houden. Zo ben je op de hoogte van alles betreft Cyber Monday en meer!

 

Doe jij deze maandag ook mee?

Artikel uit de categorie:
Promotie

0 Reacties op "Maak je klaar voor Cyber Monday 2019!"

  Geef een reactie op dit artikel

  Leer onbeperkt met Soofos Plus

  • Onbeperkte toegang tot 200+ Nederlandse cursussen
  • Probeer 7 dagen volledig gratis
  • Maandabonnement vanaf €19 per maand
  Probeer 7 dagen gratis Meer informatie over Soofos Plus
  soofos plus cursussen op laptop
  © 2020 - Soofos B.V.