Online Training: Stress de Baas!

In deze training leer je hoe stress bij jou ontstaat en hoe je stress de baas kunt worden én blijven. Dit doe je door onder andere inzicht te krijgen in:• Je stressfactoren. • Je energiegevers en -nemers. • Je draagkracht en je draaglast.Hierdoor leer je hoe jij nu omgaat met stress en hoe je ervoor kunt zorgen dat stress geen negatieve invloed meer op je leven heeft. Kortom, word stress de baas met deze online training!
 • 4 Hoofdstukken
 • 29 Lessen
 • 7u 6min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Wat zijn jouw stressfactoren?
 • Wat zijn jouw energiegevers en energievreters?
 • Hoe kun je beter leren omgaan met stress?
 • Hoe kun je stress de baas blijven?

Ga aan de slag met deze training en word stress de baas!

Draaien jouw gedachten overuren? Kun je niet meer stoppen met piekeren? Voel je je continu gespannen en heb je daardoor het gevoel dat je in een negatieve spiraal zit?

Iedereen heeft wel eens stress. Maar zodra goede stress omslaat in schadelijke stress, is het hoog tijd om in actie te komen. Daarom is het tijd om aan de slag te gaan met deze cursus en stress de baas te worden!

 

Wat leer je in deze online training?

In de online training Stress de Baas! leer je wat stress is, hoe je stress kunt herkennen bij jezelf en krijg je handvatten hoe je stress de baas kunt worden en blijven.

In heldere video’s krijg je uitleg over de verschillende onderwerpen en door middel van de duidelijke opdrachten kun je zelf aan de slag gaan om jouw stress de baas te worden.

Je gaat bijvoorbeeld werken aan je veerkracht, door je te richten op factoren waarop je zelf invloed hebt, zoals je levensstijl en je eigen gedachten en emoties. En je gaat de balans tussen je veerkracht en draaglast onderzoeken.

Daarnaast ga je leren over het belang van ontspanning en hoe je prioriteiten kunt stellen.

 

Dus, wil jij:

Leren stoppen met piekeren?

Rust in je hoofd creëren?

Negativiteit loslaten?

Leren ontspannen?

 

Dan is deze online training echt iets voor jou!

Over de instructeur

Mijn naam is Patricia Fokkens. In mijn online coachingspraktijk, gespecialiseerd in stress en burn-out, coach ik klanten die stress- of burn-out klachten ervaren naar een leven met minder stress. Het is mijn doel en passie om mensen, op een down-to-earth manier, nieuwe inzichten te geven en blijvende veranderingen te veroorzaken. Het is mijn overtuiging dat iedereen een gelukkiger en minder stressvol leven kan leiden, als je maar de juiste handvatten hebt. Deze training kan je daarbij helpen.

Beoordelingen en Recensies

4.2 Gemiddelde beoordeling

22 Ratings

 • 5
  8
 • 4
  12
 • 3
  1
 • 2
  1
 • 1
  0
 1. Deze cursus geeft je voldoende en effectieve handvatten om in het heden en de toekomst stress de baas te zijn. Een aanrader voor een ieder die een druk bestaan heeft, zowel mentaal als lichamelijk.

 2. Een uitgebreide cursus, duidelijk uitgelegd met veel achtergrond informatie.

 3. Ik heb de cursus gevolgd vanuit school.
  Het was voor mij een erg duidelijke cursus, waar alles stap voor stap werd uitgelegd.
  Dit gaf mij veel duidelijkheid.
  De opdrachten sloten goed aan op de stof, dus ik heb veel van de cursus geleerd!

 4. Erg duidelijke en uitgebreide uitleg over stress. Geeft erg veel achtergrond informatie waardoor je het in de praktijk makkelijk en met meer kennis kan toepassen!

 5. Fijne uitleg en door deze cursus krijg je duidelijke inzichten. Fijne opdrachten om mee aan de slag te gaan.

 6. de cursus is duidelijk en overzichtelijk.
  Afwisselend informatie en opdrachten waardoor je een beter inzicht krijgt in je eigen functioneren. De informatie is naast tekst ook ingesproken, dit werkt prettig.

 7. Erg leerzaam en nuttige tips. Dit zijn goede handvatten om beter leren om te gaan met stress, dank! (:

 8. De opdrachten waren erg handig om je problemen aan te pakken. Het actieplan moet ervoor zorgen dat ik mijn gedrag verander.

 9. Hier kan ik zeker wat mee . Heb al de nodige inzichten mogen ontvangen.

 10. Ik vond het een interessante cursus om er achter te komen hoe je stress het beste tegen kan gaan. Ik heb geleerd dat ik voortaan niet te snel mijn eigen mening naar voren moet laten komen en daarnaast dat je objectief naar bepalende veranderingen om moet gaan. Niet te snel oordelen dus

 11. Ik vond het een leerzame cursus. Het heeft mij meer inzichten gegeven in waarom ik mij altijd zo gestrest voel en de opdrachten hebben mij geholpen om meer overzicht en balans te creëren. Nu ik alles heb verwerkt en de dingen waar ik niks aan kan doen heb losgelaten, voel ik mij veel rustiger.

 12. Informatie is uitgebreid en goed te volgen. Video’s zijn heel statisch waardoor je snel afgeleid wordt van verhaal. Er had zeker meer actie in mogen zitten. Plaatje van training past niet bij inhoud van de training. Je verwacht dan meer actie en geen saai langdradig verhaal

 13. Ik vond deze training zeer waardevol, duidelijk en vooral veel bruikbare tips. aangevuld met een opdrachten. Dit geeft mij handvatten en zeker verdieping over mij zelf. Daarvoor dank!

 14. Heb heel erg veel gehad aan deze cursus.
  Duidelijk video’s en opdrachten die me hebben geholpen om beter net stress om te gaan!
  Een echte aanrader!

17Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+88 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.