Gratis Starten met Mediteren en Ontspannen

Jelske · 24 Oktober 2023
In deze gratis cursus leer je te ontspannen door te mediteren. Kom tot rust, leef meer in het nu en ervaar de positieve effecten.
 • Beginner
 • 6 Lessen
 • 53min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Gratis meer over mediteren en ontspannen
 • Kennismaken met het mediteren
 • Leer jezelf kennen en kom tot rust
 • Ontdek wat mediteren voor jou kan doen

Gratis starten met mediteren en ontspannen

Wat levert mediteren je op?

We leven in een hectische wereld, waarin we constant in beweging (moeten) zijn, zodat we bij blijven. Het is nodig om af en toe even een momentje voor onszelf te nemen, maar dat is lastig. Meditatie kan hierbij helpen en daarom leer je in deze gratis cursus ontspanning met meditatie meer over het vinden van wat rust. Je leer enkele dingen over meditatie en krijgt nuttige tips waarmee je meteen aan de slag kan. Daarnaast ga je aan de slag met jouw eerste, eigen basismeditatie en ervaar je wat meditatie voor je kan betekenen.

Wat is mediteren eigenlijk?

Meditatie is een techniek en praktijk waarbij je je geest traint om zich te concentreren en zich te bevrijden van verstrooiende gedachten. Het is een hulpmiddel om innerlijke rust te vinden, het bewustzijn te vergroten en te leven in het huidige moment. Het is een tijdloze praktijk met talloze voordelen voor de geest, het lichaam en de ziel.

Mediteren en ontspannen

In deze cursus ga je:

De basisprincipes van meditatie begrijpen.
Handige tips krijgen voor een effectieve meditatie.
Leren over meditatief ontspannen.
Een basismeditatie rondom ademhaling uitvoeren.

Heb je de smaak te pakken en wil je nog meer mediteren? Volg dan de complete cursus Leren ontspannen met meditatie van ruim 4:30 uur.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is ideaal voor iedereen die nieuwsgierig is naar meditatie, zich gestrest of overweldigd voelt en op zoek is naar manieren om innerlijke rust te vinden. Of je nu een drukke professional, student, ouder of iemand bent die gewoon meer balans in het leven zoekt, deze cursus is een perfect startpunt.

Krijg les van meditatiecoach Jelske Talstra

In slechts 53 minuten leidt Jelske je door de basisprincipes van meditatie en ontspanning, zodat je met vertrouwen en kennis kunt beginnen met mediteren. De cursus is volledig gratis, waardoor het voor iedereen toegankelijk is om de voordelen van meditatie te ontdekken.

Wacht niet langer! Neem een moment voor jezelf en begin nu met deze gratis cursus. Ervaar de transformatie en begin je reis naar een kalmer en bewuster leven.

Over de instructeur

Jelske

2 Cursussen

Hoi ik ben Jelske Talstra en (on-line) meditatiecoach, bewustzijn coach, energetische therapeut en heler.

Ik houd mij al ruim 20 jaar bezig met meditatie en weet wat voor positieve invloed dit kan hebben op je leven en je gezondheid.

Ook hou ik me al geruime tijd bezig met het zelfhelend vermogen van de mens.

Ik geef op dit platform de cursus leren ontspannen met meditatie waarin je in de basis leer over meditatie en hoe dit je meer ontspanning kan geven, meer rust en je gezondheid kan verbeteren.

Binnenkort lanceer ik de cursus Detox Your Life! Waarin ik je leer bewuste keuzes te maken hoe je gifvrijer kunt gaan leven en zo je lijf, omgeving gezonder kunt maken.

En daardoor  meer bijdraagt aan een mooie, schone en gezonde wereld.

Ontspannen groet, Jelske

Beoordelingen

4.3 Gemiddelde beoordeling

16 Beoordelingen

 • 5
  7
 • 4
  7
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Een hele duidelijke uitleg en Jelske heeft een prettige stem. Voor iedereen die met mediteren wilt beginnen een aanrader!

 2. Hele fijne rustgevende meditatie en veel geleerd hierover, dankjewel!

 3. Ik mediteer al jaren, maar de basis Opfrissen vond ik heel erg fijn. Vooral de meditatie op het eind. Heerlijk! Je hebt een hele fijne, duidelijke, rustige stem en de muziek sloot hier mooi op aan.

  Dankjewel 🙏

 4. Geeft beknopt weer wat meditatie voor jou kan betekenen in je dagelijkse leven en hoe je het kunt toepassen.

 5. Interessante introductie, kort maar krachtig. Er is 1 voorbeeldmeditatie en die was zeer aangenaam. De info is duidelijk, maar erg beknopt, misschien ook wel te verwachten gezien de cursus gratis is.

 6. Goede, toegankelijke cursus voor beginners. Zou tof zijn als de audio kwaliteit iets beter was en als er meer uitleg is over bv wat ‘Hara’ is, zoals ideologie en culturele achtergrond. De meditatie zelf was rustgevend 🙂

 7. korte cursus en goed voor beginners.
  duidelijke uitleg over de basis elementen van mediteren.
  wat meer voorbeeld meditaties zou leuk zijn geweest .

 8. Fijne opstart over meditatie en één meditatie. Wil je meer dan moet je denk ik gaan betalen. Dat is uit de instructie video niet duidelijk dus dat viel me een beetje tegen.

 9. Dank je wel voor de proefles, deze proefles is van uitstekende kwaliteit en zeer leerzaam, ben dan ook voornemens om de gehele cursus te gaan volgen

GratisLevenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 166 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →