De cursus in het kort:

Leer alle trucs en geheimen achter storytelling
'Wauw' je volgers met je bedrijf op social media
Maak een superconnectie met je klanten
Krijg toegang tot exclusief bonusmateriaal

Overtuig jouw doelgroep om WEL voor jou te kiezen. Word een ervaren storyteller en leer alle trucs en geheimen achter storytelling!

 

 

LEER NU STORYTELLING ALS EEN ECHTE PRO

met een praktische en makkelijk te volgen cursus. Een cursus die jou exact vertelt HOE je storytelling effectief kunt inzetten voor je verhaal. Met onderwerpen, alle geheimen en trucs van ervaren storytellers ontleed en uitgelegd.

En met duidelijke en begrijpelijke stappen die maken dat jij storytelling ZO inzet dat jouw publiek graag je klant zal willen worden.

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

OP HET EIND VAN DEZE STORYTELLING CURSUS:

 

 1. Snap jij waarom storytelling veel beter werkt dan andere marketing-content, en ga je dit slim inzetten in jouw content-strategie
 2. Weet jij waar je allemaal over kunt vertellen, dus wat voor onderwerpen. Zo zit jij nooit meer te piekeren waar je nu weer over moet posten
 3. Heb jij veel voorbeelden gezien van storytelling met daarbij ontleed wat er nu precies storytelling aan is (hier gaan kwartjes vallen en lampjes branden). Zo wordt het maken van jouw eigen content veel sneller en simpeler
 4. Ben je in staat een goed verhaal te vertellen wat niet klinkt als marketing, en dus beter binnenkomt bij jouw publiek
 5. Weet jij exact welke elementen en technieken je kunt gebruiken in jouw (bedrijfs)verhaal
 6. Ga jij je verhaal vertellen op diverse kanalen en kun je je verhaal aanpassen aan de eisen die dat kanaal stelt
 7. Kun jij succesvol visual storytelling gaan gebruiken op je social media kanalen. Zo maak je jouw kanalen veel leuker voor je publiek, en dit zul je gaan terugzien in het aantal volgers, likes en comments!

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

DIT KRIJG JE IN DEZE CURSUS STORYTELLING

 

DIRECTE EN LEVENSLANGE TOEGANG tot alle kennis, technieken en tools die jou tot een betere storyteller zullen maken

EEN 3 UUR DURENDE SCHATKIST AAN WAARDEVOLLE INFORMATIE. Verdeeld over 16 lessen ga jij, stap voor stap, alles leren wat je nodig hebt om jouw verhaal tot een professionele kwaliteit om te toveren

30-DAGEN GELD TERUG GARANTIE

TOEGANG TOT WAARDEVOLLE KENNIS inclusief voorbeelden die jij kunt gebruiken en waar jouw verhalen en overige content het internet mee zullen veroveren.

+

BONUSMATERIAAL:

 

CHEATSHEET STORYLISTENING waarmee je een superconnectie maakt op je social kanalen en de interactie aangaat met je bezoekers. Is er meer leven op je kanalen, dan heeft dit positieve invloed op je vertonings-aantallen op Instagram, Facebook en Linkedin.

+

STORYTELLING STAPPENPLAN waarmee je in 10 eenvoudige stappen de basis legt voor een goed opgebouwd verhaal. Met het storytelling stappenplan ben je snel klaar met het maken van jouw volgende verhalen en je kunt dit stappenplan keer-op-keer hergebruiken!

+

CHEATSHEET MET 12 STORYTELLING TECHNIEKEN die je kunt gebruiken als handig, herbruikbaar, hulpmiddel bij het schrijven van je storytelling posts en blogs.

+

INSPIRATIESHEET MET 40 STORYTELLING ONDERWERPEN Nooit meer verlegen zitten om een onderwerp voor je blogs en social media posts? Download dit inspiratiesheet en hang hem op bij je werkplek. Voortaan weet jij altijd waar je over kunt schrijven!

+

CHECKLIST 11 ELEMENTEN VAN STORYTELLING Met deze 11 elementen snap jij precies wat ervaren storytellers nu gebruiken om hun verhalen zo boeiend te maken! Je hebt hier geen vertel-talent bij nodig, maar voeg meerdere van deze 11 elementen in en maak je verhaal boeiend en interessant voor je lezers

+

EXCLUSIEVE TOEGANG TOT HET 31-DAGEN STORYTELLING VOOR SOCIAL MEDIA-PAKKET In dit pakket krijg je (meer dan) 31 dagen bijna-kant-en-klare storytelling posts die je zó op je social kanalen kunt copy-pasten! Zo wordt storytelling echt supersimpel en snel. Je vindt dit pakket bij de laatste les in deze cursus.

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

DE OPBOUW VAN DEZE STORYTELLING-CURSUS:

 

Intromodule

Leer waarom storytelling zoveel beter werkt dan alle ‘gewone’ content die je maakt voor je (bedrijfs)website.

 

Module ‘DE TRUCS EN TECHNIEKEN ACHTER STORYTELLING

Ontdek waarom jouw ‘gewone’ content niet opvalt bij jouw publiek en daardoor geen likes en reacties krijgt.

Leer alles over het ingebouwde ‘ruisfilter van jouw publiek en hoe jij dit ruisfilter soepeltjes voorbij kunt glippen met jouw storytelling-content

Ontdek alle 11 elementen van storytelling en hoe jij deze op de juiste manier toepast in jouw content.

Ontdek welke trucs en technieken ervaren storytellers dagelijks toepassen in hun verhalen (met diverse verhalen ontleed en uitgeplozen!)

 

Module ‘STORYTELLING TOEPASSEN

Leer hoe jij je verhaal maakt met een handig 10-stappenplan

Ontdek hoe storylistening werkt en hoe jij hier handig gebruik van kunt maken en een betere relatie met je doelgroep opbouwt

 

Module ‘KANALEN VOOR JE VERHALEN’

Leer welke kanalen jij kunt inzetten voor jouw storytelling en hoe je je verhaal per kanaal het beste aanpast naar dat kanaal

 

Module ‘VISUAL STORYTELLING

Leer alles over visual storytelling (met voorbeelden) en ontdek hoe jij dit ook eenvoudig kunt toepassen bij jouw social media posts.

 

Bonusmateriaal: downloads, cheatsheets en stappenplan, voorbeelden storytelling uitgewerkt (ter waarde van €89,-)

 

Totale waarde van deze Storytelling-cursus: €249,-

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

WAT CURSISTEN ZEGGEN OVER DEZE STORYTELLING-CURSUS

 

Stefaan:

Helder uitgelegd en aangename stem. Ze kent echt haar vak en is heel deskundig.
Super interessant dat er de technieken worden uitgelegd en geïntegreerd in voorbeelden.
Ik ben super tevreden van de cursus
Echte aanrader

Sabine:

Veel geleerd van deze cursus. Goede opbouw en prettig uitgelegd door Francien. Heb echt zin gekregen storytelling toe te passen en de eerste tekst staat al online! Veel dank Francien!

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

LATEN WE AAN DE SLAG GAAN

 

Start vandaag nog met jouw praktische cursus storytelling voor je bedrijf en begin je weg om een echte professionele storyteller te worden. Til je content naar een hoger niveau. Maak jouw lezers blij met je verhaal. Ze zullen terugkomen voor meer.

Ik kijk er naar uit om je te zien in deze cursus. Geniet onderweg van het proces en ontwikkel jezelf vandaag nog. Ik heb er zin in….ben je er klaar voor?

-Francine | Just Add Copy

Leer onbeperkt met Soofos Plus

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees van Soofos Plus.
 • Toegang tot deze én alle andere online cursussen
 • Blijf jezelf ontwikkelen en leer nieuwe vaardigheden
 • Leer onbeperkt vanaf €8,25 p/m
Direct aanmelden
soofos plus cursussen op laptop

Over de Instructeur

Profielfoto

Francine | Just Add Copy

Hoi! Francine van Just Add Copy hier..In mijn carrière als professioneel webredacteur en copywriter heb ik met veel plezier samengewerkt met veel verschillende ondernemers uit totaal verschillende branches. Op maandag schrijf ik over belastingen en administratie, de volgende dag schrijf ik enkele webpagina's voor een brandblus-bedrijf. Gevolgd door een dag schrijven over dakbedekking of apparatuur voor restaurants. En dat is hoe ik het leuk vind;) Geen dag is hetzelfde! Ik heb inmiddels veel content geschreven en dat is een van de dingen die ik het leukst vind. Door hier op Soofos instructeur te zijn, kan ik mijn liefde voor schrijven, content marketing, bloggen en webredactie delen met jullie. Als je vragen hebt over mijn cursus (sen), je ziet een fout (heel goed mogelijk) of wil meer van een bepaald onderwerp in mijn cursus (sen) zien ... laat het me weten en neem contact met me op via dit platform. Ik hoop je hier te zien. Schrijf je in voor een cursus en deel de liefde voor schrijven, bloggen of content marketing.

Bekijk meer cursussen van Francine | Just Add Copy →

Cursusoverzicht

Introductie-module
Van marketing in the good old days naar storytellingPROEFLES 00:16:00
Wat ga je leren in deze cursus?PROEFLES 00:11:00
De trucs en technieken achter storytelling
Waarom valt mijn content niet op? 00:08:00
Skip het ruisfilter van je publiek 00:05:00
De 11 elementen van een goed verhaal (deel 1) 00:16:00
De 11 elementen van een goed verhaal (deel 2) 00:14:00
Je verhaal voorbereiden 00:11:00
Storytelling technieken 00:23:00
Storytelling toegepast & voorbeelden ontleed 00:06:00
Storytelling toepassen
Je verhaal maken 00:17:00
Van storytelling naar storylistening 00:08:00
Kanalen voor je verhalen
Hoe kies je het juiste kanaal voor je verhaal? 00:08:00
Storytelling aanpassen aan je kanaal 00:16:00
Visual storytelling
Visual storytelling 00:05:00
Visual storytelling technieken 00:18:00
Afsluitende module
Dankjewel en vervolgstappen 00:04:00

Reviews

4.7

4.7
14 beoordelingen
 • 5 Sterren11
 • 4 Sterren2
 • 3 Sterren1
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Heel interessante cursus

  5

  Ik had al heel veel gehoord van storytelling maar ik wist niet hoe ik er moest aan beginnen. In deze cursus legt Francine het op een eenvoudige manier uit en geeft je ook de nodige bijlagen dat je achteraf steeds een handleiding bij de hand hebt. Het enige min puntje is dat sommige video’s zeer lang zijn maar ze weet wel je aandacht te behouden

 2. Duidelijke cursus met veel informatie

  5

  Heldere en duidelijke uitleg over hoe je storytelling kunt aanpakken met goede voorbeelden. Zeker de moeite waard!

 3. Praktische en volledige cursus

  5

  Zeer volledige, goed gestructureerde cursus (ook visueel). Aangenaam verteltempo. Veel praktische, concrete info waar je aan de slag mee kan, naast de nodige theorie. Grote nadruk ook op sociale media (marketing), waar ik op zoek naar was.

 4. Leer storytelling via deze duidelijk ontwikkelde cursus!

  5

  Francine legt rustig en duidelijk alle facetten uit over het onderwerp storytelling. Door middel van teksten, video’s en downloads heb jij na deze cursus een stevige fundering voor handen. Ik raad deze cursus zeker aan!

 5. Goeie stem, waardevolle bijlages

  3

  Best veel opgestoken van deze cursus. Wel een hele zit omdat de items lang zijn. Liever meer items van 6 minuten dan items van 17 minuten. Van mij mag Francine af en toe in beeld om iets te vertellen. Wordt de cursus nog beter van. Het is nu te veel een combi van een PPT en een podcast. Tempo mag ook omhoog.

 6. Prettige en leerzame cursus

  5

  Ik ben heel erg enthousiast over de cursus Praktische Storytelling. Francine heeft een hele prettige manier van uitleggen en de voorbeelden helpen je echt om een goed beeld te krijgen. Alle downloadbare content bij deze cursus zorgen er echt voor dat het cirkeltje rond is.
  Heel erg bedankt!

 7. Heel leerzaam en goede opbouw van de lessen

  5

  Veel geleerd van deze cursus. Goede opbouw en prettig uitgelegd door Francien. Heb echt zin gekregen storytelling toe te passen en de eerste tekst staat al online! Veel dank Francien!

 8. Waardevolle en leerzaam

  5

  Goed en duidelijk uitgelegd waardoor je er direct zelf mee aan de slag kunt gaan.

 9. Interessant

  4

  Interessante en leerzame cursus. Ik heb veel notities gemaakt, dus dat is een goed teken.
  Francine spreekt duidelijk en heeft een aangename stem. Wel een kleine tip voor Francine: Doe rammelende armbandjes af tijdens het opnemen van je cursus. 😉

 10. Cursus die voor inspiratie zorgt

  5

  Een leuke en interactieve cursus. Francine legt je alles stap voor stap uit. Je krijg er vast (meer) inspiratie door voor je verhaal.

 11. Ontzettend leerzame cursus

  5

  Ontzettend leerzame cursus, duidelijk uitgelegd. Ik ga meteen aan de slag!

 12. Interessante cursus

  4

  Interessante cursus. Goede onderwerpen en duidelijk uitgelegd. Soms een beetje te langdradig verteld.

 13. Heldere cursus met mooie stappenplannen

  5

  Blij verrast door de inzichten en ervaringen van Francine. Goede cursus met mooie stappenplannen en voorbeeldverhalen. Een paar video’s haperen helaas; ik kan zo niet zien wat er wordt bedoeld. Overall goede kwaliteit en zeer bruikbaar in mijn praktijk.

 14. Wat een waardevolle cursus en was datgene dat ik nodig had verhalen

  5

  Hallo,

  Helder uitgelegd en aangename stem. Ze kent echt haar vak en is heel deskundig.
  Super interessant dat er de technieken worden uitgelegd en geïntegreerd in voorbeelden.
  Ik ben super tevreden van de cursus
  Echte aanrader

Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.