De Persoonlijke Identiteit Test

De Persoonlijke Identiteit Test (PIT) biedt snel inzicht in de gedragsvoorkeuren van een persoon. Met deze test meet je namelijk de volgende persoonlijkheidskenmerken: leiderschap, conflicthantering, samenwerking, flexibiliteit, emotionele stabiliteit, prestatiegerichtheid en zorgvuldigheid. Aan de hand van de scores op deze kenmerken worden de kwaliteiten en ontwikkelpunten van een persoon vervolgens inzichtelijk. In een heldere rapportage wordt het beeld daarna verder toegelicht. Deze cursus wordt je aangeboden door Tjarko Training.

 

Waar bestaat zo’n PIT uit?

De PIT bestaat uit 42 vragen en is in tien minuten in te vullen. De test is hierdoor zeer toegankelijk en voor iedereen geschikt. Voor teams of talenten in de sport, voor medewerkers en afdelingen in het bedrijfsleven of voor elk individu dat een beter zelfbeeld wil krijgen.

 

Wil jij een ideaal startpunt voor een persoonlijke ontwikkeling? Dan bied deze test de perfecte uitkomst!

 

Waarom deze test doen?

Deze test helpt je bij het opstellen van jouw persoonlijke zelfbeeld. Je leer niet alleen jezelf kennen door de persoonlijke identiteit test te doen, maar je leer ook hoe je hier op een slimme manier kan inspelen. Zo leer je gebruik te maken van jouw kracht en leer je omgaan met minder sterke punten. Je schiet er dus op persoonlijk niveau veel mee op.

 

Doe de PIT of ga aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling!

Over de Instructeur

Profielfoto

Tjarko Erdtsieck

Tjarko is afgestudeerd psycholoog en sport psycholoog. Zijn kennis combineert hij met zijn passie voor sport en de ervaring die hij heeft opgedaan in het bedrijfsleven. Dit vormt de basis van Tjarko als professioneel trainer en coach. Groei als persoon en krijg een topsportmentaliteit onder begeleiding van Tjarko. Benieuwd wat Tjarko voor jouw kan betekenen vul dan zijn online PIT test in.

Bekijk meer cursussen van Tjarko Erdtsieck →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

0

0
beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2020 - Soofos B.V.