Dit ga je leren:

Maak je dromen concreet.
Kennismaken met realiseren van dromen.
Leer jezelf beter kennen en gebruik dit.
Start gratis met leren!

Overwin jouw obstakels!

Wil jij meer doen wat je écht wilt en wil je weten hoe je dat bereikt? Wij zijn op missie. Wij trainen gemotiveerde mensen die hun dromen willen realiseren, maar nog wel een paar obstakels te overwinnen hebben. Daarom hebben we een korte, effectieve cursus ontwikkeld: Geef jezelf een Boost. Hiermee ontdek jij hoe je in vier stappen je leven een stevige boost kunt geven.

 

Over deze training dromen overwinnen

Ik ben Jop Haverkamp, mede-oprichter van de Training Farm en ik heb me de afgelopen jaren veel bezig gehouden met het ontwikkelen van cursusprogramma’s voor uiteenlopende bedrijven. Bedenken hoe mensen op een zo leuk en interactief mogelijke manier leren, vind ik erg tof. In 2014 waagde ik de sprong in het diepe: Ik ging het bedrijf waar ik voor werkte nu ook in Sydney opzetten. Een spannende en onwijs gave ervaring.

Na anderhalf jaar besloot ik dat het tijd was voor de volgende sprong: gaan doen waar ik echt blij van word, wat past bij waar ik voor sta. Daarom ben ik mensen van mijn eigen leeftijd gaan helpen om het beste uit zichzelf te halen, zodat zij het leven krijgen dat zij willen leiden. Op een creatieve manier, met de nieuwste inzichten. To the point, van deze tijd, serieus maar ook met een knipoog. Geen geiten-wollen-sokken-aanpak of ‘wabi kebabi’ verhaal, zoals ik dat noem. En volgens mij is daar vraag naar. Tijdens mijn werk ontmoete ik zoveel mensen die niet doen wat ze werkelijk belangrijk vinden. Ik sprak zoveel mensen die op zoek zijn naar een gelukkiger leven maar vaak het tegenovergestelde doen. En dat is zonde.

 

Hoe ga je obstakels overwinnen?

De ACT-methode waar we mee werken, vind ik onwijs boeiend. Ik geef er mijn eigen draai aan door onze trainingen heel interactief te maken. Op deze manier combineer ik mijn ervaring als e-learning ontwikkelaar met mijn passie. Als ik even niet bezig ben met de Training Farm, dan ben ik bij vrienden of aan het zwemmen. Ook maak ik graag lange wandelingen met kamperen, doe ik aan yoga en probeer ik nieuwe dingen uit als windsurfen en cabaretlessen. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

 

Ga aan de slag met deze cursus over of leer over persoonlijke groei!

Leer onbeperkt met Soofos Plus

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees van Soofos Plus.

Probeer 30 dagen gratis  
  • Onbeperkte toegang tot 200+ Nederlandse cursussen
  • De eerste 30 dagen gratis daarna €19 €24 per maand
  • Opzeggen kan altijd
Meer informatie over Soofos Plus

Over de Instructeur

Profielfoto

jophaverkamp

Ik ben Jop Haverkamp, mede-oprichter van de Training Farm. Het doel van de Training farm is mensen van mijn eigen leeftijd helpen om het beste uit zichzelf te halen voor een leven dat zij willen leiden. Op een creatieve manier, met de nieuwste inzichten. To the point, van deze tijd, serieus maar ook met een knipoog. Benieuwd hoe dat gaat? Volg dan zijn gratis online cursus.

Bekijk meer cursussen van jophaverkamp →

Cursusoverzicht

Overwin Obstakels
Les 1 – Het best bewaarde geheim van de mens 00:04:00
Les 2 – De Succes Illusie 00:04:00
Les 3 – De techniek om je obstakels te overwinnen 00:04:00
Les 4 – Effectief actie ondernemen 00:04:00
© 2019 - Soofos B.V.