Waar begin ik?

Dagelijks stroomt mijn mailbox over met mails van mensen die, waarschijnlijk net als jij, maar één ding willen weten. “Waar moet ik beginnen?” en “Hoe kan ik geld verdienen met traden?”

Zo’n ruim acht jaar geleden stond ik voor hetzelfde dilemma. Ik kwam eigenlijk per toeval met bitcoin in aanraking en heb nu al jaren van mijn hobby mijn werk mogen maken. JA, mij kan je midden in de nacht wakker maken voor een mooie grafiek. Mijn hobby en passie deel ik graag met anderen. Omdat ik als geen ander weet, hoe lastig het kan zijn als je niet weet waar je moet beginnen, help ik jou daarom graag op weg.


Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus maak je uitgebreid kennis met de handel in Bitcoin en crypto’s. Ik geef je alle handvatten die je nodig hebt om een goede trader te kunnen worden. Daarnaast krijg je onder andere antwoord op de volgende vragen:

Hoe moet ik starten?

Hoe werken grafieken?

Hoe lees ik grafieken en candlesticks?

Hoe speel ik in op koersbewegingen?

Hoe gebruik ik indicatoren?

Hoe gebruik ik oscillatoren?

Hoe werken patronen?

Wat is voor mij de beste toolset?

Wat is de beste volgorde van belangrijkheid?

 

Al met al bevat deze cursus alle handvatten die jij nodig hebt om met behulp van Technische Analyse – op het juiste moment – op bepaalde koersbewegingen te kunnen inspelen. De cursus bevat ook een Excel sheet, waarin de data set van bitcoin en de formules van de besproken indicatoren worden weergegeven.

 

Bekend van onder andere:

 


Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur deze dan naar [email protected].

Over de Instructeur

Profielfoto

Madelon Vos

Mijn naam is Madelon Vos, je kan mij kennen van, mijn video's op YouTube, de Cryptocast op BNR, de crypto-update van de Telegraaf of een van mijn columns op Investing.com of BusinessInsider. Ik heb van mijn hobby mijn werk mogen maken. Ik creëer online content over crypto's. Zowel video's, podcasts als het schrijven van columns om mijn passie over te brengen op anderen is hetgeen waar ik het meeste van geniet. Daarnaast ben ik volop actief als cryptohandelaar. Wil jij leren hoe je een goede cryptohandelaar kan worden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Meer over mij vind je via mijn website of Instagram.

Bekijk meer cursussen van Madelon Vos →

Cursusoverzicht

Introductie
Inleiding 00:10:50
Agenda 00:03:00
De basis voor een goede start 00:09:52
Grafiek
Soorten grafieken (lijn, bar, JC, HA) 00:11:04
Het lezen van (verschillende soorten) candlesticks 00:09:18
De Exchange 00:10:56
Koersbewegingen
Trends 00:03:33
Steun- en weerstandslijnen 00:07:16
Long vs. short 00:05:34
Tools
Volume 00:06:42
Fibbonacci 00:08:44
Patronen 00:47:08
Indicatoren 00:07:19
RSI 00:08:59
Moving Average 00:18:14
Moving Average Convergence Divergence (MACD) 00:07:02
Stochastics 00:09:54
Bollinger Bands 00:06:43
On Balance Volume 00:05:22
De toolset van Misss Bitcoin
Toolset op volgorde van belangrijkheid 00:26:46
Slotwoord 00:03:00

Reviews

4.7

4.7
25 beoordelingen
 • 5 Sterren18
 • 4 Sterren6
 • 3 Sterren1
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. TA leren begrijpen is niet moeilijk!

  4

  Leuke cursus, erg leerzaam en heel goed toe te passen.

  Ik heb deze cursus eind 2019 gedaan maar nu (nov 2020) weer op gepakt en nog eens de video’s doorlopen en weer zie je nieuwe dingen of wordt er weer veel bevestigd. Ik kan deze cursus van harte aanbevelen!

  Ramon

 2. 5

  !!!booom top cursus!!!
  deze cursus maakte me echt slimmer!!!
  notities nemen is een echte aanrader,
  op naar de volgende cursus!!!

 3. Erg uitgebreide en fijne cursus

  5

  Zeer toffe cursus waar ik veel van heb opgestoken. Ga zo door en ik blijf je volgen Madelon!

 4. TA voor beginners maar van A tot Z?

  3

  Aardige cursus maar hier en daar wat rommelig en niet altijd evengoed voorbereid. Had, Madelon kennende van o.a Madelon Praat en dergelijke meer van verwacht.

 5. Praktisch en informatief

  4

  Bedankt voor de cursus. Veel dingen wist ik al wel, maar toch fijn om alles nogmaals voorbij te laten komen. Wellicht klopt de titel niet helemaal met de cursus. Er wordt minder goed uitgelegd hoe je daadwerkelijk moet handelen op de exchanges. Ook geef je niet altijd een reactie op vragen van mensen en kloppen sommige dingen die je zegt niet helemaal. Maar verder lekker easy-going en duidelijk te begrijpen.

 6. Basis TA

  5

  Een goede cursus waarin de basis TA wordt uitgelegd.

 7. Leerzaam

  4

  Duidelijk uitgelegd en veel bijgeleerd.

 8. erg informatief

  4

  Persoonlijk mag het tempo van de cursus van mij wel iets hoger zijn, maar overall goede cursus op de praktijk gericht met duidelijke voorbeelden.

 9. Helder en duidelijk.

  5

  Ik heb deze cursus met veel plezier gevolgd. Geeft een duidelijk beeld over het traden aan de hand van goeie praktijkvoorbeelden.

 10. top!

  5

  hele fijne cursus! veel geleerd!!
  thx madelon!

 11. Nice!

  4

  Hallo Madelon,

  wederom een positieve feedback voor deze cursus.
  Sinds een jaar ben ik zo veel kennis aan het vergaren en ben blij dat ik deze cursus ben tegengekomen .
  Ben meer in detail te weten gekomen en was erg interessant, de trade’s lopen beter en kijk er met een andere blik naar dan voorheen! Als je op den duur nog andere cursussen zal gaan geven in de nabije toekomst met het onderwerp traden en TA doe ik daar uiteraard weer aan mee.

  1 puntje van kritiek, de vragen die gesteld zijn door mij, of door enkele andere personen worden niet altijd opgepakt als ik het zo zie. Maar ik denk dat dat aan het systeem ligt!
  Desalniettemin bedankt voor de cursus!

  Met vriendelijke groet, Rene Koning

 12. Uitgebreide cursus

  4

  Advanced cursus waarin Madelon veel facetten van crypto trading uitlegt. Het komt vervolgens neer op veel zelf gaan doen om daarmee je ervaring en strategie op te bouwen.

 13. Mooie set informatie en diepgang!

  5

  Hai Madelon, Dank voor deze uitgebreide cursus. Ik heb veel bevestiging gekregen van hetgeen waar ikzelf al mee bezig was, en daar was ik ook naar opzoek toe ik deze cursus aanschafte. Natuurlijk ook weer veel nieuwe dingen geleerd, vooral net even dat scherpere beeld krijgen mbv Heikin Ashi en het uitzoomen naar het grotere plaatje. Ik ben korte time frame daytrades gewend dus dit is een mooie aanvulling voor de wat rustigere trades. Dank daarvoor! Wat is TA toch magisch hè! Bedankt voor de moeite en je enthousiasme! Groetjes en veel succes met al je mooie projecten.

 14. Kort en Bondig

  5

  Zeer duidelijk en niet te lang. Lekker to the point..

 15. ์Need-to-know trading cursus

  5

  Need-to-share & Need-to-know trading cursus van Madelon Vos is geen luxe. Iedereen die hier in geïnteresseerd is moet deze cursus volgen om gewoon weg simpel te begrijpen wat er gebeurd. Ik ben overtuigd dat het geen toevalligheden in de patronen zijn maar dat er inderdaad een markt psychologie achter zit. Waar je dus op kan inspelen.

  Ik sta al te wachten voor een vervolg op hoger nivo en strategieën.

 16. Top gedaan Madelon

  5

  Ik ben heel blij en te vrede dat ik een aantal altcoins verkocht heb om deze cursus te kunnen aanschaffen.(ik had vrouw beloofd geen geld meer in crypto te stoppen)
  Cursus doorlopen om mijn skills te fine tune .Dankjewel Madelon

 17. Één van de betere TA cursussen

  5

  Ik heb al een aantal cursussen gevolgd, zowel in person als online maar kan concluderen dat dit één van de betere cursussen is die ik heb gevolgd. Goed te volgen, duidelijk uitgelegd en volledig. Bedankt weer Madelon! Keep up the good work.

 18. Zeer duidelijke en uitgebreide uitleg

  5

  Ik heb de gratis cursus gisteren bekeken waarna ik direct de betaalde cursus heb aangeschaft.
  Ik ben nu bij de eerste 3 onderdelen en kan nu al bevestigen dat deze cursus zo veel extra insights en stof geeft tov de gratis cursus!

 19. Zeer waardevol

  5

  Eerst de gratis versie bekeken. Daarna besloten ook deze cursus aan te schaffen.
  Wat een waardevolle content. Met alleen de tip uit video 7 kan ik al dikke winst behaalen! Wat een werk is hier in gestopt. En maar liefst 21 video’s.. ik vind het een uitmuntende cursus en beveel hem van harte aan!

 20. Blij met de cursus

  5

  Ontzettend blij met de cursus, nu al. Heb net de eerste vier onderdelen gezien en ik gun je nu al deze review. Voor mij heel leerzaam.

 21. Eindelijk!

  5

  Dank voor de cursus. Ik heb hier lang naar uit gekeken.

Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.