Leer in deze minicursus hoe je collages maakt met G’Mic

Maak de mooiste collages met G’Mic. Met G’Mic kun je op twee manieren een collage maken, beide manieren worden besproken in deze cursus. daarnaast ga je leren zelf een template te maken voor je collages.

De eerste manier is een hele snelle waarbij veel automatisch gaat, maar waarbij je minder controle hebt over het eindresultaat.

De tweede manier is uitgebreider, je kunt foto’s in vormen plakken en zelf een template daarvoor maken.

 

Wat voor resultaten kan je verwachten?

Hieronder zie je welke collages je leert maken in deze les.  Als je deze manier goed onder controle hebt, ben je in staat om binnen enkele minuten een mooie collage te maken van de gratis meegeleverde templates. En als je er iets meer tijd in stopt, maak je een eigen collage op maat met je eigen template. Je kunt deze telkens weer opnieuw gebruiken.

 

 

Leer onbeperkt met Soofos Plus

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees van Soofos Plus.
 • Toegang tot deze én 200+ andere Nederlandse cursussen
 • Blijf jezelf ontwikkelen en leer nieuwe vaardigheden
 • Leer onbeperkt voor €19 p/m (maandelijks opzegbaar)
Direct aanmelden
soofos plus cursussen op laptop

Over de Instructeur

Profielfoto

Mariella Wassing

Mariel, geboren op 1 april 1966, is een creatief in hart en ziel. Als kind altijd bezig met potloden en viltstiften, later werd daar houtskool, krijt en acrylverf aan toegevoegd. Totdat zij haar eerste computer kocht, uitgerust met een voorloper van het programma Paint. Daarmee maakte zij haar eerste pixel plaatjes, meer kon je er nog niet mee doen. Maar naarmate de tijd verstreek werden de grafische programma's steeds beter en ruilde Mariel haar potloden en verf in voor een computer met Corel Draw. En daarmee begon haar interesse voor alle programma's op het gebied van grafisch ontwerp. In een korte tijd leerde ze foto's bewerken met diverse programma's waaronder Adobe Photoshop en Gimp. En nu vind ze dat iedereen dat zou moeten kunnen, het is echt niet zo moeilijk als het lijkt.

Bekijk meer cursussen van Mariella Wassing →

Cursusoverzicht

G’Mic eenvoudige collage 00:15:00
G’Mic filter Drawn Montage 00:10:00
G’Mic Drawn montage – template maken 00:20:00

Reviews

5

5
2 beoordelingen
 • 5 Sterren2
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Prima vervolg

  5

  Dit een heel leerzaam vervolg op deel 1.
  Het werkt heel verslavend.

 2. Dat ik dit niet eerder heb geweten...

  5

  Je kunt het jezelf inderdaad een stuk makkelijker maken met het gebruik van deze filters in G’Mic. Voor mij een eye-opener in ieder geval.

© 2020 - Soofos B.V.