Dit ga je leren:

Jouw kind de Engelse taal.
Aan de hand van leuke oefeningen.

Wat leer je in deze cursus Engels voor kinderen?

Deze cursus is speciaal bedoeld voor ouders die hun kinderen op een leuke en speelse wijze Engels willen laten leren. Deze online cursus heeft als thema: Merry Christmas! De kinderen leren welke woordjes en zinnetjes over het onderwerp belangrijk zijn en krijgen de uitdaging om die in gebruik te brengen door middel van leuke spelletjes, liedjes, knutselactiviteiten en andere activiteiten. Daarnaast stel ik de titels van een paar leuke boeken voor.

 

Van wie krijg je les?

Mijn naam is Beth van den Berg en ik kom uit Amerika. In 2008 kwam ik naar Nederland toe en heb één jaar bij een internationale school les gegeven aan groep vier. Lesgeven is echt mijn passie geworden en ik geef ongeveer 20 uur les per week in Arnhem. Ik geloof dat er veel moeders en vaders zijn die een beetje (of juist heel goed) Engels spreken en het leuk vinden om op een gezellige manier Engels aan hun eigen kinderen te leren, mits ze niet veel tijd hoeven te investeren in het hoe en wat. Daarom heb ik deze methode en online cursus gemaakt.

 

Hoe werk ik?

Deze online cursus is een verzameling van veel activiteiten die ik in mijn lessen met kleine groepjes kinderen gebruik. Gemiddeld genomen is deze cursus het leukst voor kinderen van vier tot twaalf jaar. Tijdens de cursus leert en oefent uw kind spreken, begrijpen, lezen en woordenschat. Grammatica krijgt uw kind onbewust mee door dat uw kind de taal in zijn geheel krijgt te horen/lezen. De activiteiten zijn dus bedoeld om uw kind te laten wennen aan de taal. Er komen geen voorbeeld gesprekjes, maar wel fragmenten om te luisteren of lezen. Herhalen is essentieel en ik raad het aan om dagelijks wat Engelse opdrachtjes te doen.

 

Benieuwd?

Om je al vast een indruk te geven uit wat voor materiaal deze cursus bestaat heb ik hieronder een aantal voorbeelden gegeven. Deze cursus is heel hands-on gericht en het is de bedoeling dat iemand samen met het kind alle activiteiten doet. Zo is het gezelliger en leerzamer.

 

We gaan spelletjes spelen:

Christmas Bingo (Easy)

 

Liedjes leren:


En knutselen:

Martha Stewart Snow Globes

 

Wat krijg je in deze online cursus?

Onbeperkte toegang.

Leer samen met je kind Engels.

Vol met leuke en originele manieren om Engels te leren.

Over de Instructeur

Profielfoto
Beth van den Berg
Ik heet Beth van den Berg en ik kom uit Amerika. Ik heb mijn BSc in Elementary Education (Basis Onderwijs) met een minor in PrePrimary Education in 2004 afgerond. Als docent heb ik voor diverse klassen gestaan en erg genoten. Ik kwam in 2008 naar Nederland toe en heb één jaar bij een internationale school les gegeven aan groep vier. Vanaf het begin was het mijn doel om Nederlands te leren. Omdat ik vind dat een immigrant de moeite moet nemen om de taal te leren. Natuurlijk spreek ik met een accent, maar wat een leuke ervaring om deze taal te leren spreken! ​ Lesgeven is echt mijn passie. Ik heb zin om het leerproces te begeleiden en vooruitgang in mijn studenten te zien. Bent u op zoek naar Engelse les, dan bent u hier aan het goede adres. Mijn missie als docent Engels is mijn studenten begeleiden naar een steeds nauwkeuriger, vertrouwd, en vloeiend Engels.

Bekijk meer cursussen van Beth van den Berg →

Cursusoverzicht

0. Voor de ouders
0.1 – De docent en haar werkwijze 00:02:00
0.2 – Taal leren aan kinderen 00:02:00
0.3 – Voorbereiding voor deze cursus 00:03:00
1. The Gingerbread man
1.1 – Lees en geniet 00:14:00
1.2 – Games and Activities 00:16:00
1.3 – Make your own gingerbread man cookies 00:07:00
2. 12 Days of Christmas
2.1 – Het 12 Days of Christmas Liedje 00:07:00
2.2 – Kerstmis figuren 00:07:00
3. Santaclaus
3.1 – Santa is his name-O lied 00:20:00
3.2 – Kerstmis Spellen 00:07:00
4. Jingle Bells & Snow Globe craft
4.1 – Jingle Bells lied 00:05:00
4.2 – Zelf een sneeuwbol maken 00:00:00

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2019 - Soofos B.V.