Online Cursus Lean Startup

marijn mulders · 3 februari 2022
Door de combinatie van bronnen is er een training ontstaan waarin samenhang ontstaat om direct aan de slag te gaan met Lean Startup. Zo kan iedereen direct starten en goedkoop, snel en interactief met klanten aan de slag gaan.
  • 10 Lessen
  • 47min
  • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

  • Alles over de Lean methode.
  • Aan de hand van duidelijke lesstof.

Wat houdt de online cursus Lean Startup in?

Lean Startup is goed ontvangen in de wereld. Het direct toepassen in de praktijk is echter een stuk lastiger. Voor een complete methodologie moeten namelijk meerdere bronnen/boeken geraadpleegd worden en duurt het veel langer om te starten. Deze crash cursus heeft daarom deze methodologie opgesteld aan de hand van deze boeken en aan de hand van hoe startende bedrijven werken via de managementmethode. De training gaat in op de belangrijkste componenten zoals de Loop, Key-Metrics, de experimenten, het Experiment Board, het Canvas, pivot or persevere.

De cursus is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld. De cursus bestaat uit tien videolessen die je altijd en overal kunt volgen. Na aankoop van de cursus kun jij dus meteen aan de slag met de methode van lean. Benieuwd wat lean is?

Dit leer je in deze online training:

 De Lean Startup meteen in de praktijk te gebruiken.

 De basis van de Lean Startup methodologie.

 Het uitvoeren van je experimenten.

 Hoe je een MVP (Minimum Viable Product) neerzet.

 Hoe je jouw onderneming laat groeien.

Voor wie is deze cursus?

In deze cursus leer je op een makkelijk en snelle manier de basis ideeën om aan de slag te gaan met de Lean Startup. Wil jij op een flexibele manier jouw idee op de markt zetten en testen of het werkt? Dan is deze cursus uitermate geschikt! Sluit de cursus toch niet goed aan bij jou? Geen probleem, binnen 14 dagen kun je kosteloos retourneren. Dit is de makkelijkste manier om de technieken te gebruiken die vele succesvolle startups toepassen om hun bedrijf op te bouwen. Het maakt dus niet uit of je al een tijdje bezig bent of dat je nog wilt beginnen, want veranderingen kan je altijd nog maken. Lean is daar een van de grootste voorbeelden van.

Over de instructeur

Marijn is gespecialiseerd in bijna alles wat met het bedrijfsleven te maken heeft. Marijn heeft ondertussen bij meerdere instanties les gegeven en heeft onderhand al vijf boeken gepubliceerd die bedrijven en ondernemers helpen om meer van hun potentieel te bereiken. Leer op Soofos online meer van Marijn op het bedrijfskundig gebied met bijvoorbeeld de cursus "Lean Startup".

50Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.
Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.
Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →