De cursus in het kort:

Alles over de Lean methode.
Aan de hand van duidelijke lesstof.

Wat houdt de online cursus Lean Startup in?

Lean Startup is goed ontvangen in de wereld. Het direct toepassen in de praktijk is echter een stuk lastiger. Voor een complete methodologie moeten namelijk meerdere bronnen/boeken geraadpleegd worden en duurt het veel langer om te starten. Deze crash cursus heeft daarom deze methodologie opgesteld aan de hand van deze boeken en aan de hand van hoe startende bedrijven werken via de managementmethode. De training gaat in op de belangrijkste componenten zoals de Loop, Key-Metrics, de experimenten, het Experiment Board, het Canvas, pivot or persevere.

De cursus is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld. De cursus bestaat uit tien videolessen die je altijd en overal kunt volgen. Na aankoop van de cursus kun jij dus meteen aan de slag met de methode van lean. Benieuwd wat lean is?

 

Dit leer je in deze online training:

 De Lean Startup meteen in de praktijk te gebruiken.

 De basis van de Lean Startup methodologie.

 Het uitvoeren van je experimenten.

 Hoe je een MVP (Minimum Viable Product) neerzet.

 Hoe je jouw onderneming laat groeien.

 

Voor wie is deze cursus?

In deze cursus leer je op een makkelijk en snelle manier de basis ideeën om aan de slag te gaan met de Lean Startup. Wil jij op een flexibele manier jouw idee op de markt zetten en testen of het werkt? Dan is deze cursus uitermate geschikt! Sluit de cursus toch niet goed aan bij jou? Geen probleem, binnen 14 dagen kun je kosteloos retourneren. Dit is de makkelijkste manier om de technieken te gebruiken die vele succesvolle startups toepassen om hun bedrijf op te bouwen. Het maakt dus niet uit of je al een tijdje bezig bent of dat je nog wilt beginnen, want veranderingen kan je altijd nog maken. Lean is daar een van de grootste voorbeelden van.

 

Ga aan de slag met Lean of een andere ondernemingscursus!

Over de Instructeur

Profielfoto

marijn mulders

Marijn is gespecialiseerd in bijna alles wat met het bedrijfsleven te maken heeft. Marijn heeft ondertussen bij meerdere instanties les gegeven en heeft onderhand al vijf boeken gepubliceerd die bedrijven en ondernemers helpen om meer van hun potentieel te bereiken. Leer op Soofos online meer van Marijn op het bedrijfskundig gebied met bijvoorbeeld de cursus "Lean Startup".

Bekijk meer cursussen van marijn mulders →

Cursusoverzicht

Online Cursus: Lean Startup
Les 1 – Introductie Lean Startup 00:04:00
Les 2 – De Loop 00:06:00
Les 3 – Van droom naar entrepreneur 00:04:00
Les 4 – Drie startpunten 00:04:00
Les 5 – Bouwstenen invullen 00:05:00
Les 6 – Experiment Board 00:07:00
Les 7 – MVP 00:05:00
Les 8 – Key Metrics 00:04:00
Les 9 – Measure 00:04:00
Les 10 – Growth 00:04:00

Reviews

0

0
beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.