Waarom yoga?

Hyperdruk, druk, druk… En je zou zo graag iets willen doen om af en toe pauze in te lassen. Yoga is daar absoluut zeker voor geschikt, maar je krijgt met geen mogelijkheid zo’n les in je drukke schema gepuzzeld. Veel mensen hebben een vreselijk druk bestaan en zijn op zoek naar een uitlaatklep voor de stress die ons hectische leven met zich mee brengt. Daarom gaan ze op zoek naar een rustpunt in al die drukte. Yoga is heel geschikt om dit rustpunt te creëren. Bovendien is het een gezonde manier van bewegen die geen zware inspanning van je vraagt. Sport je graag? Ook dan kan de Yoga je helpen om op een gezonde manier op te warmen alvorens aan je sport te beginnen.

 

Wat leer je in deze online yoga cursus?

Door het uitvoeren van ontspannen bewegingen en yoga houdinge breng je je lichaam en geest tot rust. De ademoefeningen en de meditaties dragen verder bij tot een gezonde manier van ontspannen. In deze online yoga cursus leer je in acht video lessen hoe je meer tot rust komt. Hiervoor hoef je het huis helemaal niet uit. Je kunt de lessen namelijk volgen waar en vooral aan wanneer het jou uitkomt.
Deze online yoga cursus wordt gegeven door Conny Smeets, Gecertificeerd Yoga Lerares. In 2006 is Conny naar India gegaan om daar een Yoga Leraar Training te volgen bij de Yoga Vidya Gurukul University in Nasik. Sinds die tijd geeft ze les in Yoga. Ze geniet van elk moment dat ze er mee bezig is! Nu wil Conny graag haar Yoga lessen ook naar jou thuis brengen. Met deze video’s kun je vanuit je huis Yoga beoefenen, op de momenten dat het jou uitkomt!

 

Dit biedt deze online cursus:

Vanuit je eigen huis yoga beoefenen

Thuis lekker ontspannen

De cursus bestaat uit 8 lessen

 Toch niet iets voor jou? Binnen 14 dagen krijg je jouw geld terug!

 

Over de Instructeur

Profielfoto
Conny Smeets
Voor Conny begon yoga als een uitlaatklep voor stress. Het leverde haar niet alleen rust en ontspanning op maar ook een enorme verrijking in haar leven. Conny werd snel enthousiast over de positieve gevolgen van yoga dat ze in 2006 naar India is afgereisd om daar de yoga leraren opleiding te volgen. Toen ze eenmaal terug was is ze begonnen met het geven van meerdere yoga cursussen. Sinds kort zijn deze lessen ook online als video's te volgen op Soofos, zo kan iedereen thuis makkelijk kennis maken met yoga.

Bekijk meer cursussen van Conny Smeets →

Cursusoverzicht

Lesinhoud
Trailer Essentiële Yoga voor beginners 00:01:00
1. Introductie PROEFLES 00:02:00
2. De Zonnegroet 00:11:00
3. Schouderstand en vishouding 00:05:00
4. Cobra 00:03:00
5. Halve Sprinkhaan 00:03:00
6. Voorwaartse Buiging Zittend 00:03:00
7. Ruggengraatsdraai 00:03:00
8. Krijger 00:05:00
9. Boom 00:03:00
Conclusie 00:01:00

Reviews

5

5
3 beoordelingen
 • 5 Sterren3
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. 5

  Helemaal zoals tijdens een live les! Goed uitgelegd, zachte stem, klinkt ook mooi relaxed, net zoals het hoort. Top!

 2. 5

  De video en audio is van hoge kwaliteit. De instructeur legt goed uit waardoor het voor beginners ook duidelijk is.

VOLG DEZE CURSUS

40 30 (incl. BTW)In winkelmandje

  Geef cursus cadeau
 • 40 30 (incl. BTW)
 • Cursus Badge
 • Levenslange toegang
 • 11 lessen
 • 40 minuten
 • Nederlands gesproken
 • Leer op alle apparaten
 • 14 dagen geld terug garantie
15 cursisten volgen nu deze cursus
top
© 2018 Soofos B.V.