Leer krachtiger in het leven staan

Wil jij krachtiger in het leven staan en meer balans ontwikkelen in je denken, gevoelens en handelen? Maak dan de keuze om jouw unieke persoonlijkheid verder te ontplooien en ga het leven leven zoals God het voor jou heeft bedoeld. Jij mag vrij zijn en vol zelfvertrouwen in het leven staan.

 

Uitgebreide test:

Als onderdeel van deze training ga je een uitgebreide test maken. Hierin ga je het hebben over hoe je jouw jeugd hebt ervaren en waar je in het heden staat. De uitkomst hiervan wordt later tijdens de training behandeld.

Deze training is erop gericht dat je de struikelblokken en/of negatieve herinneringen die je ervaart in je leven leert aan te pakken. Zo ga je meer bewust worden van hoe je in het leven zou willen staan en hoe je daar kunt komen. Onderwerpen als perfectionisme, angst en zelfreflectie komen hier onder andere aan bod.

Natuurlijk kun je de training meerdere keren volgen, mocht je daar behoefte aan hebben, aangezien je onbeperkte toegang tot deze training hebt!

De volledige training Arise en Shine is opgesplitst in meerdere delen met elk hun eigen specifieke onderwerpen. Je staat op het punt om te starten met deel 2.  Aan de vervolgtrainingen wordt nog gewerkt. Natuurlijk ben je geheel vrij of je wel of niet kiest voor een vervolgtraining.

 

Wat ga je leren in deze training?

Vijf video’s, waarin je inzicht krijgt in- en om leert gaan met:

Dat wat jou tegen houdt om gemakkelijk keuzes te maken.

Score tests, de betekenis en de uitkomst.

 Jouw persoonlijke groeischema en zelfreflectie.

De vier pijlers van zelfwaardering.

Invloed van ons denken op de hersenen.

Angst.

Perfectionisme.

 

Het verleden kun je niet veranderen, de toekomst wel!

Over de Instructeur

Profielfoto

Paulien Dane

Sinds 2011 bied ik vanuit mijn praktijk pastorale coaching bij angststoornissen en klachten die gerelateerd zijn aan laag zelfvertrouwen. Kortom, klachten die de kwaliteit van leven voor veel mensen in meerdere of mindere mate beperken. Omdat veel struikelblokken die mensen in hun leven ervaren vaak de oorzaak zijn van verschillende klachten heb ik de training Arise & Shine ontwikkeld om deze landelijk aan te kunnen bieden. Daarnaast was in september 2015 de lancering van de A&S Training Online Academy, waar vanuit ik de online training Arise & Shine aanbied. In 2010 heb ik mijn opleiding aan de Academie voor Counseling en Coaching afgerond. Daarnaast ervaar ik mijn opleiding die ik heb gevolgd bij de Rhema Correspondence Bible School (2001 t/m 2004) als een waardevolle toevoeging bij het bieden van hulp. Ik heb hier de certificaten Healing, Faith en Prayer behaald. Het raakt me steeds weer diep als ik zie hoezeer verschillende blokkades zoals bijvoorbeeld onzekerheid en/of angst, een mensenleven kunnen beïnvloeden. Hierdoor is mijn passie ontstaan om diegenen die zich in hun leven, op wat voor manier dan ook, geblokkeerd voelen, de sleutels aan te reiken naar een weg hieruit en ze de weg te wijzen naar een overwinnend leven!

Bekijk meer cursussen van Paulien Dane →

Cursusoverzicht

Introductie
Voor je begint 00:05:00
Module 2
Test zelfwaardering 00:45:00
2-1 Keuzes maken en beslissingen nemen 00:08:00
2-1 Vragen en overdenkingen – Jouw kwartier 00:15:00
2-2 Peuterpuberteit – Puberteit – Groeistellingen 00:11:00
2-2 Vragen en overdenkingen – Jouw kwartier 00:15:00
2-3 Score tests: Betekenis en uitkomsten 00:10:00
2-3 Vragen en overdenkingen – Jouw kwartier 00:15:00
2-4 Zelfreflectie – Groeischema – Ontkenning 00:09:00
2-4 Vragen en overdenkingen – Jouw kwartier 00:15:00
2-5 De vier pijlers van zelfwaardering 00:11:00
2-5 Vragen en overdenkingen – Jouw kwartier 00:15:00
Afsluiting 00:00:00

Reviews

5

5
1 beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2020 - Soofos B.V.