Dit ga je leren:

Kies de juiste opvang, voor de beste hechting.
Maak meer aandacht voor elkaar.
Zorg voor rust, reinheid en regelmaat (ja, echt).
Kies de juiste opvoedstijl.

Als je naar deze cursus kijkt, ben je vast al een ‘goed genoege’ ouder, maar misschien ben je op zoek naar meer. Naar iets meer écht contact met je kind, naar iets meer rust in de opvoeding, naar minder conflicten en meer harmonie. In deze cursus leer je in enkele eenvoudige stappen hoe je dit zélf kunt aanpakken. Als je bereid bent kritisch naar jezelf te kijken, echt op zoek wilt gaan naar verbeterpunten en echt veranderingen wilt doorvoeren, kun je met deze cursus een heel eind komen.

De cursus start met informatie over de juiste opvang van baby’s en peuters. Daarna komen tips aan bod die bij kinderen van alle leeftijden goed werken: van echte aandacht voor elkaar tot een passende opvoedstijl en van een gezonde leefstijl tot een goede manier van omgaan met negatief gedrag. Ook komt aan bod wat je vooral niet moet doen. En dat kan soms best even slikken zijn!

De cursus is bedoeld voor ouders die het thuis allemaal nog nét iets beter willen laten lopen. Het is geen therapie. Als je op zoek bent naar therapeutische begeleiding voor één of meerdere gezinsleden, neem dan contact op met je huisarts, de huisartsondersteuner, het wijkteam of een orthopedagoog. Kies voor je kind én voor jezelf!

Leer onbeperkt met Soofos Plus

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees van Soofos Plus.

Probeer 7 dagen gratis  
  • Onbeperkte toegang tot 200+ Nederlandse cursussen
  • Probeer 7 dagen volledig gratis
  • Maandabonnement vanaf €19 per maand
Meer informatie over Soofos Plus

Over de Instructeur

Profielfoto

Jessica van der Spek

Jessica is orthopedagoog-generalist en gespecialiseerd in het werken met hoogbegaafde kinderen. In haar praktijk Adviesbureau Hoogbegaafdheid Pluspunt onderzoekt en begeleidt ze al ruim twaalf jaar zogenaamde 'dubbel bijzondere' kinderen en hun ouders. Bij dubbel bijzondere kinderen is er sprake van hoogbegaafdheid én een leer- of ontwikkelingsprobleem zoals ADHD, autisme, dyslexie, dyscalculie of faalangst. Naast het werk in de praktijk schrijft ze boeken voor ouders en leerkrachten én voor de kinderen zelf.

Bekijk meer cursussen van Jessica van der Spek →

Cursusoverzicht

Regel de juiste opvang 00:05:00
Creëer meer aandacht voor elkaar 00:10:00
Zorg voor rust, reinheid en regelmaat 00:10:00
Kies de juiste opvoedstijl 00:05:00
Leer omgaan met negatief gedrag 00:10:00
Geef onvoorwaardelijke liefde 00:05:00

Reviews

0

0
beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2020 - Soofos B.V.