De cursus in het kort:

Tips over gezichtsverzorging
Tips over make up
Tips over kleding
Zorg ook van binnenuit voor jezelf

Beautytips is een basis cursus over schoonheid door Karen Hoornenborg van het bedrijf Treasuredigger.

Wat ga je leren?

De cursus is bedoeld voor iedereen die weinig ervaring heeft met schoonheidsverzorging. Als je deze tips opvolgt, beschik je over basisvaardigheden om jezelf (en eventueel je netwerk) er goed uit te laten zien. Heb je een slechtere dag op bijvoorbeeld je werk? Pak deze tips erbij en neem een momentje voor jezelf om te ontspannen.

 

Over de instructeur

Karen Hoornenborg is gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en danslerares Zumba, hiphop en modern. Daarnaast heeft ze International Lifestyle gestudeerd. Ook heeft ze veel sectorervaring. Dit door verschillende stages en werk in Nederland en het buitenland. Enkele namen: De Rabobank, Kip & Ei, Hotel Grand Tacande Spa Vitanova, Misiconi Dance Company en St4rt.

Deze cursus is bedoeld om je te behoeden voor het gebruik van dure reclame onzin van bepaalde bedrijven. Ik geef geen tips over specifieke merken, ik geef tips om het beste uit je te halen. Daarnaast heb ik affiniteit met natuur en dieren. Ik stimuleer dierproefvrije producten en diensten en geloof dat je niet veel nodig hebt om “mooi” te zijn. Mooi is voor iedereen verschillend alleen voor mij is mooi zo natuurlijk mogelijk. Wees tevreden met wat je hebt gekregen en accentueer dit. Dat maakt deze tips bijzonder.

Waardeer vooral je eigen stijl, iedereen is op de wereld gekomen met een talent en heeft unieke uiterlijke kenmerken. Leer deze te waarderen. Neem de tijd voor de lessen en deel ze met je vriendinnen.

Dus.. wil jij schoonheidsverzorging leren in simpele stappen? Schrijf je dan nu in voor deze cursus Simpele beautytips en begin vandaag nog aan jouw uiterlijke én innerlijke verzorging!

Leer onbeperkt met Soofos Plus

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees van Soofos Plus.
  • Toegang tot deze én alle andere online cursussen
  • Blijf jezelf ontwikkelen en leer nieuwe vaardigheden
  • Leer onbeperkt vanaf €8,25 p/m
Direct aanmelden
soofos plus cursussen op laptop

Over de Instructeur

Profielfoto

Karen Hoornenborg

Waarom ben ik leraar voor Soofos? Omdat ik mensen graag iets leer en omdat ik streef naar een betere wereld.Mijn expertise & kennis HBO denk/werk niveau International Lifestyle Dans, modern/hiphop/Zumba Allround schoonheidsspecialiste Gezondheid/duurzaamheid/ontwikkelingVeel buitenlandse werk/stage ervaringen in verschillende sectoren op CV en positieve recensies vanuit opdrachtgevers/klanten. Ervaring in lesgeven, presenteren, gezondheid gerelateerde vakken & creativiteit. Goed niveau Engelse en Nederlandse taal.Waar wordt ik enthousiast van? Dieren verzorgen en dan met name oceaandieren, dansen en dansles geven, beautygerelateerde diensten (indien duurzaam en dierproefvrij) zal ik mijn hele leven interessant vinden en blijven doen zolang ik het kan. Mijn grote inspiratiebron is Beyonce, ik heb goede herinneringen aan het programma So You Think You Can Dance en schitter graag op grote podia of geef les in mooie zalen. Ik heb een hamster genaamd Flow, dit is ook mijn favoriete tijdschrift en "way of life", ik vind dat prestatiedruk in de wereld wel iets lager mag. 

Bekijk meer cursussen van Karen Hoornenborg →

Cursusoverzicht

Gezichtsverzorging 00:05:00
Make up 00:05:00
Kleding 00:05:00
Verzorging van binnenuit 00:08:00

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.