Beautytips om het beste uit jezelf te halen

Innerlijke en uiterlijke verzorging in simpele stappen.
  • 1 Hoofdstuk
  • 4 Lessen
  • 23min
  • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

  • Tips over gezichtsverzorging
  • Tips over make up
  • Tips over kleding
  • Zorg ook van binnenuit voor jezelf

Beautytips is een basis cursus over schoonheid door Karen Hoornenborg van het bedrijf Treasuredigger.

Wat ga je leren?

De cursus is bedoeld voor iedereen die weinig ervaring heeft met schoonheidsverzorging. Als je deze tips opvolgt, beschik je over basisvaardigheden om jezelf (en eventueel je netwerk) er goed uit te laten zien. Heb je een slechtere dag op bijvoorbeeld je werk? Pak deze tips erbij en neem een momentje voor jezelf om te ontspannen.

 

Over de instructeur

Karen Hoornenborg is gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en danslerares Zumba, hiphop en modern. Daarnaast heeft ze International Lifestyle gestudeerd. Ook heeft ze veel sectorervaring. Dit door verschillende stages en werk in Nederland en het buitenland. Enkele namen: De Rabobank, Kip & Ei, Hotel Grand Tacande Spa Vitanova, Misiconi Dance Company en St4rt.

Deze cursus is bedoeld om je te behoeden voor het gebruik van dure reclame onzin van bepaalde bedrijven. Ik geef geen tips over specifieke merken, ik geef tips om het beste uit je te halen. Daarnaast heb ik affiniteit met natuur en dieren. Ik stimuleer dierproefvrije producten en diensten en geloof dat je niet veel nodig hebt om “mooi” te zijn. Mooi is voor iedereen verschillend alleen voor mij is mooi zo natuurlijk mogelijk. Wees tevreden met wat je hebt gekregen en accentueer dit. Dat maakt deze tips bijzonder.

Waardeer vooral je eigen stijl, iedereen is op de wereld gekomen met een talent en heeft unieke uiterlijke kenmerken. Leer deze te waarderen. Neem de tijd voor de lessen en deel ze met je vriendinnen.

Dus.. wil jij schoonheidsverzorging leren in simpele stappen? Schrijf je dan nu in voor deze cursus Simpele beautytips en begin vandaag nog aan jouw uiterlijke én innerlijke verzorging!

Over de instructeur

Waarom ben ik leraar voor Soofos? Omdat ik mensen graag iets leer en omdat ik streef naar een betere wereld.Mijn expertise & kennis HBO denk/werk niveau International Lifestyle Dans, modern/hiphop/Zumba Allround schoonheidsspecialiste Gezondheid/duurzaamheid/ontwikkelingVeel buitenlandse werk/stage ervaringen in verschillende sectoren op CV en positieve recensies vanuit opdrachtgevers/klanten. Ervaring in lesgeven, presenteren, gezondheid gerelateerde vakken & creativiteit. Goed niveau Engelse en Nederlandse taal.Waar wordt ik enthousiast van? Dieren verzorgen en dan met name oceaandieren, dansen en dansles geven, beautygerelateerde diensten (indien duurzaam en dierproefvrij) zal ik mijn hele leven interessant vinden en blijven doen zolang ik het kan. Mijn grote inspiratiebron is Beyonce, ik heb goede herinneringen aan het programma So You Think You Can Dance en schitter graag op grote podia of geef les in mooie zalen. Ik heb een hamster genaamd Flow, dit is ook mijn favoriete tijdschrift en "way of life", ik vind dat prestatiedruk in de wereld wel iets lager mag. 

50Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+5 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.