Leer afvallen zonder zweten in deze cursus

Ben je ongemerkt (weer) een paar kilo’s aangekomen en vraag jij je af hoe je die er weer af kunt krijgen? Besef je je bovendien dat diëten echt niet helpen? Maar zie je er tegen op om fanatiek te gaan sporten?

Dan kan dit wel eens heel interessant voor je zijn!d

 

Hoe fijn zou het zijn als je:

 Jouw favoriete kleren weer aan kunt

Minder gezondheidsklachten hebt

Buik minder in de weg zit

Er strakker uit ziet

 Vol zelfvertrouwen van de zon gaat genieten

 Traplopen makkelijker af gaat

 Niet meer zo snel buiten adem bent

Letterlijk lekkerder in je vel zit

 Je niet telkens opnieuw hoeft te investeren in je kledingkast

Waarschijnlijk kun je zelf nog veel meer voordelen bedenken om af te vallen! Genoeg redenen om die (laatste) overtollige kilo´s kwijt te raken! Maar zie je er desondanks tegenop? Als een berg? Best begrijpelijk hoor.

 

Je bent niet de enige!

Overgewicht, van een paar kilootjes tot tientallen kilo’s, komt steeds meer voor. Inmiddels bij meer dan de helft van alle Nederlanders. Helaas is er ook een sterk verband tussen overgewicht en gezondheidsklachten. Ik coach mensen op hun Leefstijl. Dat heeft alles te maken met een gezond gewicht!

Hoe het niet moet! Ik ga er van uit dat jij weet dat de oplossing écht niet in het zoveelste dieet ligt? Misschien ben jij ervaringsdeskundige als het om jo-jo-en gaat? Mooi! Dan valt diëten dus definitief af!

 

En keihard sporten dan?

Ik heb veel mensen gezien die:

al jaren sporten én al jaren (te) dik zijn! Hoe kan dat?
of: te dik zijn en wel willen, maar het niet kunnen of voor wie het onverantwoord is om te gaan sporten.
of: te dik zijn, wel sporten, maar dat niet leuk vinden. En er dus na een tijdje mee stoppen.
Sporten doe je als je dat leuk vindt. Sporten om af te vallen komt in mijn ogen dus ook te vervallen.

 

Ben je toe aan een andere manier om structureel af te vallen?

Wat er, vaak in jaren tijd, is aangekomen, gaat niet zomaar even weer weg. Er is geen tovermiddel om met een vingerknip die buik weg te krijgen, of dat maatje kleiner terug te krijgen. Maar het is wél mogelijk om af te rekenen met het steeds weer terug komen van de moeizaam verloren pondjes. En daarvoor heb je niets van bovenstaande nodig.

 

Blijvend minder gewicht en een betere gezondheid

Die paar kilo’s zijn vrijwel altijd het resultaat van jouw ongewenste gewoontes. Ongezonde gewoontes als je wilt. Ik weet zeker dat die te veranderen zijn. Ook voor jou! Waarom? Omdat ik al tientallen jaren ervaren heb hoe het niet én hoe het wel werkt.

Ik heb vooral veel gewerkt met groepen en individuele mensen die, zacht uitgedrukt, een beetje last hadden van hun gezondheid. Meestal was Afvallen de nummer 1 wens van die deelnemers.

In de gezondheidsprogramma´s die ik begeleidde en mede ontwikkeld heb, ontdekte ik waarom sommige deelnemers daar succesvol in waren, terwijl anderen, met minstens dezelfde motivatie, het maar niet voor elkaar kregen om een grammetje af te vallen.

 

Een succesvolle aanpak

Ik heb veel geleerd van deze jarenlange ervaring. Naast de praktijk heb ik me ook verdiept in de theorieën over gedragsverandering. Ik kwam veel specifieke kennis tegen over fysieke, mentale en emotionele processen bij gewichtsvermindering.

Het afgelopen jaar ben ik bezig geweest om het beste op dit gebied te bundelen, te beschrijven en vervolgens te toetsen. Met gepaste trots kan ik je nu het resultaat presenteren:

 

Afvallen Zonder Zweten

In deze online training coach ik je gedurende 60 dagen naar een andere mindset. Naar kleine en grotere veranderingen. Veranderingen die je ongemerkt wel kunt volhouden. Veranderingen die nieuwe gewoontes worden. En daarom zorgen voor structureel ander gedrag. Met dus een structureel andere uitkomst, namelijk blijvend gewichtsverlies.

 

Gedragsverandering

80-90% van ons gedrag gaat onbewust. Waarom eten we? Waar heeft je lijf behoefte aan? Op onderbewust niveau gaan we veranderingen plaats laten vinden. Zonder veel inspanning leer ik je hoe je brein gaat afstemmen op andere keuzes. Jouw automatische piloot volgt de nieuw uitgestippelde route.

Voor deze “herprogrammering” heb je tijd nodig, vandaar de cursus van 60 dagen. Dagelijks voedt jij je brein met kennis, opdrachtjes en instructies om jouw eigen gezondere keuzes te maken, die voor gewichtsvermindering zorgen.

 

Hoe werkt dat dan?

Dagelijks krijg je een klein stukje informatie. Die informatie, 60 dagen achter elkaar, lees je uiteraard bij volle bewustzijn. Ook de opdrachtjes doe je bewust. Vervolgens gaat je onderbewuste er mee aan de slag. Dag in, dag uit.

Doordat je de interne routeplanner anders geprogrammeerd hebt, ontstaat een nieuwe eindbestemming.  Nieuwe keuzes, nieuwe gewoontes, nieuw gedrag. Waar jij volledig achter kunt staan.

 

Hoe ziet de online cursus er uit?

Iedere dag ontvang je een mail met een link naar het gedeelte van de cursus voor die dag. Informatie over een bepaald onderwerp gecombineerd met 1 of 2 opdrachtjes. Per dag heb je voor het geheel niet meer nodig dan 10-15 minuten.

 

Onderscheidend!

Mijn motto is: Kennis koppelen aan Actie. De kennis gaat, om maar eens wat te noemen, over voeding, over suiker bijvoorbeeld, maar ook over reclame, over cholesterol, over je onderbewuste, en over hoe je dagelijks meer calorieën kunt verbruiken zonder te zweten. Dit zijn maar een paar onderwerpen. 60 dagen lang, 60 stukjes kennis. Met tussendoor korte herhalingen, want herhaling is de kracht van de boodschap.

Deze kennis koppel je aan de opdrachten. Naast weten ontstaat ervaring. Bovendien ga ik je bewust begeleiden in het proces van veranderen. Want dat is minstens zo belangrijk om ook echt resultaat te halen. Denk maar eens aan al die mensen die massaal goede voornemens hebben en dan na korte tijd volledig terugvallen in hun oude gewoontegedrag. Die begrijpen het proces niet en geven de schuld dan vaak aan zichzelf.

In de cursus ontdek je ook hoe het proces werkt, hoe je om kunt gaan met de valkuilen van veranderen!

 

De grote voordelen:

 je volgt de cursus in je eigen tijd en op het tijdstip die jou past in je eigen omgeving,

 Nergens naar toe hoeven

 Je hebt geen stress om ergens op tijd te komen

 Geen reiskosten of parkeerkaartjes

 Geen (extra) aanschaf van kleding of attributen

 De meeste dagen slechts 10-15 minuten per dag

 Blijven eten en drinken waar jij voor kiest (geen opgelegde rantsoenen)

 Makkelijk vol te houden

 Opslaan op je eigen computer, dus nog eens na te lezen  

 Alleen of met anderen te volgen

 Geen bijkomende verplichtingen

 Na afloop van de cursus andere gewoontes

 Blijvend resultaat

 

Voor de prijs van een nieuwe outfit, je hele klerenkast terug!

 Wat kost één nieuwe broek plus shirtje plus vest/trui/of jasje? Tussen de 150 en 200 euro?

 Wat kost een lidmaatschap bij een Fitness center? € 39 per maand? (x 6, met een verplicht halfjaar-abonnement)

 Wat kost een dieet? € 29.95 per pakketje voor 7 dagen? (Plus een hoop ellende er gratis bij)

 Wat heb jij over voor een blijvende gewichtsvermindering en verbetering van je gezondheid?

De investering in deze cursus is € 139. Dat is ongeveer de prijs van een nieuwe outfit, of 4 maanden lidmaatschap van een fitness center, of anderhalve maand diëten, of 3 uurtjes met een Personal Trainer.

Over de Instructeur

Profielfoto
Dolf Flinker
Dolf houdt er van om kennis te delen met anderen en mensen te helpen groeien. Hij gelooft erin dat wanneer je bewuster wordt van jezelf je ook betere keuzes maakt die beter bij jou passen. Om goed in je vel te zitten gelooft Dolf dat je een goede gezondheid en goede gezonde gewoontes nodig hebt. Om jou daar bij te helpen heeft Dolf een aantal online cursussen ontwikkeld. Zijn online cursus "Afvallen zonder zweten" heeft al veel mensen verder geholpen. Kan jij je vinden in Dolf zijn visie? Kijk dan bij een van zijn cursussen!

Bekijk meer cursussen van Dolf Flinker →

Cursusoverzicht

Welkom en introductie
Start van de cursus 00:02:00
Dag 1 00:02:00
Week 1: introductie en dag 1 tm 7
Week 2: dag 8 tm 14
Week 3: dag 15 tm 21
Week 4: dag 22 tm 28
Week 5: dag 29 tm 35
Week 6: dag 36 tm 42
Week 7: dag 43 tm 49
Week 8: dag 50 tm 56
Week 9: dag 57 tm 60

Reviews

5

5
1 beoordelingen
 • 5 Sterren1
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. 5

  2 maanden geleden won ik op facebook de online cursus: Afvallen zonder zweten.
  Ik die al jaren wacht op die wonderpil waarvan ik stiekem wel weet dat die er nooit komt. Dieten we weten allemaal hoe het gaat, je valt af, je stopt en hoppa het komt er weer aan, met wat extra bonus kilo’s. Deze keer geen 5 kilo in een week gewichtsverlies deze cursus richt zich op je leefstijl, hoe je brein werkt, en waarom het werkt zoals het werkt. En echt ik kan jullie zeggen, als miss.know,it.all (ahummm) werkelijk een eye-opener
  Wat had ik graag eerder van deze cursus geweten want dan hadden we die 1000% zeker bij Big Fun ingebracht en er honderden anderen mee kunnen helpen. De manier waarop alles verteld en geleerd word, zonder dat belerende vingertje en zonder woorden je MOET dit en je MOET dat heb ik als zeer prettig ervaren. Een echte aanrader voor iedereen die klaar is met welk dieet dan ook en eindelijk daar voor wil gaan wat er moet gebeuren, een leefstijlverandering 😀
  Dolf Flinker bedankt voor alle wijze lessen, ook die je me naast de cursus hebt geleerd :D, ennuuhhhhh………….op jouw gezondheid

© 2019 - Soofos B.V.