Dit ga je leren:

Gratis meer over de speelgoedmethode.
Kennismaken met de ontwikkeling van je kind.
Leer de nuttige techniek kennen en gebruiken.
Begin gratis met deze cursus.

De 1-2-3 Speelgoedmethode

Deze gratis mini cursus is onderdeel van de online cursus ‘De Grabbelton’ en gemaakt voor ouders met kinderen tussen de 2 en 6 jaar. In de cursus leer ik je om naar je kind te kijken, hoe jij jouw kind kan begrijpen en hoe je in kan spelen op de ontwikkeling van jouw kind. Dat gaan we doen op een fijne, speelse manier. Deze manier heet de: “1-2-3 speelgoedmethode”. Zo zul je zien dat je meer plezier en samenwerking ontstaat tussen jij en jouw kinderen.

De focus in deze cursus ligt dus op het toepassen van de 1-2-3 speelgoedmethode. In de mini-cursus ga ik je uitleggen hoe de methode werkt en hoe je deze kan gebruiken.

 

Samen bereik je meer dan alleen

Deze cursus is bedoeld voor jou, maar ook voor andere ouders. Daarom is er ruimte om elkaar te inspireren, foto’s en filmpjes te delen, en met elkaar van gedachte te wisselen in een besloten en veilige omgeving. Zelf geloof ik sterk in de kracht van samenwerken. Ouders kunnen nou eenmaal veel leren van andere ouders.

We gaan het dus anders doen. We gaan spelen, speel je mee?

De grabbelton: 1-2-3 speelgoedmethode

 

Meer leren?

Bekijk de volledige cursus >

Over de Instructeur

Profielfoto
Sabine Ruder
Even voorstellen Ik ben geboren met de naam Sabine en heb de liefde gevonden bij Ivo, uit deze liefde zijn twee kinderen geboren, Jesse en Lotte. Met ons gezin en al onze verschillende eigenschappen, hebben we in het leven met zijn ups en downs veel ervaring opgedaan door middel van spel en samen spelen. Zo hebben wij spel ter vermaak en spel om te leren. Binnen ons gezin hebben wij ook woordgrapjes en regels die ons uniek maken. Spel en spelen is onze verbinding, onze kapstok, hoe we tot inzicht komen. ​ Mijn passie en gedrevenheid is ontstaan uit de worsteling die ik zelf ervaren heb toen mijn zoon problemen had bij het leren doordat hij buiten 'de norm' viel. Ik bedacht met toen dat het ook anders kan en ben voor hem spellen gaan maken ter ondersteuning van zijn leerproces. Ik wil met mijn visie en inzichten mensen raken, ze op nieuwe ideeën brengen en in beweging zetten. ​ Spelen als levenshouding. Spelen als basis. De basis voor het leven. ​ ​Waar ik gelukkig van word is een gevoel creëren bij anderen door inzicht: "Oh…kan het ook zo!" Op zo'n moment zie ik dat een last vervangen wordt door een vonkje. Blij word ik van delen en inspireren, zodat ouders gaan opvoeden met voorbedachte rade. ​ Liefs Sabine

Bekijk meer cursussen van Sabine Ruder →

Cursusoverzicht

Fysiek speelgoed 00:04:59
Organiseren 00:10:00
Categorieën 00:07:00
Categorieën deel 2 01:00:00
1-2-3 speelgoed
1-2-3 speelgoed 00:05:00
Het geheim van spel 00:10:00

Reviews

4.2

4.2
5 beoordelingen
 • 5 Sterren3
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren1
 • 1 Sterren0
 1. interesante curcus

  5

  heel leuke curcus ik heb het hier ook aangepast en het spelen is een stuk leuker geworden zowel voor hun als voor de mama een aanrader voor iedereen die kinderen heeft of met kinderen werkt

 2. 4

  Leuke introductiecursus voor de ‘beginner’.
  Als pedagoog en docent merkte ik dat deze indeling bij ons al gebruikt wordt. Voor die personen had er meer achtergrond in gemogen.

© 2019 - Soofos B.V.