Zakelijk cursussen

 • 3 Hoofdstukken

  Basis gastvrijheid in het bedrijf

  0
  Door deze cursus leer je om de juiste service te verlenen. Hierdoor zal je meer omzet en fooi binnenhalen en laat je klanten/gasten terugkeren naar het bedrijf waar jij werkt. Heb je moeite om de klanten/gasten op de juiste manier aan te spreken? Wil je leren hoe je klachten moet afhandelen of wil je meer verkoop genereren? Start dan nu en leer de basis van gastvrijheid in het bedrijf.
 • 11 Hoofdstukken

  Bedrijfshulpverlening (BHV) Basis

  2
  BHV Care’s online bedrijfshulpverlening programma bevat alle benodigde informatie om iemand in noodgevallen te helpen. Het programma bestaat uit de cursussen Levensreddende Eerste Handelingen (LEH) en Brandveiligheid en Evacuatie. Leer stap voor stap hoe je in een noodsituatie mensen in veiligheid brengt.Inhoud: * Cursus: Levensreddende Eerste Handelingen (incl. de module Reanimatie met een AED) * Cursus: Brandveiligheid en Evacuatie training
 • 2 Hoofdstukken

  Bedrijfshulpverlening (BHV) Herhaling

  0
  Fris je kennis op door de herhaling BHV cursus van BHV Care te doen! Je krijgt een aantal interactieve video’s te zien waarna je vragen gaat beantwoorden. Dit om jouw kennis als BHV’er up-to-date te houden.Inhoud:* Interactieve video’s en controle vragen over Levensreddende Eerste Handelingen (incl. de module Reanimatie met een AED)* Interactieve video’s en controle vragen over Brandveiligheid en Evacuatie training
 • 1 Hoofdstuk

  Betere E-mails Schrijven

  6
  In deze cursus leer je om in minder tijd betere e-mails te schrijven. De cursus bestaat uit 5 lessen met wat theorie en een opdracht. Stap voor stap werk je aan een goede mail.
 • 1 Hoofdstuk

  Cursus Eigen Podcast Beginnen

  14
  Podcasting in Nederland word steeds populairder en is een geweldige manier om je kennis te delen. Leer hoe jij je eigen podcast maakt.
 • 2 Hoofdstukken

  Cursus financieel succesvol en zorgeloos ondernemen!

  4
  Wil jij als ondernemer ook graag succesvol en zorgeloos ondernemen en daarbij het maximale uit je eigen bedrijf halen? Doe dat met deze cursus van de Resultaatbepalers!
 • 1 Hoofdstuk

  De kilometervergoeding in Moneybird

  1
  Ben je een ondernemer die regelmatig zakelijk onderweg is met eigen privé vervoer, zoals auto of fiets? Heb je al wel eens gehoord van de kilometervergoeding, maar weet je het fijne er niet vanaf en ben je nieuwsgierig? Betaal je de gemaakte brandstof- en parkeerkosten met de zakelijk rekening, omdat je niet weet hoe je het anders moet aanpakken?Na het volgen van deze cursus weet je waarom en wanneer je recht hebt op een kilometervergoeding en op welke verschillende manieren je deze kunt toevoegen aan de administratie. Daarnaast leer je hoe het memoriaal je helpt bij het verwerken van mutaties in de boekhouding. En...ik geef je ook een slimme tip waardoor je misschien wel extra btw kunt terugvragen bij de belastingdienst!
 • 10 Hoofdstukken

  de WIA beoordeling (het SV College)

  5

  In de cursus DE WIA BEOORDELING wordt uitgelegd wanneer een WIA uitkering aan de orde is, hoe de WIA beoordeling tot stand komt, welke verschillende uitkeringen er zijn, wat de voorwaarden zijn en wat de consequenties zijn bij wijziging in inkomsten uit arbeid en/of beperkingen. Deze cursus is voor arbeidsdeskundigen door de NVVA geaccrediteerd met 5 PE punten.

 • 9 Hoofdstukken

  Duurzaamheid in je werk

  8
  Het onderwerp duurzaamheid is niet meer weg te denken uit ons werk en leven. Iedereen, in elk vakgebied, in elke organisatie in elke sector krijgt er in meer of mindere mate mee te maken. Na deze e-learning begrijp je ‘het grote plaatje’ van duurzaamheid, heb je kennis gemaakt met verschillende modellen en ken je een aanpak om te werken aan integrale duurzaamheid.
 • 8 Hoofdstukken

  Introductiecursus Sales – 6 Verkooptechnieken

  20
  Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 6 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in de praktijk hebben bewezen bij adviserend verkopen (consultative selling) in alle commerciële beroepen zoals accountmanagement, verkoop buitendienst, verkoop binnendienst, telefonische verkoop en acquisitie en winkel/ beursverkoop.
 • 1 Hoofdstuk

  Leidinggeven, de basis

  9
  Leiderschapsplein.nl biedt een praktische online basiscursus leidinggeven aan voor zowel beginnend leidinggevenden als de meer ervaren leidinggevenden op middenkaderniveau.
 • 8 Hoofdstukken

  Maak in 8 stappen eenvoudig jouw algemene voorwaarden

  9
  Leer in 8 eenvoudige stappen zelf je algemene voorwaarden te maken. Wanneer jij als ondernemer een bedrijf hebt of wilt starten dan is het aan te raden Algemene Voorwaarden op te stellen. Hierin maak je basisafspraken voor je bedrijf.Met deze eenvoudige en korte basistraining maak je op een eenvoudige manier jouw algemene voorwaarden volgens een helder juridisch kader. Hierdoor bespaar je hoge (juridische) kosten terwijl je alles toch juridisch goed geregeld hebt als ondernemer. Een must voor iedere ondernemer.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.