Yoga cursussen

 • 5 Hoofdstukken

  Cursus Stoelyoga – Blijf Fysiek en Mentaal Fit

  39
  Heb jij een vol en druk leven en zou je graag iets vaker ontspannen willen zijn? Dan is deze cursus stoelyoga écht iets voor jou om te ontdekken! Stoelyoga stimuleert je bloedcirculatie, geeft energie, ontspanning en concentratie. Zo blijft je lichaam vitaal en je geest rustig.
 • 3 Hoofdstukken

  Cursus Yin Yoga voor Thuis

  11
  Yin Yoga is mega populair! Dat is niet vreemd, want deze vorm van yoga zorgt voor detoxificatie van je lichaam, het stretchen van je bindweefsel, en rust en ruimte in je lichaam. Je lijf vertelt je alles, we zijn alleen wat minder goed geworden in luisteren. Met deze Yin Yoga-cursus neem ik je mee op zoektocht naar de woorden van je lijf, en leer je opnieuw luisteren.
 • 1 Hoofdstuk

  Online Beginnerscursus Essentiële Yoga

  6
  Essentiële Yoga voor Beginners om thuis mee aan de slag te gaan. Je kunt op elk moment de oefeningen uitvoeren en rustig de Yoga oefeningen volgen.
 • 1 Hoofdstuk

  Online Cursus Deugdenyoga: Dankbaarheid

  11
  Ervaar de kracht van dankbaarheid in je leven en leer met drie lessen weer positief in het leven te staan. De deugd dankbaarheid geeft je nieuwe energie.
 • 1 Hoofdstuk

  Online Cursus Deugdenyoga: Dienstbaarheid

  3
  Ervaar de kracht van dienstbaarheid in je leven. De drie inspirerende videolessen helpen je weer positief in het leven te staan. Werken met de deugd dienstbaarheid zuivert je hart.
 • 1 Hoofdstuk

  Online Cursus Deugdenyoga: Ondernemingszin

  5
  Met de deugdenyogalessen ondernemingszin krijg je letterlijk zin om te ondernemen! Ga aan de slag met deze online yogacursus!
 • 5 Hoofdstukken

  Online Cursus Yoga voor Beginners

  5
  Na deze online cursus yoga voor beginners heb je een basis opgebouwd om op terug te vallen. Je kan dan zelf yoga uitoefenen en aanpassen voor jezelf.
 • 8 Hoofdstukken

  Online Stoelyoga Les

  3
  Wil je eenvoudig en blessurevrij yoga beoefenen? Of zoek je een effectief pauzemoment tijdens werk? Dan is ‘Online Stoelyoga Les’ iets voor jou! Aan de hand van 100 houdingen en series uit het boek Stoelyoga voor iedereen! Met deze praktische cursus kun jij zelf aan de slag met Stoelyoga.
 • 4 Hoofdstukken

  Yoga met Mudra’s

  0
  In deze cursus gaan we de kracht van mudra's (handgebaren) ontdekken. Ze kunnen je namelijk helpen om mentale en fysieke klachten te verlichten, of helpen om je innerlijke wijsheid en groei te stimuleren.
 • 17 Hoofdstukken

  Yoga voor Kinderen

  32
  Een inspirerende yogacursus voor kinderen! Steeds meer kinderen ervaren stress door school of hun sociale omgeving, slapen slecht, zijn druk of onzeker. Zoals yoga volwassenen helpt om rust in hoofd en lijf te brengen, zo werkt het ook fantastisch voor kinderen. In deze cursus leer je spelenderwijs je kracht en balans vinden.
 • 6 Hoofdstukken

  Yogabreak voor Kinderen | 25 lessen

  1
  Elke dag een Yogabreak in de klas, de perfecte pauze voor op school, NSO of thuis. Een Yogabreak bestaat uit korte, eenvoudige yoga oefeningen van ongeveer 7 minuten, speciaal ontwikkeld voor kinderen in de basisschool leeftijd. Met deze actieve onderbreking van het schoolwerk, geven de leerlingen hun hoofd en gedachten even een 'break' - om daarna met nieuwe concentratie, focus en ontspanning weer aan de slag te kunnen gaan. Zet de laptop, iPad of digibord maar aan!
 • 3 Hoofdstukken

  Yogabreak voor Kinderen | Introductieserie

  22
  Maak kennis met Yogabreak voor Kinderen, de perfecte pauze voor op school, NSO of thuis. Een Yogabreak bestaat uit korte, eenvoudige yoga oefeningen van ongeveer 7 minuten, speciaal ontwikkeld voor kinderen in de basisschool leeftijd. Met deze actieve onderbreking van het schoolwerk, geven de leerlingen hun hoofd en gedachten even een ‘break’ – om daarna met nieuwe concentratie, focus en ontspanning weer aan de slag te kunnen gaan. Zet de laptop, iPad of digibord maar aan!

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.