Web Ontwikkeling cursussen

 • 6 Hoofdstukken

  Cursus Versiebeheer met GitHub

  3
  Cursus Versiebeheer met GitHub. Beheer al je projecten in een centraal en overzichtelijk systeem waar je alle wijzigingen kan bijhouden.
 • 9 Hoofdstukken

  Cursus WordPress Website Maken – A tot Z

  17
  WordPress voor iedereen die zelf een website wilt maken. Je krijgt hier de basis van WordPress inclusief de nieuwe editor Gutenburg en de gratis page builder Elementor. Alles opgenomen in 2021.Met het thema Astra en de plugin Elementor wordt snel een website gebouwd. Alle onderdelen van uploaden thema's, instellen menu's worden besproken.Elementor is een uitgebreide plugin en deze komt helemaal in hoofdstuk 4 ter sprake. Dus alle gratis elementen en wat je ermee kunt , laat ik daar zien.Na het onderhoud hoofdstuk staan nog alle video's die in 2016 zijn opgenomen. Daar staan de gevorderde onderwerpen komen aan bod. Zoals: Webwinkel maken | HTML en CSS | Template's maken | Kind thema's maken. Je kunt dit als achtergrond info zien. De principes in 2021 zijn nog hetzelfde als in 2016. Alleen nu bouwt iedereen met een pagebuilder en heb je niet veel achtergrond kennis meer nodig.
 • 10 Hoofdstukken

  Online Basiscursus HTML5

  29
  In de basiscursus HTML5 leer je hoe je webpagina’s structureert met de juiste HTML-tags. Om webpagina’s correct te kunnen vertonen in browsers is het essentieel dat je de juiste HTML-tags verbindt aan de content.
 • 7 Hoofdstukken

  Online Beginnerscursus Programmeren in PHP (versie 5.6)

  17
  Ontdek aan de hand van video's en opdrachten hoe PHP werkt en waarom programmeren in PHP zo ontzettend populair is de laatste tijd.
 • 19 Hoofdstukken

  Online Cursus HTML en CSS

  55
  In de cursus basiskennis HTML en CSS leer je hoe je webpagina’s structureert met de juiste HTML-tags en hoe je met CSS de lay-out en de vormgeving van een webpagina aanpast naar jouw wensen. HTML en CSS zijn voortdurend in ontwikkeling. Maar de basis is de basis, en die leer je in deze cursus. Vanuit dit startpunt kun je jezelf blijven ontwikkelen in deze krachtige en populaire programmeertalen.*Er is een nieuwere versie beschikbaar van deze cursus*
 • 6 Hoofdstukken

  Online Cursus Joomla

  5
  Volg nu de nieuwe online cursus Joomla! En leer hoe je complexe websites kunt maken, met diverse functionaliteiten als een contactformulier, fotogalerij, zoekfunctie tot het creëren van een meertalige website?
 • 1 Hoofdstuk

  Online Cursus PHP – Leer PHP Ontwikkeling

  14
  In deze online cursus PHP behandelen we de essentiële basis die je nodig hebt om aan de slag te gaan met de programmeertaal PHP.
 • 6 Hoofdstukken

  Online Cursus Programmeren in JavaScript

  19
  Leer hoe je met JavaScript jouw content dynamisch en interactief maakt. Breng je website tot leven en geef bezoekers een geweldige ervaring.
 • 8 Hoofdstukken

  Online Cursus Webdesign met HTML en CSS

  16
  Leer met behulp van HTML en CSS om pagina’s exact zo vorm te geven zoals je wilt. In deze online cursus leer je hoe je het zogeheten boxmodel gebruikt en hoe je met CSS de vormgeving en de plaatsing van teksten, afbeeldingen en overige media exact bepalen. Zowel statisch als responsief.*Er is een nieuwere versie beschikbaar van deze cursus*
 • 4 Hoofdstukken

  Online Cursus WebStorm Programmeren

  1
  In deze online cursus WebStorm leer je hoe je sneller kunt coderen en productiever wordt met programmeren.
 • 6 Hoofdstukken

  Online Cursus WooCommerce Webwinkels

  18
  Ook jij kunt een eigen webshop bouwen en onderhouden. Jij ja, zonder kennis van code, HTML, CSS en andere technische moeilijkheden. In deze online cursus WooCommerce ga je het leren. Wil je ook in WordPress eenvoudig zelf een webwinkel bouwen? Dan is dit het perfecte startpunt.
 • 5 Hoofdstukken

  Online Cursus WordPress

  23
  In deze online cursus WordPress laten we je zien hoe je zonder kennis van codetalen als HTML en CSS toch een mooie website kan maken met behulp van WordPress.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.