Voeding cursussen

 • 1 Hoofdstuk

  Cursus Blij leven met een lactose intolerantie

  0
  Kun je zorgeloos leven met een lactose intolerantie? Jazeker! In deze uitgebreide en praktische lactose intolerantiecursus leer je van A tot Z alles over een lactose intolerantie en ontdek je hoe eenvoudig je je dagelijkse leven optimaal lactosevrij inricht!
 • 2 Hoofdstukken

  Cursus Voedingstips

  6
  Deze cursus zal u aan de hand van tips over voeding wijzer maken over voeding en de rol die voeding voor u kan vervullen.
 • 23 Hoofdstukken

  Gezond leven en emotie-eten aanpakken

  0

  Met deze online cursus werk je in 21 dagen naar een gezonder leven. Ook weet je daarna hoe je om kunt gaan met eten vanuit emoties en eetbuien.

  Je krijgt rust in je hoofd, en leert jezelf en je gewicht beter te accepteren. Én je kunt weer meer genieten van eten, zonder schaamte of schuldgevoel. Deze cursus is ook heel geschikt voor je als je graag wilt afvallen.

 • 5 Hoofdstukken

  Gezonde voeding en spijsvertering

  9
  Mijn passie is om mensen te helpen om gezonder te worden en te blijven. In deze online cursus leer jij wat je zelf kunt doen om nóg gezonder te gaan eten & zelf eenvoudig jouw spijsverteringsklachten op te lossen.
 • 4 Hoofdstukken

  Online Cursus Gezond Voedingspatroon

  14
  Een gezond voedingspatroon bevordert de energie-opbouw en heeft bovendien een positief effect op je humeur! Een gezond dieet is voor iedereen anders. Deze cursus geeft je daarom de handvatten om een persoonlijk voedingspatroon samen te stellen. Hiermee kun jij bepalen aan welke voedingsstoffen je extra behoefte hebt en welke je juist dient te vermijden.
 • 3 Hoofdstukken

  Vasten & Intermittent Fasting – Morgen beginnen!

  5
  Vasten en Intermittent Fasting, leer wat je moet weten om er direct mee aan de slag te gaan.
 • 7 Hoofdstukken

  Word je eigen voedingscoach!

  8
  Je hebt verschillende diëten geprobeerd. Sommige werkten even en andere helemaal niet. Uiteindelijk leidt het tot niks en ben je nog steeds niet tevreden. Je hebt voedingsschema’s en apps gebruikt maar uiteindelijk zie je door de bomen het bos niet meer. Je bent niet de enige: ik hoor dit élke dag! Na het voltooien van deze cursus weet je wat wel en niet werkt, krijg je eindelijk greep op je voeding en kun je met een rotsvast vertrouwen de keuzes maken die jij wilt!

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.