Sport cursussen

 • 4 Hoofdstukken

  Bachata dansen intermediate (sensual dance)

  0
  Heb jij al enige ervaring in de bachata en ben je toe aan een extra uitdaging? In deze cursus bachata dansen intermediate leer je nieuwe figuren en gaan we dieper in op de verschillende secties in de bachata muziek.Bachata traint de hersenen omdat er aandacht wordt besteed aan musicality en shines, door de speciale bewoordingen hiervoor moeten de hersenen goed na denken en dat betekent gelijk dat je alleen maar bezig bent met bachata, wat goed is voor ontspanning en neemt stress weg. Wil jij minder stress, een betere houding, brein training en vooral leren bachata dansen? Dan is deze bachata cursus echt iets voor jou!
 • 4 Hoofdstukken

  Bachata dansen niveau 2 (dance)

  0
  Heb jij de bachata dans voor beginners al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus bachata dansen niveau 2 leer je nieuwe figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de Requinto en de Segunda.Bachata traint de hersenen omdat er aandacht wordt besteed aan musicality en shines, door de speciale bewoordingen hiervoor moeten de hersenen goed na denken en dat betekent gelijk dat je alleen maar bezig bent met bachata, wat goed is voor ontspanning en neemt stress weg. Wil jij minder stress, een betere houding, brein training en vooral leren bachata dansen? Dan is deze bachata cursus echt iets voor jou!
 • 4 Hoofdstukken

  Bachata dansen niveau 3 (sensual dance)

  0
  Heb jij de bachata dans voor beginners al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus bachata dansen niveau 3 leer je nieuwe figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de basgitaar en de bongo.Bachata traint de hersenen omdat er aandacht wordt besteed aan musicality en shines, door de speciale bewoordingen hiervoor moeten de hersenen goed na denken en dat betekent gelijk dat je alleen maar bezig bent met bachata, wat goed is voor ontspanning en neemt stress weg. Wil jij minder stress, een betere houding, brein training en vooral leren bachata dansen? Dan is deze bachata cursus echt iets voor jou!
 • 4 Hoofdstukken

  Bachata dansen niveau 4 (sensual dance)

  0
  Heb jij de bachata dans voor beginners al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus bachata dansen niveau 4 leer je nieuwe figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de guira en herhalen we de vijf belangrijkste instrumenten van de bachata.Bachata traint de hersenen omdat er aandacht wordt besteed aan musicality en shines, door de speciale bewoordingen hiervoor moeten de hersenen goed na denken en dat betekent gelijk dat je alleen maar bezig bent met bachata, wat goed is voor ontspanning en neemt stress weg. Wil jij minder stress, een betere houding, brein training en vooral leren bachata dansen? Dan is deze bachata cursus echt iets voor jou!
 • 5 Hoofdstukken

  Bachata dansen voor beginners

  1
  Wil jij meer weten over de dans bachata en wat deze dans voor invloed kan hebben op je dagelijks leven? In deze danscursus leer je wat bachata dansen inhoudt en hoe je technisch beter kan worden in bachata dansen. Bachata is niet alleen goed voor je houding maar zorgt ook voor een goede ontwikkeling van het brein en voor minder stress!
 • 6 Hoofdstukken

  Bachata Solo Dance (Latin dance)

  1
  In deze danscursus leer je wat bachata dansen inhoudt en hoe je technisch beter kan worden in bachata dansen. Bachata is niet alleen goed voor je houding maar zorgt ook voor een goede ontwikkeling van het brein en voor minder stress! Voor deze cursus heb je geen danspartner nodig.
 • 8 Hoofdstukken

  Build ‘n Burn: in 8-weken fit!

  11
  Weinig energie? Wil je afslanken? Wil je een sterker lichaam en een betere gezondheid?In deze tijden van thuiswerken en minder beweging is dit een prima oplossing. Start wanneer jij wil en train wanneer het jou uitkomt.BUILD 'N BURN! is hét online trainingsprogramma waarmee je jouw lichaam en energielevel in 8 weken een enorme boost gaat geven.
 • 5 Hoofdstukken

  Cursus Stoelyoga – Blijf Fysiek en Mentaal Fit

  39
  Heb jij een vol en druk leven en zou je graag iets vaker ontspannen willen zijn? Dan is deze cursus stoelyoga écht iets voor jou om te ontdekken! Stoelyoga stimuleert je bloedcirculatie, geeft energie, ontspanning en concentratie. Zo blijft je lichaam vitaal en je geest rustig.
 • 3 Hoofdstukken

  Cursus Yin Yoga voor Thuis

  11
  Yin Yoga is mega populair! Dat is niet vreemd, want deze vorm van yoga zorgt voor detoxificatie van je lichaam, het stretchen van je bindweefsel, en rust en ruimte in je lichaam. Je lijf vertelt je alles, we zijn alleen wat minder goed geworden in luisteren. Met deze Yin Yoga-cursus neem ik je mee op zoektocht naar de woorden van je lijf, en leer je opnieuw luisteren.
 • 4 Hoofdstukken

  Dubbele Lange Lijnen (Deel 1) Voorbereiding

  4
  In deze cursus de voorbereidende grondwerk oefeningen voor dat je gaat werken aan de dubbele lange lijnen. Wil jij ook veilig leren werken aan de dubbele lange lijnen? Dan zijn dit dé lessen die jij nodig hebt. Een goede voorbereiding is het halve werk!
 • 3 Hoofdstukken

  Dubbele Lange Lijnen (Deel 2) Opzetten

  4
  Wil jij ook graag leren werken aan de lange lijnen, dan is dit dé cursus voor jou !
 • 6 Hoofdstukken

  Grondwerk met je Paard (Freestyle)

  5
  In deze online cursus Basis Grondwerk leer ik je de ins en outs van het grondwerk op basis van het freestyle systeem. Voor een goede/betere band met je paard. Ook geschikt voor jongere paarden die nog niet zadelmak zijn.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.