Solliciteren cursussen

 • 8 Hoofdstukken

  Online Sollicitatietraining

  17
  In de online sollicitatie training van Career Kickstart leer jij stap voor stap hoe je zo snel mogelijk een baan vindt die bij je past. Je doorloopt vijf fasen, waarin je video’s kijkt en oefeningen doet. Wij structureren jouw banenzoektocht, zodat jij je volledig kan focussen op het krijgen van de baan die bij jou past. Zo leer je bijvoorbeeld hoe recruiters selecteren en hoe jij daar je voordeel mee kan doen.
 • 6 Hoofdstukken

  Ontdek Je Kracht

  4

  Wil jij meer focus in je loopbaan? Of wil je iets voor jezelf beginnen, maar weet je niet precies waar je moet starten? Dan is deze training voor jou. Of je nou ZZP'er bent of een baan in loondienst hebt, zelfkennis is belangrijk. Het doel van de training is om je te helpen met inzicht in je sterke punten en je ontwikkelpunten om van daaruit betere loopbaan- ondernemers- en levenskeuzes te maken.

 • 5 Hoofdstukken

  Talentgericht Werken!

  14
  Laat me je meenemen naar een wereld waarin je niet alleen kan gaan werken vanuit je talent, maar ook kan gaan werken aan een maatschappelijk probleem dat jou raakt. De wereld heeft jouw talenten nodig...

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.