Programmeren cursussen

 • 6 Hoofdstukken

  CSS in WordPress

  25
  Leer hoe je CSS stijlen in WordPress kunt gebruiken om snel en effectief aanpassingen in de vormgeving te maken. De perfecte werkwijze in combinatie met de nieuwe blokeditor Gutenberg.
 • 1 Hoofdstuk

  Cursus iOS Apps Maken met UIkit

  4
  In deze cursus UIKit Programmeren leer je met UIKit stap-voor-stap complete, interactieve iOS-apps maken die je zo in de app store kunt plaatsen.
 • 8 Hoofdstukken

  Cursus Python: leren programmeren voor beginners

  5

  Wil je al langer leren programmeren, maar aarzel je omdat het te moeilijk en wiskundig lijkt? Met deze cursus kan iedereen leren programmeren! We gaan aan de slag met Python, de populairste programmeertaal van dit moment, en leggen het in begrijpelijke taal uit.

 • 4 Hoofdstukken

  Cursus Starten met Unity

  5
  Unity is een populaire game engine, gratis voor persoonlijk gebruik, om 2D en 3D games mee te maken. In dit uitgebreide en complexe pakket kun je vrijwel alles maken wat je maar kan bedenken op game gebied, maar dat zorgt er vaak ook voor dat je als nieuwkomer geen idee hebt waar je moet beginnen. In deze bijna 1,5 uur durende cursus neem ik je in vogelvlucht mee door alle beginstappen en basisprincipes, terwijl je bouwt aan je eerste eigen Unity product.
 • 6 Hoofdstukken

  Cursus Versiebeheer met GitHub

  3
  Cursus Versiebeheer met GitHub. Beheer al je projecten in een centraal en overzichtelijk systeem waar je alle wijzigingen kan bijhouden.
 • 8 Hoofdstukken

  Cursus WordPress 2021. De snelste manier om een website te bouwen.

  22
  Wil je een eigen website of blog starten maar weet je niet goed hoe en waar je moet beginnen? Deze online videocursus WordPress helpt jou bij het ontwikkelen van een indrukwekkende website die gemakkelijk te onderhouden is. En oja, technische kennis van HTML of CSS is echt niet nodig! Na het volgen van deze WordPress cursus ben je in staat binnen no-time een complete website te bouwen. Voor jezelf of voor je klanten.
 • 9 Hoofdstukken

  Cursus WordPress Website Maken – A tot Z

  18
  WordPress voor iedereen die zelf een website wilt maken. Je krijgt hier de basis van WordPress inclusief de nieuwe editor Gutenburg en de gratis page builder Elementor. Alles opgenomen in 2021.Met het thema Astra en de plugin Elementor wordt snel een website gebouwd. Alle onderdelen van uploaden thema's, instellen menu's worden besproken.Elementor is een uitgebreide plugin en deze komt helemaal in hoofdstuk 4 ter sprake. Dus alle gratis elementen en wat je ermee kunt , laat ik daar zien.Na het onderhoud hoofdstuk staan nog alle video's die in 2016 zijn opgenomen. Daar staan de gevorderde onderwerpen komen aan bod. Zoals: Webwinkel maken | HTML en CSS | Template's maken | Kind thema's maken. Je kunt dit als achtergrond info zien. De principes in 2021 zijn nog hetzelfde als in 2016. Alleen nu bouwt iedereen met een pagebuilder en heb je niet veel achtergrond kennis meer nodig.
 • 1 Hoofdstuk

  Mini Cursus Python: Maak gratis kennis met programmeren!

  3
  Wil je al langer leren programmeren, maar aarzel je omdat het te moeilijk en wiskundig lijkt? In deze cursus maak je kennis met programmeren in Python. Je kijkt over mijn schouder mee en bouwt samen met mij het spel hoger/lager in Python! In elke les voegen we een klein stukje aan ons project toe, om aan het einde een compleet spel zelf te hebben ontwikkeld!
 • 12 Hoofdstukken

  Online Basiscursus CSS3 – Webdesign en Layout

  13
  In de basiscursus CSS leer je hoe je webpagina’s vormgeeft met de juiste CSS-tags. Om HTML goed vorm te geven, gebruik je Cascading Style Sheets.
 • 10 Hoofdstukken

  Online Basiscursus HTML5

  29
  In de basiscursus HTML5 leer je hoe je webpagina’s structureert met de juiste HTML-tags. Om webpagina’s correct te kunnen vertonen in browsers is het essentieel dat je de juiste HTML-tags verbindt aan de content.
 • 7 Hoofdstukken

  Online Beginnerscursus Programmeren in PHP (versie 5.6)

  17
  Ontdek aan de hand van video's en opdrachten hoe PHP werkt en waarom programmeren in PHP zo ontzettend populair is de laatste tijd.
 • 7 Hoofdstukken

  Online Cursus Adobe Experience Design (XD)

  18
  Met Adobe Experience Design kun je eenvoudig prototypes van websites en applicaties maken. Het programma is erg gebruiksvriendelijk en geeft je de mogelijkheid om snel pagina’s te ontwerpen, die je direct kunt testen op een smartphone of tablet.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.