Persoonlijke Groei cursussen

 • 5 Hoofdstukken

  45+, Succesvol en Gelukkig

  4
  Dé loopbaantraining voor de hoogopgeleide 45+ vrouw. Voor als je jezelf, je drijfveren en je mogelijkheden beter wilt leren kennen, wilt ontdekken welke organisatie en baan goed bij je passen en blokkades uit de weg wilt ruimen om ook daadwerkelijk de loopbaanstap te maken waar jij blij van wordt. Gun jezelf deze training en meld je aan!
 • 5 Hoofdstukken

  Anti-beren op de weg-Bootcamp

  4
  Heb je een tof (bedrijfs)idee maar zie je vooral beren op de weg? Dan is deze cursus voor jou. In de Anti-beren op de weg-Bootcamp ga je aan de slag met jouw belemmerende overtuigingen. Je gaat die beren Scouten, Onderzoeken én Afschieten zodat aan het einde van de cursus de weg vrij is om écht te starten met dat gave plan van je!
 • 7 Hoofdstukken

  Bewuste en duurzame keuzes in de winkel

  2
  Met deze online cursus ‘Bewuste en duurzame keuzes in de winkel’ leer je waarom en hoe je zelf makkelijk duurzamere keuzes kunt maken in de winkel. Je kunt de cursus starten wanneer je wilt, het bevat vijf hoofdstukken met in totaal dertien uitlegvideo’s, lijsten vol met concrete tips en inclusief een e-book met een samenvatting van de cursus om alles altijd weer terug te kunnen lezen.
 • 6 Hoofdstukken

  CLARITY – Ontdek wat je wilt met je leven

  4
  Weet jij niet wat je wilt met je leven? Ben je succes-vol, maar ervaar je geen vol-doening? Sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet welke richting te kiezen? Deze training helpt je aan antwoorden! Het programma combineert inzichten uit de psychologie, filosofie en spiritualiteit. Na afloop van de training heb je glashelder wat je op dit moment wilt met je leven, met hieraan gekoppeld concrete doelen en acties
 • 4 Hoofdstukken

  Coach van je eigen leven: Deel 1

  1
  "Coach van je eigen leven". Hoe klinkt dat? Je coach in dit programma is Patty Harpenau die je tijdens het volgen van deze cursus vragen kunt stellen. Je hebt dus een coach on the couch bij de hand tot jij zelf de coach van je eigen leven bent. De complete opleiding bestaat uit 5 delen waarin je de do's and don'ts van coaching leert en als je alle delen hebt gevolgd ontvang je een certificaat. Een opleiding voor iedereen die een droom heeft om te leren coachen, of voor coaches die al aan de slag zijn maar een verdieping zoeken of gewoon voor jezelf om het beste uit je eigen leven te halen.
 • 1 Hoofdstuk

  Coachen

  12
  Ontdek in één avond de fijne kneepjes van het coachvak! Met deze cursus maak je kennis met de essentie van coachen en krijg je 14 stuks coachgereedschap aangereikt waar je direct mee aan de slag kunt.
 • 7 Hoofdstukken

  Craft Your Career – Loopbaantraining

  4
  Begin je (bijna) met afstuderen of ben je net klaar? Of werk je al een tijdje, maar valt het wat tegen? Dan is de Craft Your Career (CYC) training precies wat je nodig hebt.Met CYC start je bij jezelf: bij jouw waarden en kwaliteiten. Daarnaast leer je omgaan met uitdagingen van werk en leer je bewuste loopbaankeuzes te maken. Ook ontdek je hoe job crafting in z'n werk gaat en krijg je tips tegen uitstelgedrag. Verder ontdek je hoe jouw droombaan eruit ziet, creëer je je eigen personal brand en check je of werk en privé bij jou in balans zijn.
 • 1 Hoofdstuk

  Cursus Astrologie – Wat onthult jouw horoscoop?

  5
  Welkom in de wereld van astrologie! In deze online cursus astrologie ga je in 10 lessen de basis leren van een wereld die jouw beeld van jezelf en van de mensen om je heen ingrijpend kan veranderen.Deze online cursus astrologie heeft een thema-gerichte aanpak, zodat je zelf ook gerichter in jouw eigen horoscoop kan kijken, met vragen als: ‘hoe zit het bij mij met mijn relaties’ of ‘welke studie en beroep passen bij mij’. Wil je meer leren over astrologie, sterrenbeelden en horoscopen? Dan is deze cursus voor jou!
 • 4 Hoofdstukken

  Doe Minder • Bereik Meer

  8
  Leer wat business-minimalisme inhoudt: een productiviteitssysteem om meer te bereiken in minder uren werken.
 • 10 Hoofdstukken

  Droomdoelen bereiken

  1
  Ben je helemaal klaar met afwachten tot dat het vanzelf allemaal wel weer beter wordt? Is het tijd om de regie in eigen handen te nemen en een scherpe focus te krijgen op jouw nummer 1 verlangen? Wil je nu eindelijk jouw droomdoel waarmaken? Groeien in je zelfvertrouwen en meer focus om doelen te bereiken? Ontdek wat voor jou de juiste richting is en hoe je deze richting de juiste vorm kunt geven zodat het helemaal past bij jou normen, waarden en verlangen. Sta je eigen groei niet langer in de weg en laat jouw passie en talenten aan de wereld zien.
 • 8 Hoofdstukken

  Een Tiny House Levensstijl, maar dan bij jou thuis!

  1
  Heb jij de wens om minimalistischer te leven? Heb jij ambities om dat toe te passen in een Tiny House, maar woon je op dit moment nog niet 'Tiny'?Deze cursus bied jou alle hacks, tips en trucs om een minimalistische, op Tiny Houses gebaseerde levensstijl toe te passen, waar én hoe je ook woont.
 • 1 Hoofdstuk

  F*ck die Onzekerheid Online

  4
  Brain-control. In deze 10-weekse training leer je op een andere manier te denken en de baas te worden over jouw gedachten. Je krijgt tien unieke video's met oefeningen, zodat je zelf aan de slag kan gaan. Daarnaast kan je onder deel worden van een besloten Facebookgroep en daar kan je bijvoorbeeld vragen stellen aan Vréneli Stadelmaier.Let op: deze training kun je niet volgen zonder het boek F*ck die Onzekerheid. Dat boek is overal te koop.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.