Ontspanning cursussen

 • 5 Hoofdstukken

  21 Dagen Ontspannen

  8
  Wat goed dat jij je je rust serieus neemt. Met dit programma hoef je niets anders dan iedere dag even te gaan liggen....De helft van de Nederlanders ervaart lichamelijke klachten door stress. Leer NU de gewoonte aan om iedere dag rust te nemen.
 • 3 Hoofdstukken

  Cursus Stress Release Exercises

  4
  Stress Release Exercises helpen je spanning in je lijf los te bewegen. De rest van je leven toegang tot stress-reducerende series. Laat je energie weer ongehinderd door je lijf stromen, los blokkades op zodat je lichaam weer vrij kan bewegen. Je ontvangt 3 complete series waarmee je meer energie krijgt, vrijer kunt zijn en stress kunt verminderen. Deze cursus helpt je lichamelijke stress los te maken en werkt ontspannend voor je hoofd en je lijf.
 • 5 Hoofdstukken

  Leren mediteren (zonder zweverig te zijn..)

  4
  Mediteren klinkt zo zweverig, ik weet het... Deze cursus leren mediteren is dat niet, ook jij kunt dit leren. Krijg meer rust in je hoofd en in je lijf door dagelijks even stil te staan. Deze cursus legt je alles uit over mediteren en laat je kennis maken met de verschillende vormen van meditatie. De cursus is voorzien van 4 geleide meditaties.
 • 6 Hoofdstukken

  Leren Ontspannen met Meditatie

  15
  Wil jij ontdekken wat meditatie voor jou kan doen? In deze online cursus leer ik jou op een toegankelijke manier ontspannen met meditatie. Ontdek hier de positieve veranderingen die meditatie in jouw leven kunnen brengen!
 • 7 Hoofdstukken

  Onderlinge kindermassage

  7
  Een inspirerende massagecursus voor in het gezin! In deze cursus leer je wat het effect is van aanraking en hoe je samen kunt ontspannen. De cursus is ook heel erg geschikt voor leerkrachten die onderlinge kindermassage willen toepassen in de klas om rust en verbondenheid te creëren.
 • 9 Hoofdstukken

  Online Cursus Mindfulness

  16
  Word je meer bewust van jouw gevoel en emotie, voel je levendiger en meer in overeenstemming met jezelf en anderen. Ontdek wat mindulness voor jou kan betekenen in deze 8-weekse online mindfulness cursus.
 • 5 Hoofdstukken

  Online Cursus Yoga voor Beginners

  5
  Na deze online cursus yoga voor beginners heb je een basis opgebouwd om op terug te vallen. Je kan dan zelf yoga uitoefenen en aanpassen voor jezelf.
 • 7 Hoofdstukken

  Veerkracht Versterkende Meditatiecursus

  3
  “Door de veerkracht versterkende meditaties word je geholpen om emotioneel en mentaal sterker en weerbaarder te worden.” Je ontwikkelt: >Meer mentale en emotionele veerkracht >Meer innerlijke rust en reflectie >Nieuwe inzichten over jezelf en jouw situatie >Een aangename balans tussen je innerlijk en uiterlijk leven

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.