Ondernemen cursussen

 • 3 Hoofdstukken

  Basis gastvrijheid in het bedrijf

  0
  Door deze cursus leer je om de juiste service te verlenen. Hierdoor zal je meer omzet en fooi binnenhalen en laat je klanten/gasten terugkeren naar het bedrijf waar jij werkt. Heb je moeite om de klanten/gasten op de juiste manier aan te spreken? Wil je leren hoe je klachten moet afhandelen of wil je meer verkoop genereren? Start dan nu en leer de basis van gastvrijheid in het bedrijf.
 • 11 Hoofdstukken

  Bedrijfshulpverlening (BHV) Basis

  2
  BHV Care’s online bedrijfshulpverlening programma bevat alle benodigde informatie om iemand in noodgevallen te helpen. Het programma bestaat uit de cursussen Levensreddende Eerste Handelingen (LEH) en Brandveiligheid en Evacuatie. Leer stap voor stap hoe je in een noodsituatie mensen in veiligheid brengt.Inhoud: * Cursus: Levensreddende Eerste Handelingen (incl. de module Reanimatie met een AED) * Cursus: Brandveiligheid en Evacuatie training
 • 2 Hoofdstukken

  Bedrijfshulpverlening (BHV) Herhaling

  0
  Fris je kennis op door de herhaling BHV cursus van BHV Care te doen! Je krijgt een aantal interactieve video’s te zien waarna je vragen gaat beantwoorden. Dit om jouw kennis als BHV’er up-to-date te houden.Inhoud:* Interactieve video’s en controle vragen over Levensreddende Eerste Handelingen (incl. de module Reanimatie met een AED)* Interactieve video’s en controle vragen over Brandveiligheid en Evacuatie training
 • 1 Hoofdstuk

  Betere E-mails Schrijven

  6
  In deze cursus leer je om in minder tijd betere e-mails te schrijven. De cursus bestaat uit 5 lessen met wat theorie en een opdracht. Stap voor stap werk je aan een goede mail.
 • 1 Hoofdstuk

  Cursus Eigen Podcast Beginnen

  14
  Podcasting in Nederland word steeds populairder en is een geweldige manier om je kennis te delen. Leer hoe jij je eigen podcast maakt.
 • 2 Hoofdstukken

  Cursus financieel succesvol en zorgeloos ondernemen!

  4
  Wil jij als ondernemer ook graag succesvol en zorgeloos ondernemen en daarbij het maximale uit je eigen bedrijf halen? Doe dat met deze cursus van de Resultaatbepalers!
 • 9 Hoofdstukken

  Duurzaamheid in je werk

  8

  Het onderwerp duurzaamheid is niet meer weg te denken uit ons werk en leven. Iedereen, in elk vakgebied, in elke organisatie in elke sector krijgt er in meer of mindere mate mee te maken. Na deze e-learning begrijp je ‘het grote plaatje’ van duurzaamheid, heb je kennis gemaakt met verschillende modellen en ken je een aanpak om te werken aan integrale duurzaamheid.

 • 8 Hoofdstukken

  Introductiecursus Sales – 6 Verkooptechnieken

  20
  Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 6 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in de praktijk hebben bewezen bij adviserend verkopen (consultative selling) in alle commerciële beroepen zoals accountmanagement, verkoop buitendienst, verkoop binnendienst, telefonische verkoop en acquisitie en winkel/ beursverkoop.
 • 1 Hoofdstuk

  Leidinggeven, de basis

  9
  Leiderschapsplein.nl biedt een praktische online basiscursus leidinggeven aan voor zowel beginnend leidinggevenden als de meer ervaren leidinggevenden op middenkaderniveau.
 • 6 Hoofdstukken

  Maak jouw eigen training! | ‘Starten met jouw training’

  1
  Blijf jij maar dromen van jouw eigen online training, maar heb je geen idee hoe je jouw kennis in een online training giet? Stop met uitstellen en start vandaag nog met deze training. Ik leer jou je kennis in modules en lessen structureren én goede lessen maken! OVER ÉÉN MAAND HEB JIJ DE STRUCTUUR VAN JOUW TRAINING STAAN én heb je alle kennis om goede lessen te maken.
 • 2 Hoofdstukken

  Succesvol je eigen bedrijf starten, business plan en meer!

  9
  Je eigen bedrijf starten is een mooi avontuur! Je kunt dit avontuur vergelijken met een reis die je maakt. In deze online cursus neemt Oscar Bulthuis, je mee door het avontuur van ondernemen. Oscar is bekend als bestselling auteur van onder andere de boeken 'Ondernemen is net reizen' en 'Nooit meer voor een baas je bed uit!' Daarnaast richtte Oscar in 2014 'De Starters Academie' op iedereen met een ondernemersidee 'het vak' ondernemen te leren.Op een inspirerende wijze leert hij jou meer over de mogelijkheden en de valkuilen van het ondernemen. Met behulp van deze prachtige videoreeks, voorzien van E-books, opdrachten en templates werk jij aan een stevig fundament voor jouw business!Misschien niet de goedkoopste cursus, maar dit is beslist geen saaie kost en echt iets anders dan je gewend bent. Er zit een schat aan kennis en ervaring in verwerkt. Investeer in jezelf en geniet van je ondernemersavontuur!
 • 10 Hoofdstukken

  Vastgoed verhuur cursus

  4
  In deze online cursus leer je alles wat moet weten om woningen succesvol te kunnen verhuren. De cursus is voor mensen die beginnen met verhuren van woningen, maar ook voor mensen die al verhuren en die dit slimmer en rendabeler willen doen.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.