Muziek cursussen

 • 6 Hoofdstukken

  Dwarsfluit voor Beginners

  0
  Ontdek hoe jij, zonder enige ervaring, snel en simpel liedjes kunt leren spelen op de dwarsfluit. In deze online cursus leer je dwarsfluit spelen én noten lezen (basis).
 • 12 Hoofdstukken

  In 10 weken een succesvolle dj-carrière

  0
  In 10 weken een succesvolle dj-carrière! Geef met deze online cursus je dj-carrière een boost, krijg meer boekingen en groei als ondernemer.
 • 4 Hoofdstukken

  Muziek Mixen en Masteren voor Beginners

  13
  Maak jij thuis achter de computer je eigen muziek, maar klinkt het nog niet zoals je zou willen? Ben jij op zoek naar je eigen sound voor je muziek of heb je gewoon geen idee waar je moet beginnen? Volg deze cursus en leer alles wat je moet weten om je eigen muziek professioneel te gaan mixen en masteren. Na afloop kun jij je muziek vol vertrouwen de wereld in sturen!
 • 1 Hoofdstuk

  Online Cursus Gitaar Leren Spelen

  6
  Leer hoe je jouw favoriete nummers speelt op de gitaar! In deze online cursus leer je in 20 video's stap voor stap alles wat je moet weten wanneer je begint met gitaar spelen.
 • 1 Hoofdstuk

  Online Cursus Piano Leren Spelen

  3
  Deze online piano cursus bestaat uit uitgebreid lesmateriaal en 20 video’s van hoge kwaliteit die je op elk gewenst apparaat kan bekijken. In de video’s en lesmateriaal leer ik jou stap voor stap de vele onderdelen van piano/keyboard spelen.
 • 1 Hoofdstuk

  Online DJ Cursus voor Beginners

  4
  Heb jij altijd al vol bewondering gekeken naar DJ's als Armin van Buuren, DJ Hardwell en Nicky Romero? Ook jij kan leren om zo te draaien! Om goed te worden in het DJ-vak heb je een gevoel voor ritme en een grote passie voor muziek nodig. Maar, met alleen liefde voor muziek en passie kom je er niet. Je moet natuurlijk ook de skills bezitten die nodig zijn om te draaien als een succesvolle DJ. Deze skills leer je in deze online dj cursus.
 • 1 Hoofdstuk

  Online Drumcursus

  4
  Altijd al willen leren drummen maar nooit de stap genomen? Misschien vind je privéles te duur of heb je door jouw drukke bestaan weinig tijd voor privéles? Dan heb ik de ideale oplossing voor jou.
 • 1 Hoofdstuk

  Online Zangcursus

  2
  Ontdek hoe jij zonder enige ervaring in slechts 20 weken jouw vrienden en familie kunt verassen met jouw unieke zangstem en het beheersen van de wereldberoemde Complete Vocal Technique methode. Het is natuurlijk fantastisch, als je droom is om een professionele zanger/zangeres te worden en net zo bekend te worden als Miley Cyrus, Nick en Simon, Rihanna en Michael Bublé. Maar ook zingen voor jezelf en in het algemeen is een super ervaring.
 • 1 Hoofdstuk

  Online Zangcursus

  5
  Zangles voor een gezond gebruik van je eigen unieke stem. Heb je pijn tijdens het zingen? Ben je constant buiten adem? Heb je last van je keel na het zingen? Kun je die hoge noten niet halen? Zou je makkelijker willen kunnen zingen? Leer zingen met de juiste zangtechnieken tijdens de zangles en behoud je stem voor heel je leven! In deze online zangcursus van 5 videolessen leer ik je de zangtechnieken die nodig zijn om op een goede manier te zingen.
 • 7 Hoofdstukken

  Snel op weg met Garageband

  0
  Zodra je GarageBand opent, kun je meteen aan de slag. Je kunt ongelofelijk realistische Touch Instruments gebruiken, direct indruk­wekkende beats bouwen en muziek maken als een echte dj. Allemaal met maar een paar tikjes. Met de geheel nieuwe geluiden­bibliotheek kun je geluiden­pakketten verkennen en downloaden waarmee je nummers kunt maken met precies die elementen die je nodig hebt voor exact die stijl die jij zoekt.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.