Microsoft Office cursussen

Gerelateerd

Productiviteit
 • 1 Hoofdstuk

  Digitale notities maken met Microsoft OneNote

  7
  Ben jij als ondernemer altijd on the go? Maak je tijdens meetings talloze aantekeningen en krijg je ’s nachts altijd spontaan de beste ideeën? Dan weet je hoe belangrijk notitieblokken zijn - maar ook hoe onoverzichtelijk het kan worden. Gelukkig heb je er eigenlijk maar eentje nodig: je smartphone. Want met Microsoft OneNote sync je je aantekeningen tussen al je apparaten en hou je het overzicht. Leer alle ins en outs van deze tool in deze gloednieuwe cursus OneNote!
 • 6 Hoofdstukken

  Excel macro’s maken!

  2
  Taken en repeterende handelingen automatiseren in macro's om veel sneller te werken!
 • 7 Hoofdstukken

  Leer ALLES van…. OUTLOOK basis!

  10
  Leer hoe je e-mail, agenda's en contactpersonen instelt en beheert in Microsoft Outlook. Outlook heeft de tools die je nodig hebt om voor jezelf of als team in te zetten, opdrachten bij te houden en effectief samen te werken.- Werk je al met Outlook en wil je leren hoe je er nóg effectiever mee kan werken? - Heb je nog nooit met Outlook gewerkt en wil/moet je er mee leren werken?Deze training is zó opgezet dat je stap voor stap door de onderdelen gaat waardoor alle principes van Outlook worden behandeld!
 • 24 Hoofdstukken

  Leer ALLES van….. Excel!

  43

  Ruim 11 uur training! Leer ALLES van.... Excel! is dé online training waarin je precies leert wat je in de dagelijkse praktijk met Excel kan doen. Dus alles wat relevant is voor je werk en privé. Géén theoretische mogelijkheden, maar puur praktisch toepasbare onderdelen komen in deze training aan bod. Schrijf je in en begin gelijk met leren!

 • 6 Hoofdstukken

  Online Cursus Excel

  387
  Excel is een van de meest gebruikte Microsoft Office tools. Leer hoe je kunt werken met spreadsheets, berekeningen maakt en resultaten analyseert in Microsoft Excel!
 • 6 Hoofdstukken

  Online cursus Excel (Office 365)

  6
  Efficiënt werken met spreadsheets.Excel is onmisbaar op de werkvloer. In deze online cursus Excel leer ik je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met dit verraderlijk krachtige programma.
 • 7 Hoofdstukken

  Online Cursus Microsoft Excel

  29
  Met de cursus Microsoft Excel leert u op een professionele wijze dit spreadsheetprogramma te gebruiken. Dus meer dan alleen als veredelde rekenmachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden.
 • 2 Hoofdstukken

  Online Cursus Microsoft Word 2016

  25
  Iedereen kent Microsoft Word. Het is veruit de meest gebruikte tekstverwerker. Maar ken je al goed de weg binnen Word? In deze training leer je Microsoft Word kennen.
 • 9 Hoofdstukken

  Online Cursus PowerPoint

  51
  In onze online cursus PowerPoint leer je niet alleen het programma van binnen en buiten kennen, maar leer je ook alles over wat nou een goede presentatie maakt, waar je geschikt beeldmateriaal kan bemachtigen, hoe je PowerPoint als krachtige grafische applicatie kan gebruiken voor illustratief werk en nog heel veel meer.
 • 6 Hoofdstukken

  Online cursus Word (Office 365)

  6
  Efficiënt werken met Microsoft Word -Word is onmisbaar op de werkvloer. In deze online cursus Word leer ik je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met dit verraderlijk krachtige programma.
 • 1 Hoofdstuk

  Slim en snel met Microsoft 365

  2
  Leer binnen no-time slim en snel werken met Microsoft 365 en word een echte pro!
 • 2 Hoofdstukken

  Snel op weg met…. PowerPoint!

  10
  Één uur effectieve training om PowerPoint snel aan te leren!

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.