Eten en Drinken cursussen

 • 1 Hoofdstuk

  Leer een zesgangen diner koken in je eigen keuken

  2
  Deze cursus is voor de hobbykok die écht wil uitpakken met een diner. Verbluf vrienden, familieleden, of je partner met een fantastisch 6-gangen diner. Gerechten die ingewikkeld lijken, leg ik je eenvoudig stap voor stap uit. Je hebt geen speciale tools of trucjes nodig: dit diner wordt gewoon in jouw eigen keuken gemaakt.
 • 3 Hoofdstukken

  Leer Zuurdesembroden bakken met jouw eigen gistcultuur

  4

  'Geef een man een brood en hij heeft eten voor een dag. Leer een man brood bakken en hij heeft eten voor heel zijn leven.' Brood bakken is leuk. Maar Zuurdesembrood bakken is gewoonweg fantastisch! Van alleen water, bloem, de wilde gisten om ons heen én wat toewijding kan jij je eigen gistcultuur maken. Vervolgens leg ik je precies uit hoe je met deze gistcultuur, water, bloem en een beetje zout geweldige Zuurdesembroden kan bakken. Veel Zuurdesembrood-recepten zullen je verschillende materialen laten aanschaffen, maar in deze cursus laat ik je zien hoe je zonder de aanschaf van speciale tools toch een perfect Zuurdesembrood kunt bakken. Gewoon met de materialen die in jouw keukenkastjes staan. Het enige wat jij nodig hebt om fantastisch Zuurdesembrood te bakken zijn een paar goedkope ingrediënten, een beetje tijd en deze cursus!

 • 1 Hoofdstuk

  Online Wijncursus

  29
  Ontdek de wondere wereld van wijn in deze online wijncursus. Samen met meester vinoloog Ian van Eck krijg jij meer kennis over wijn en de geschiedenis van wijn, hoe je het moet proeven en over de verschillende landen.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.