IT en Software cursussen

 • 1 Hoofdstuk

  Digitale notities maken met Microsoft OneNote

  7
  Ben jij als ondernemer altijd on the go? Maak je tijdens meetings talloze aantekeningen en krijg je ’s nachts altijd spontaan de beste ideeën? Dan weet je hoe belangrijk notitieblokken zijn - maar ook hoe onoverzichtelijk het kan worden. Gelukkig heb je er eigenlijk maar eentje nodig: je smartphone. Want met Microsoft OneNote sync je je aantekeningen tussen al je apparaten en hou je het overzicht. Leer alle ins en outs van deze tool in deze gloednieuwe cursus OneNote!
 • 6 Hoofdstukken

  Excel macro’s maken!

  2
  Taken en repeterende handelingen automatiseren in macro's om veel sneller te werken!
 • 3 Hoofdstukken

  Interactieve Presentaties maken met Poll Everywhere

  2

  Zou jij je verhaal ook graag dynamischer brengen zodat je de aandacht van je publiek beter kan vasthouden? Volg dan zeker deze cursus. Na afloop zal je, door gebruik te maken van een eenvoudige online toepassing, in staat zijn om je publiek actief te laten deelnemen aan jouw presentatie. Bovendien zal je jouw PowerPoint technisch zo kunnen opbouwen dat je écht flexibel kan inspelen op de noden van je publiek.

 • 10 Hoofdstukken

  Introductiecursus Robotic Process Automation (RPA) Ontwikkelaar UiPath

  5

  In deze cursus leer je hoe je door middel van UiPath RPA (Robotic Process Automation) repetitieve en saaie taken thuis of op je werk kunt automatiseren. Je oefent met echte applicaties en leert hoe je robots bouwt met de laatste 'best practices'. Aan het einde van deze cursus ben je in staat robots te bouwen voor jezelf of voor organisaties.

 • 5 Hoofdstukken

  Leer ALLES van…. FreeMind!

  1
  Alle onderdelen van het populaire mindmap-programma FreeMind komen in deze cursus uitgebreid aan bod!
 • 7 Hoofdstukken

  Leer ALLES van…. OUTLOOK basis!

  10
  Leer hoe je e-mail, agenda's en contactpersonen instelt en beheert in Microsoft Outlook. Outlook heeft de tools die je nodig hebt om voor jezelf of als team in te zetten, opdrachten bij te houden en effectief samen te werken.- Werk je al met Outlook en wil je leren hoe je er nóg effectiever mee kan werken? - Heb je nog nooit met Outlook gewerkt en wil/moet je er mee leren werken?Deze training is zó opgezet dat je stap voor stap door de onderdelen gaat waardoor alle principes van Outlook worden behandeld!
 • 9 Hoofdstukken

  Leer ALLES van…. ZOOM!

  6
  Werk effectief, duurzaam én veilig met ZOOM! ZOOM is wellicht het meest populaire programma om te videobellen. Er zitten heel veel mogelijkheden in die de meeste mensen niet kennen. Je leert ze in deze cursus!
 • 24 Hoofdstukken

  Leer ALLES van….. Excel!

  43

  Ruim 11 uur training! Leer ALLES van.... Excel! is dé online training waarin je precies leert wat je in de dagelijkse praktijk met Excel kan doen. Dus alles wat relevant is voor je werk en privé. Géén theoretische mogelijkheden, maar puur praktisch toepasbare onderdelen komen in deze training aan bod. Schrijf je in en begin gelijk met leren!

 • 4 Hoofdstukken

  Online Cursus Adobe Bridge CC

  10
  Wanneer je werkt met Photoshop, Illustrator en InDesign is het gebruik van Bridge onmisbaar voor een efficiënte workflow. In deze videoserie licht ik alle (ja, letterlijk alle) toeters en bellen van het programma toe.
 • 6 Hoofdstukken

  Online Cursus Excel

  387
  Excel is een van de meest gebruikte Microsoft Office tools. Leer hoe je kunt werken met spreadsheets, berekeningen maakt en resultaten analyseert in Microsoft Excel!
 • 6 Hoofdstukken

  Online cursus Excel (Office 365)

  6
  Efficiënt werken met spreadsheets.Excel is onmisbaar op de werkvloer. In deze online cursus Excel leer ik je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met dit verraderlijk krachtige programma.
 • 7 Hoofdstukken

  Online Cursus Microsoft Excel

  29
  Met de cursus Microsoft Excel leert u op een professionele wijze dit spreadsheetprogramma te gebruiken. Dus meer dan alleen als veredelde rekenmachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.