Gezondheid cursussen

 • 5 Hoofdstukken

  21 Dagen Ontspannen

  8
  Wat goed dat jij je je rust serieus neemt. Met dit programma hoef je niets anders dan iedere dag even te gaan liggen....De helft van de Nederlanders ervaart lichamelijke klachten door stress. Leer NU de gewoonte aan om iedere dag rust te nemen.
 • 4 Hoofdstukken

  Bachata dansen intermediate (sensual dance)

  0
  Heb jij al enige ervaring in de bachata en ben je toe aan een extra uitdaging? In deze cursus bachata dansen intermediate leer je nieuwe figuren en gaan we dieper in op de verschillende secties in de bachata muziek.Bachata traint de hersenen omdat er aandacht wordt besteed aan musicality en shines, door de speciale bewoordingen hiervoor moeten de hersenen goed na denken en dat betekent gelijk dat je alleen maar bezig bent met bachata, wat goed is voor ontspanning en neemt stress weg. Wil jij minder stress, een betere houding, brein training en vooral leren bachata dansen? Dan is deze bachata cursus echt iets voor jou!
 • 4 Hoofdstukken

  Bachata dansen niveau 2 (dance)

  0
  Heb jij de bachata dans voor beginners al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus bachata dansen niveau 2 leer je nieuwe figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de Requinto en de Segunda.Bachata traint de hersenen omdat er aandacht wordt besteed aan musicality en shines, door de speciale bewoordingen hiervoor moeten de hersenen goed na denken en dat betekent gelijk dat je alleen maar bezig bent met bachata, wat goed is voor ontspanning en neemt stress weg. Wil jij minder stress, een betere houding, brein training en vooral leren bachata dansen? Dan is deze bachata cursus echt iets voor jou!
 • 4 Hoofdstukken

  Bachata dansen niveau 3 (sensual dance)

  0
  Heb jij de bachata dans voor beginners al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus bachata dansen niveau 3 leer je nieuwe figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de basgitaar en de bongo.Bachata traint de hersenen omdat er aandacht wordt besteed aan musicality en shines, door de speciale bewoordingen hiervoor moeten de hersenen goed na denken en dat betekent gelijk dat je alleen maar bezig bent met bachata, wat goed is voor ontspanning en neemt stress weg. Wil jij minder stress, een betere houding, brein training en vooral leren bachata dansen? Dan is deze bachata cursus echt iets voor jou!
 • 4 Hoofdstukken

  Bachata dansen niveau 4 (sensual dance)

  0
  Heb jij de bachata dans voor beginners al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus bachata dansen niveau 4 leer je nieuwe figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de guira en herhalen we de vijf belangrijkste instrumenten van de bachata.Bachata traint de hersenen omdat er aandacht wordt besteed aan musicality en shines, door de speciale bewoordingen hiervoor moeten de hersenen goed na denken en dat betekent gelijk dat je alleen maar bezig bent met bachata, wat goed is voor ontspanning en neemt stress weg. Wil jij minder stress, een betere houding, brein training en vooral leren bachata dansen? Dan is deze bachata cursus echt iets voor jou!
 • 5 Hoofdstukken

  Bachata dansen voor beginners

  1
  Wil jij meer weten over de dans bachata en wat deze dans voor invloed kan hebben op je dagelijks leven? In deze danscursus leer je wat bachata dansen inhoudt en hoe je technisch beter kan worden in bachata dansen. Bachata is niet alleen goed voor je houding maar zorgt ook voor een goede ontwikkeling van het brein en voor minder stress!
 • 3 Hoofdstukken

  Bachata solo (footwork)

  0
  In deze danscursus leer je wat bachata dansen inhoudt en hoe je technisch beter kan worden in bachata dansen. Bachata is niet alleen goed voor je houding maar zorgt ook voor een goede ontwikkeling van het brein en voor minder stress! Voor deze cursus heb je geen danspartner nodig.
 • 6 Hoofdstukken

  Bachata Solo Dance (Latin dance)

  1
  In deze danscursus leer je wat bachata dansen inhoudt en hoe je technisch beter kan worden in bachata dansen. Bachata is niet alleen goed voor je houding maar zorgt ook voor een goede ontwikkeling van het brein en voor minder stress! Voor deze cursus heb je geen danspartner nodig.
 • 17 Hoofdstukken

  Basiscursus traditionele Chinese geneeskunde

  1
  In deze cursus leer je alles over de traditionele Chinese geneeskunde!
 • 13 Hoofdstukken

  Boost your Body & Mind

  1
  Boost Your Body & Mind is het trainingsprogramma van ByLizet, waarmee je lichaam en geest weer in topvorm brengt. Met behulp van workouts, meditaties en een hele hoop tips en trucks bruis jij binnen no-time weer van de energie! De cursus is volledig online. Je kunt hem dus volgen waar en wanneer het jou uitkomt.
 • 8 Hoofdstukken

  Build ‘n Burn: in 8-weken fit!

  11
  Weinig energie? Wil je afslanken? Wil je een sterker lichaam en een betere gezondheid?In deze tijden van thuiswerken en minder beweging is dit een prima oplossing. Start wanneer jij wil en train wanneer het jou uitkomt.BUILD 'N BURN! is hét online trainingsprogramma waarmee je jouw lichaam en energielevel in 8 weken een enorme boost gaat geven.
 • 1 Hoofdstuk

  Cursus Blij leven met een lactose intolerantie

  0
  Kun je zorgeloos leven met een lactose intolerantie? Jazeker! In deze uitgebreide en praktische lactose intolerantiecursus leer je van A tot Z alles over een lactose intolerantie en ontdek je hoe eenvoudig je je dagelijkse leven optimaal lactosevrij inricht!

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.