Geestelijke Gezondheid cursussen

 • 7 Hoofdstukken

  Cursus Sociale Angst de Baas!

  4
  Heb jij er genoeg van om sociale angst je leven te laten bepalen? Ben jij dapper genoeg om je angst in de ogen te kijken? Dan is deze cursus iets voor jou! In deze cursus leer je de essentiële technieken om je sociale angst te overwinnen! Stap voor stap gaan we samen de uitdaging aan.
 • 3 Hoofdstukken

  Cursus Stress Release Exercises

  4
  Stress Release Exercises helpen je spanning in je lijf los te bewegen. De rest van je leven toegang tot stress-reducerende series. Laat je energie weer ongehinderd door je lijf stromen, los blokkades op zodat je lichaam weer vrij kan bewegen. Je ontvangt 3 complete series waarmee je meer energie krijgt, vrijer kunt zijn en stress kunt verminderen. Deze cursus helpt je lichamelijke stress los te maken en werkt ontspannend voor je hoofd en je lijf.
 • 8 Hoofdstukken

  Faalangst de baas worden

  11
  Reken af met faalangst in 8 lessen. Theorie en praktische handvatten om voorgoed af te rekenen met faalangst.
 • 3 Hoofdstukken

  Grip op stress en emoties met EFT (Emotional Freedom Techniques)

  82
  Leer online in je eigen tempo grip te krijgen op je emoties en stress door EFT (Emotional Freedom Techniques) bij jezelf toe te passen. Een zeer effectieve en snelle methode waarmee je rust krijgt in je hoofd en hart. Het effect merk je direct! Deze methode krijgt ook uit wetenschappelijke hoek steeds meer aandacht en het goede nieuws is dat de basis vrij eenvoudig te leren is. Je kunt een aantal lessen gratis inzien om een eerste indruk te krijgen.
 • 5 Hoofdstukken

  Meer jezelf worden met EFT (Emotional Freedom Techniques)

  6
  - 75 min extra lesmateriaal én twee persoonlijke consulten!- Met deze cursus ga je je gedrag en reacties beïnvloeden met een eenvoudige methode. Minder stress en meer rust in je hoofd en hart. Zodat jij nog meer jezelf kunt zijn; ook als je uitdagingen tegenkomt. Er zitten twee uitgebreide persoonlijke (online of offline) consulten van 75 minuten inbegrepen bij deze cursus. Je kunt dit volgen als vervolg op de cursus Grip op stress en emoties met EFT, maar je kunt ook meteen hier beginnen. De lessen uit 'Grip op stress en emoties' zitten namelijk ook in deze cursus. Heb je de cursus Grip op stress gevolgd? Dan kan ik je voor deze uitgebreidere cursus een korting aanbieden. Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden! Ook voor mensen die al persoonlijke consulten afnemen, en daarnaast deze cursus willen doen, zijn er kortingsmogelijkheden.Ben je Soofos Plus abonnee? Dan kun je deze online cursus volgen binnen je abonnement. Als je gebruik wilt maken van de persoonlijke (online) consulten, ontvang je daarvoor een factuur of betaalverzoek van Prakijk EFT-Aalten à € 85,- per consult.
 • 4 Hoofdstukken

  Meer natuur in je Tiny House

  0
  Biophilic Design is een bepaalde manier van ontwerpen, waarbij de natuur én alle positieve effecten van de natuur de leidraad zijn voor het geheel. In deze cursus leer je niet alleen meer over de theorie achter Biophilic Design (biofilie), maar krijg je ook de informatie om jouw huis direct Biophilic-proof te maken.Waarom je dat zou willen?Omdat Biophilic Design zorgt voor een betere gemoedstoestand, minder stress, meer productiviteit, meer concentratievermogen en creativiteit én het maakt een ruimte of gebouw gezonder. Genoeg redenen dus om jouw huis op deze manier in te richten.
 • 8 Hoofdstukken

  Online Cursus Lief zijn voor jezelf en voluit leven

  4
  1. Je leert in 8 sessies hoe je echt lief kan zijn voor jezelf en leven vanuit je diepste waarden en jezelf terug kan opladen.2. Je krijgt diepe inzichten uit ‘the art of living’, geïnspireerd op neurowetenschap, positieve psychologie, mindfulness en heartfulness, met bijzondere aandacht voor een aantal wijsheden van Thich Nhat Hanh.
 • 5 Hoofdstukken

  Online cursus: Omgaan met Emoties – Stoppen met Wegstoppen

  15
  Ben jij moe van het uit de weg gaan van jouw gevoelens? Wil jij stoppen met wegstoppen maar weet je nog niet precies hoe? Dan zit je hier goed!In vijf overzichtelijke hoofdstukken leert psycholoog Amber Reuling je meer over emoties en de verwerking daarvan. Je leert op een nieuwe manier om te gaan met jouw emoties. Dit brengt jou meer rust, energie en zal je helpen om milder naar jezelf te zijn.
 • 3 Hoofdstukken

  Russst in je hoofd… (Nieuw!!!)

  3
  Heb je altijd al willen begrijpen waarom je zo kunt piekeren en last hebt van stress? Wat jouw (negatieve) gedachten en mindset zijn en het effect hiervan op jouw leven? Dit en méér komt aan bod in deze cursus: In ons hoofd zitten… waarom doen we het, waarom is het niet zo nuttig en hoe zouden we het dan anders kunnen doen om meer rust, positiviteit, plezier en voldoening in ons leven te kunnen hebben?
 • 10 Hoofdstukken

  Stress de baas met Mindfulness

  0
  Mindfulness is een stap in de richting naar herstel van klachten door stress, een depressie of een burn-out.In 8 modules neem ik je mee terug naar het hier en nu en in contact met jezelf.Je gaat uit je denken (uit je hoofd) naar het voelen (naar je lichaam). Kom zo weer in verbinding met jezelf.Een (werk)boek met diverse oefeningen/opdrachten ondersteund door audio, gaan jou helpen om meer rust te gaan ervaren in jouw leven waardoor je klachten zullen verminderen dan wel verdwijnen.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.