Fotografie cursussen

Online cursussen over o.a. landschap fotografie en hoe je de mooiste foto’s maakt.

 • 7 Hoofdstukken

  Basiscursus Fotografie

  2
  Altijd al willen leren hoe je prachtige foto's kunt maken, zonder te hoeven investeren in dure camera's en cursussen? In deze basiscursus fotografie leer je met licht en compositie spelen en leer je de functies van je camera beter kennen. Zo maak je binnen de kortste keren de mooiste foto's!
 • 1 Hoofdstuk

  Basiscursus Fotografie – Werken met Spiegelreflexcamera

  53
  In deze online basiscursus Fotografie ga je aan de slag met jouw camera. Je leert hoe je met de juiste instellingen de mooiste foto's kunt maken.
 • 6 Hoofdstukken

  Basiscursus Natuurfotografie

  5
  Wil jij de natuur zo goed mogelijk vastleggen op beeld? Volg dan deze cursus Natuurfotografie!
 • 6 Hoofdstukken

  Bewerkingen maken in Affinity Photo

  6
  In deze cursus leer je de basis tools begrijpen van Affinity Photo. Door middel van korte video's worden deze basis tools uitgelegd en kun je hiermee aan de slag. Maar, anders dan bij andere cursussen, ga je ook leren deze in de praktijk te gebruiken. Iedereen wil weten hoe je de kleuren van een door jou gemaakte foto optimaal laat uitkomen, maar we willen meer dan dat. Daarom leer ik je meerdere bewerkingen, die leuk zijn om te doen en waarbij je tevens direct je creativiteit in kwijt kan. Zet foto's om naar zwart wit met kleurverloop, leer door middel van twisten en spiegelen je eigen abstracte creaties te maken. Maak een foto in een foto in een foto en leer werken met verschillende lagen, door twee foto's in elkaar te laten over lopen.Je leert niet alleen de basis, maar na deze cursus kun je ook echt leuke bewerkingen uitvoeren. Gitaar spelen leer je door de akkoorden te leren, maar het leren is een stuk gemakkelijker, wanneer je deze al snel in herkenbare liedjes kunt gebruiken.Zo werkt het ook met fotobewerking. De basis is belangrijk, maar het wordt pas leuk, wanneer je je creativiteit er op los kunt laten.
 • 15 Hoofdstukken

  Cursus Photoshop Elements 13/14/15

  1
  Heb jij altijd al prachtige foto's willen omzetten naar kaarten, collages en mooie fotoboeken? Wil je nu al mooie foto's verbeteren? Met Photoshop Elements kun je dit allemaal doen! Het programma is erg gebruiksvriendelijk, als je eenmaal weet hoe het werkt. Als jij een hobbyfotograaf of beeldbewerker bent is Photoshop Elements de beste keuze! Met deze cursus leer je alles over Photoshop Elements en hoe je het goed gebruikt.
 • 1 Hoofdstuk

  Foto-Analyse Macrofotografie

  0
  Nadat je de Fotocursus Macrofotografie gevolgd hebt ga je zelf aan de slag. Dan wil je wel weten of je op de goede weg bezig bent. Dan is deze foto-analyse geschikt. Je stuurt me drie macrofoto's op aan de hand van een opdracht en ik voorzie ze van commentaar met feedback zodat jij nog betere foto's gaat maken. Met het commentaar leer je beter naar je foto's kijken en hierdoor betere foto's te maken.
 • 1 Hoofdstuk

  Foto-Analyse Natuurfotografie

  0
  Aan de hand van een opdracht maak jij drie foto's die in analyseer en je voorziet van tips en trucs om je fotografie op een hoger niveau te tillen. Met het commentaar leer je beter naar je foto's kijken en hierdoor betere foto's te maken.
 • 10 Hoofdstukken

  Fotobewerking met Photoshop Elements 9/10

  1
  Ontdek hoe leuk en eenvoudig het bewerken van foto's kan zijn in deze online cursus Photoshop Element 9 / 10.
 • 3 Hoofdstukken

  iPhone fotografie – Maak de mooiste foto’s met jouw iPhone

  19
  De beste camera is de camera die je altijd bij je hebt: je iPhone. Leg unieke momenten vast, op het moment dat het plaatsvindt. Als je met je iPhone betere foto's wilt maken dan de meeste mensen met een spiegelreflex camera voor elkaar krijgen, dan is dit de cursus voor jou!
 • 7 Hoofdstukken

  Luminar 4 van A-Z

  1
  Complete online cursus Luminar 4 van A-Z. Ik neem je mee door Luminar 4 op een heel eenvoudige en vooral praktische manier. Wat kun je er mee en hoe bewerk je nu een foto?
 • 6 Hoofdstukken

  Macrofotografie

  0
  Hou je van lekker bezig zijn met het fotograferen van kleine dieren en planten? Dan is deze online cursus iets voor jou. Je leert in deze cursus verder te komen met macrofotografie. Het is als het ware een Masterclass Macrofotografie.
 • 1 Hoofdstuk

  Minicursus G’Mic voor Gimp – Deel 1

  4
  Leer waar je de plug-in G’Mic gratis kan downloaden, hoe je deze installeert in Gimp en 3 filters tot in de detail uitgelegd. The Annual Steiner round Tile filter, de Charcoal filter en een bokeh filter.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.